Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Korenia']Ale bialutko ! :) i jaka ładna szadź :)[/QUOTE] I szadź, i mgła i jeszcze ciemnawo było,bo to przed ósmą rano ;) Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Dayo i Enye Giza Uploaded with ImageShack.us Dayo,Enye Giza i Chicha Uploaded with ImageShack.us Całe małe stadko Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Buszi,Matka Roku Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Chicha i Enye Giza (Kruszynka) Uploaded with ImageShack.us Leżakowanie parami ;) Uploaded with ImageShack.us Pręgusie Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Biało rude dostępne w trzech wielkościach :P http://img41.imageshack.us/img41/2273/resizeofmiotdie6004.jpg Quote
M&S Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Zima piękna!!!! A te Twoje pręgate to spaślaczki są:evil_lol: Fajne baskowe towarzystwo:):) Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Oj tam spaślaczki,paski pogrubiają ;). Quote
M&S Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Buszki']Oj tam spaślaczki,paski pogrubiają ;).[/QUOTE] Hahahaha ;) Quote
Buszki Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Korenia']A któreś dziecię zostaje z wami? Nio,wszystkie :diabloti:. [quote name='unikatowydiament']słodkie klusie:loveu: A jakie mięciutkie... [quote name='M&S']Cześć Zasypie nas chyba..... Hejka :). U nas też prószy,od wczoraj,ale tak delikatnie.Chociaż z 1.5 cm już naprószyło ;). A tak dla rozrywki,to nam sąsiad skasował dzisiaj samochód.Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to,że samochód stał w zatoczce koło domu,a On w niego wjechał poślizgiem.Straty u nas są ogromne,cały lewy przedni róg przestał istnieć,u gościa odpadła tablica i się zderzak lekko zarysował :diabloti:. Quote
Buszki Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 No,a mój małż tak kocha tą swoją zabaweczkę. Quote
jamnicze Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Widzę, że Chicha ma kubraczek nieco w innych kolorach :) http://img717.imageshack.us/img717/4438/resizeofmiotdie6032.jpg A Kruszynka przy kuzynkach, to faktycznie taka mini mini :) Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No to pieknie........współczuję. U nas cały czas pada:shake: Quote
Buszki Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='jamnicze']Widzę, że Chicha ma kubraczek nieco w innych kolorach :) http://img717.imageshack.us/img717/4438/resizeofmiotdie6032.jpg A Kruszynka przy kuzynkach, to faktycznie taka mini mini :) Bo jak tamtym szyłam,to Chichy jeszcze nie było.A właściwie była,tylko w brzusiu u mamusi ;).Ten po Buszi odziedziczyła,tylko różu dodałam,bo w lesie nie było Jej widać :evil_lol:. Kruszynka nawet przy bracie jest mini,ale za to jaka przy tym jest słodziasta :loveu:. [quote name='M&S']No to pieknie........współczuję. U nas cały czas pada:shake: Mało fajne,to fakt :roll:. A u nas już nie pada i według prognozy (przed chwilką widziałam),to już dzisiaj nie będzie śniegu :lol:. Quote
Buszki Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Witanko. U nas też ziiimno,a mnie jeszcze do tego grypa zaczęła rozbierać :roll:. Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Buszki']Witanko. U nas też ziiimno,a mnie jeszcze do tego grypa zaczęła rozbierać :roll:.[/QUOTE] To kiepsko, kuruj się!!! Quote
Buszki Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Z kurowaniem też kiepsko,trzeba dzisiaj dziadków obskoczyć,bo jutro nie dam rady a tu dzień swój przecie mają. Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Buszki']Z kurowaniem też kiepsko,trzeba dzisiaj dziadków obskoczyć,bo jutro nie dam rady a tu dzień swój przecie mają.[/QUOTE] No tak, jutro Dzień Babci. Quote
Buszki Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 No,już nawet się kończy,a ja nadal chora.Buuu... Quote
Recommended Posts