M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Buszki']No,już nawet się kończy,a ja nadal chora.Buuu...[/QUOTE] :shake: zdrowia! Quote
Buszki Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dzięki,do niedzieli muszę się wykurować bo Chicha ma wystawę.A jak nie,to i tak dopełznę,daleko nie mam i do tego z górki :evil_lol:. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Buszki']Dzięki,do niedzieli muszę się wykurować bo Chicha ma wystawę.A jak nie,to i tak dopełznę,daleko nie mam i do tego z górki :evil_lol:.[/QUOTE] Wiem, bo ja też mam wystawę;) Quote
jamnicze Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 A ja nie mam, za daleko, nie chce mi się tłuc w zimie taki kawał drogi :eviltong: Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='jamnicze']A ja nie mam, za daleko, nie chce mi się tłuc w zimie taki kawał drogi :eviltong:[/QUOTE] To Adusi nie będzie? Quote
Buszki Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='M&S']Wiem, bo ja też mam wystawę;)[/QUOTE] Nie gadaj,przyjedziecie do Głogowa :crazyeye: ? [quote name='jamnicze']A ja nie mam, za daleko, nie chce mi się tłuc w zimie taki kawał drogi :eviltong:[/QUOTE] Jak bym miała daleko,to pewnie też by mi się nie chciało.Ale Głogów to tradycja,zawsze zgłaszam którąś,dla zasady ;). [quote name='M&S']To Adusi nie będzie?[/QUOTE] Będzie,ale ze swoim Państwem :). Quote
Buszki Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 To super,na pewno dopełznę :).Jesteśmy na tym samym ringu,więc nie powinniśmy się przeoczyć ;). Quote
M&S Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 My jesteśmy sędziowani jak zwykle na szarym końcu. Quote
Buszki Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Widziałam :(. Ale przecież przyjedziecie wcześniej,nie na samą ocenę ;). Quote
M&S Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Buszki']Widziałam :(. Ale przecież przyjedziecie wcześniej,nie na samą ocenę ;).[/QUOTE] Pewnie będę rano, bo transportem zbiorowym jadę.....mam nadzieję, że dotrzymasz mi towarzystwa? Quote
Buszki Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Ja tak koło dziesiątej powinnam być,damy radę :).Ciekawe co moja Chicha powie na taki ogrom futra :evil_lol:. Quote
Buszki Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ja już dzisiaj byłam na wystawie,jak zwykle będzie problem z zaparkowaniem,bo zwały zamarzniętego śniegu zmniejszają powierzchnię parkingową. Quote
Buszki Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Trochę harców i nie tylko ;). Dayo zdobyła szafkę :). Uploaded with ImageShack.us Leżymy ;) Uploaded with ImageShack.us Dayo zagryzła tyranozaura Uploaded with ImageShack.us Szepsi i Chicha znudzone Uploaded with ImageShack.us Czas na zabawę :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Najważniejsze jest odpowiednie ułożenie podczas snu :evil_lol: Kruszynka Mini Mini Uploaded with ImageShack.us Zblazowana Dhakiya Uploaded with ImageShack.us Znowu zabawa Uploaded with ImageShack.us Szepsi :) Uploaded with ImageShack.us Trzy damy,tradycyjnie na oparciu :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Kruszynka Mini Mini Uploaded with ImageShack.us Układamy się do snu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 http://img829.imageshack.us/img829/602/resizeofpsiaki2058.jpg Ile psa :evil_lol: Quote
Buszki Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='unikatowydiament']świetne zdjęcia:loveu: Dzięki :). [quote name='M&S']Fajne serdele:loveu: No,serdele :loveu:.Zwłaszcza chłopaczek się rozpasł :evil_lol:. [quote name='Korenia']http://img829.imageshack.us/img829/602/resizeofpsiaki2058.jpg Ile psa :evil_lol: Sporo,ale miejsce na kanapie jeszcze jest,mogłam się dosiąść :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ta to sobie znalazła miejscówkę :) http://img580.imageshack.us/img580/193/resizeofpsiaki2003.jpg Ale tu pewnie wygodniej, tylko z innymi trzeba się dzielić :evil_lol: http://img829.imageshack.us/img829/602/resizeofpsiaki2058.jpg Quote
Buszki Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Zawsze,w każdym miocie,jest jakieś szczeniątko,co sobie tam miejscówkę znajdzie ;). Dzielić się,to nie problem,trzeba tylko chętnego do wciągnięcia znaleźć,bo same wleźć nie umieją :evil_lol:. Quote
Recommended Posts