Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko prawie wieczorne :).
Palec jest,nawet przed chwilką zmieniłam opatrunek na plasterek,zobaczę czy się sprawdzi ;).

Maluchy właśnie zostały zaczipowane i okazało się,że najodważniejsza jest Kruszynka Mini Mini,a największą panikarą Dawntelle,pierworodna Szepszuchy.

Posted

Buszki napisał(a):
Witanko prawie wieczorne :).
Palec jest,nawet przed chwilką zmieniłam opatrunek na plasterek,zobaczę czy się sprawdzi ;).

Maluchy właśnie zostały zaczipowane i okazało się,że najodważniejsza jest Kruszynka Mini Mini,a największą panikarą Dawntelle,pierworodna Szepszuchy.

Tylko się nie walnij;)

No to już malce niedługo do nowych domów pomaszerują.

Posted

Buszki napisał(a):
Uważam ;).
W sumie,to jutro przegląd i mogły by iść ( młodsze jeszcze nie),ale cosik chętnych brak :(.

No to nie dobrze, nikt kompletnie?

Posted

jamnicze napisał(a):
Coraz więcej basków się rodzi, a nie jest to łatwa rasa, to i ze znalezieniem domków będzie coraz trudniej.

Przede wszystkim nie jest to popularna rasa, ani wybitnie okazała - chodzi mi o szatę itd. nie jest to shih tzu, ani yoras. Ludzie też o niej nie wiedzą...

Posted

M&S napisał(a):
No to nie dobrze, nikt kompletnie?

No,kompletnie.Jeszcze czegoś takiego nie było,nawet nie pytają.Normalnie,to chociaż dzwonili pogadać o cenie,o rasie,o pierdołach ;),a teraz NIC.

jamnicze napisał(a):
Coraz więcej basków się rodzi, a nie jest to łatwa rasa, to i ze znalezieniem domków będzie coraz trudniej.

Tu chyba chodzi o ilość,bo trudną rasą baski były zawsze,ale było Ich mniej.No i kryzys do tego dochodzi.

Korenia napisał(a):
Przede wszystkim nie jest to popularna rasa, ani wybitnie okazała - chodzi mi o szatę itd. nie jest to shih tzu, ani yoras. Ludzie też o niej nie wiedzą...

Ale za rasę obronną może robić,a te zawsze są w modzie ;).Chyba do ogłoszenia dopiszę,że bardzo agresywne i tylko w odpowiednie ręce umiejące zapanować nad Ich agresją,pójdą jak świeże bułeczki :diabloti:.Albo furto gratis dorzucę,będą bardziej atrakcyjne :evil_lol:.

Posted

[quote name='M&S']To papierkowa robota załatwiona;)

Doberek.[/QUOTE]

Udało mi się wpaść po jasności i mogę z czystym sumieniem powiedzieć dzień dobry ;).
Papierki,macanki,wszystko załatwione :evil_lol:.

[quote name='Korenia']Któryś ma już domek? Czy jak na razie zostajesz z 9tką basków ?[/QUOTE]

9,to bardzo fajna ilość basków :diabloti:.

Posted

[quote name='Korenia']Zdecydowanie :evil_lol:[/QUOTE]

Tylko mój małż nie jest w stanie tego zrozumieć ;).

[quote name='M&S']Do sanek zaprzęgniesz :evil_lol:[/QUOTE]

Ale najpierw ubranka poszyję coby mi nie zmarzły.I buciki dla każdego :evil_lol:.A potem zawinę Je w kocyki,zapakuję do sanek i sama będę ciągnęła :diabloti:.