M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Witanko popołudniowe :) Jak palec, jest jeszcze;) Quote
Buszki Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Witanko prawie wieczorne :). Palec jest,nawet przed chwilką zmieniłam opatrunek na plasterek,zobaczę czy się sprawdzi ;). Maluchy właśnie zostały zaczipowane i okazało się,że najodważniejsza jest Kruszynka Mini Mini,a największą panikarą Dawntelle,pierworodna Szepszuchy. Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Buszki napisał(a):Witanko prawie wieczorne :). Palec jest,nawet przed chwilką zmieniłam opatrunek na plasterek,zobaczę czy się sprawdzi ;). Maluchy właśnie zostały zaczipowane i okazało się,że najodważniejsza jest Kruszynka Mini Mini,a największą panikarą Dawntelle,pierworodna Szepszuchy. Tylko się nie walnij;) No to już malce niedługo do nowych domów pomaszerują. Quote
Buszki Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Uważam ;). W sumie,to jutro przegląd i mogły by iść ( młodsze jeszcze nie),ale cosik chętnych brak :(. Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Buszki napisał(a):Uważam ;). W sumie,to jutro przegląd i mogły by iść ( młodsze jeszcze nie),ale cosik chętnych brak :(. No to nie dobrze, nikt kompletnie? Quote
jamnicze Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Coraz więcej basków się rodzi, a nie jest to łatwa rasa, to i ze znalezieniem domków będzie coraz trudniej. Quote
Korenia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 jamnicze napisał(a):Coraz więcej basków się rodzi, a nie jest to łatwa rasa, to i ze znalezieniem domków będzie coraz trudniej. Przede wszystkim nie jest to popularna rasa, ani wybitnie okazała - chodzi mi o szatę itd. nie jest to shih tzu, ani yoras. Ludzie też o niej nie wiedzą... Quote
Buszki Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 M&S napisał(a):No to nie dobrze, nikt kompletnie? No,kompletnie.Jeszcze czegoś takiego nie było,nawet nie pytają.Normalnie,to chociaż dzwonili pogadać o cenie,o rasie,o pierdołach ;),a teraz NIC. jamnicze napisał(a):Coraz więcej basków się rodzi, a nie jest to łatwa rasa, to i ze znalezieniem domków będzie coraz trudniej. Tu chyba chodzi o ilość,bo trudną rasą baski były zawsze,ale było Ich mniej.No i kryzys do tego dochodzi. Korenia napisał(a):Przede wszystkim nie jest to popularna rasa, ani wybitnie okazała - chodzi mi o szatę itd. nie jest to shih tzu, ani yoras. Ludzie też o niej nie wiedzą... Ale za rasę obronną może robić,a te zawsze są w modzie ;).Chyba do ogłoszenia dopiszę,że bardzo agresywne i tylko w odpowiednie ręce umiejące zapanować nad Ich agresją,pójdą jak świeże bułeczki :diabloti:.Albo furto gratis dorzucę,będą bardziej atrakcyjne :evil_lol:. Quote
Buszki Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 A ja znowu hello rano :). Wczoraj cały dzień miałam ganianie,ale maluchy wszystkie są po przeglądzie,metryczki odebrane :). Quote
Korenia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Któryś ma już domek? Czy jak na razie zostajesz z 9tką basków ? Quote
Buszki Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='M&S']To papierkowa robota załatwiona;) Doberek.[/QUOTE] Udało mi się wpaść po jasności i mogę z czystym sumieniem powiedzieć dzień dobry ;). Papierki,macanki,wszystko załatwione :evil_lol:. [quote name='Korenia']Któryś ma już domek? Czy jak na razie zostajesz z 9tką basków ?[/QUOTE] 9,to bardzo fajna ilość basków :diabloti:. Quote
Korenia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Buszki']9,to bardzo fajna ilość basków :diabloti:.[/QUOTE] Zdecydowanie :evil_lol: Quote
Buszki Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Korenia']Zdecydowanie :evil_lol:[/QUOTE] Tylko mój małż nie jest w stanie tego zrozumieć ;). [quote name='M&S']Do sanek zaprzęgniesz :evil_lol:[/QUOTE] Ale najpierw ubranka poszyję coby mi nie zmarzły.I buciki dla każdego :evil_lol:.A potem zawinę Je w kocyki,zapakuję do sanek i sama będę ciągnęła :diabloti:. Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 No to trochę zimowych,mgielnych fotek ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szepsi się załapała :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Buszi się załapała :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Uploaded with ImageShack.us Dwie laski się załapały podczas ucieczki z pola,bo wiało ;) Uploaded with ImageShack.us Czas na Chichę :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Choineczka Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Uploaded with ImageShack.us Ptaszek za oknem rozkopujący śnieg.To chyba kos. Uploaded with ImageShack.us Taką ważkę mam koło zegara na ścianie w kuchni :) Uploaded with ImageShack.us Dorosłe panie leżakują Uploaded with ImageShack.us Rude na łóżku Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ale bialutko ! :) i jaka ładna szadź :) Quote
Buszki Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Najsłodsza słodycz,Kruszynka Mini Mini :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts