Buszki Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 jamnicze napisał(a):Juz chciałam krzyczeć jaka pierworodna, ale zaraz sobie uzmysłowiłam, że to pierwszy miot Szepszuchy ;) Pierworodna w pierwszym miocie ;).To podwójnie pierworodna :evil_lol:. M&S napisał(a):Jak minął wolny dzień? Nawet nie wiem kiedy minął,a co dopiero jak :diabloti:. Quote
Buszki Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 M&S napisał(a):Czyli minął szybko;) Trochę za szybko :roll:. Korenia napisał(a):Dzieciaki już porezerwowane? Niestety,wcześniejsi chętni powycofywali się z różnych powodów,a że jestem jeszcze ufna (i naiwna),to zaliczek nie brałam... M&S napisał(a):Cześć Buszki:) Hejka :). Quote
M&S Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Buszki napisał(a):Jutro może cóś popstrykam ;). Byłoby miło....:p Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 No to jestem.Fotki kiepskie,bo mój aparat nie nadąża za psiarstwem ;).Ale coś tam popstrykałam :). Najpierw zagadka.Ile szczeniorków jest na zdjęciu ? Uploaded with ImageShack.us Trochę grupowych ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pręgate jedzą :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Tak sobie kimają :) Uploaded with ImageShack.us Teraz,to już śpią :) Uploaded with ImageShack.us I pojedynczo. DAWNTELLE African Elite (nie chciała współpracować) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 DAKARAI African Elite (nawet dał się obfocić) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us DAYO African Elite (chciała uciec i nie ustała na tyle długo żeby zdjęcie wyszło) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 DHAKIYA African Elite (totalna histeria ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Czas ma maluszki. Kruszynka,czyli ENYE GIZA African Elite (raczej lubi fotki ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Okruszek,czyli ENOBAKHARE African Elite (trochę panikował,ale nie było najgorzej) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 http://img703.imageshack.us/img703/659/resizeofmiotdie4041.jpg Słodka:loveu: A co Kruszynka ma taki prosty łogonek? Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Kruszynka we wtorek niby skończy 5 tygodni,ale jest troszkę opóźniona przez niedowagę urodzeniową i wszystko robi się później.Ogonek dopiero zaczyna się zawijać,chociaż w rzeczywistości jest trochę bardziej zakręcony.Ale za to jak nim macha jak się cieszy ...:lol:. Quote
Korenia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Pewnie jak wystrzeli w rozwoju, to nie nadążysz :P Quote
Buszki Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Właśnie biega z braciszkiem po małym pokoju,korzystając ze snu starszaków :cool3:. Quote
Recommended Posts