M&S Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Będą fotki!!!!! Super. Głaski dla kurdupelków i starszych tyż;) Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 miłej niedzieli,całuski zasyłamy:) Quote
Buszki Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='M&S']Będą fotki!!!!! Super. Głaski dla kurdupelków i starszych tyż;) Wszystkie wygłaskane i zaraz będą fotki :). [quote name='unikatowydiament']miłej niedzieli,całuski zasyłamy:) Dziękujemy :). Na początek może Szepsi i Chicha Uploaded with ImageShack.us Pierwszy posiłek Szepszuchowych dzieciaczków Uploaded with ImageShack.us I super niespodzianka,dzieciaczki Buszi :). Kruszynka Uploaded with ImageShack.us I Okruszek Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Czas na Kluski :) DAWNTELLE African Elite FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us DAKARAI African Elite FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 DAYO African Elite FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us DHAKIYA African Elite FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 A Kruszynka i Okruszek to jakiej barwy są? rudo-białe? Quote
Buszki Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='M&S']Fajne serdelki:):)[/QUOTE] Serdelki już gryzą i jak tylko pojawię się w pokoju,to zaraz się zrywają do zabawy :). [quote name='Korenia']A Kruszynka i Okruszek to jakiej barwy są? rudo-białe?[/QUOTE] Wiesz co,mam problem bo są bardzo ciemne,a że czekoladowych basenji u nas nie ma :diabloti:,to Kruszynka będzie chyba rudo-biała,a Okruszek pręgowany :). Quote
Korenia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Buszki']Wiesz co,mam problem bo są bardzo ciemne,a że czekoladowych basenji u nas nie ma :diabloti:,to Kruszynka będzie chyba rudo-biała,a Okruszek pręgowany :).[/QUOTE] No właśnie tak czekoladowo wyglądają ;) Quote
Buszki Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 To będziemy czekoladowe lansować,jedyne w Polsce :diabloti:.A chłopak to czekoladowy pręgowany,bo na łepku pręgi trochę widać :evil_lol:. Quote
Buszki Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Czekolada,albo i nie ;).Się okaże,mam nadzieję :). Dzięki i również miłego wieczorku :) Quote
magdola Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A ja stwierdzam, ze maluszki są wstretne, paskudne i brzydkie....(co by nie zapeszyc bo mogłabym je schrupac jak Baba Jaga;)) :loveu: Eeee, ja tu widzę brzydkie traktowanie.....sunie na kanapce, a Szczeniaki na zasikanych poddkladach......:mad: To,niehumanitarne traktowanie zwierząt :diabloti: Quote
Buszki Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Bo u mnie w domu panuje zasada,że kto umie sam wleźć na łóżko,to śpi na łóżku :diabloti:.Tylko od sprytu maluchów zależy kiedy przeniosą się z podkładów w pościel :evil_lol:. Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Czas na maluszki. Buszi ze swoimi dzieciaczkami :). Uploaded with ImageShack.us Dzieciaczki relaksują się same :). Uploaded with ImageShack.us Okruszek z mamusią Uploaded with ImageShack.us Kruszynka sama ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 I jeszcze Szepszuniowe Kluski :) Obrażona panienka poszła do swojego kąta :) Uploaded with ImageShack.us Reszta woli jednak w grupie ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Okruszek i Kruszynka już chyba nie są takie malutkie, tylko piękne kluchy z nich :loveu: Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Korenia']Okruszek i Kruszynka już chyba nie są takie malutkie, tylko piękne kluchy z nich :loveu:[/QUOTE] Tak troszkę Im się wyrosło i już nawet czekoladowe nie są :roll:. [quote name='Metheora']Śliczne maluszki :)[/QUOTE] Dzięki :).A które konkretnie :cool3:. [quote name='M&S']Jaki fajne Bączki:loveu:[/QUOTE] Te starsze,to już rozrabiają.A ruda Dajo wypuściła się dzisiaj na pokoje,a potem owarkała i oprychała Chichę :evil_lol:. Quote
magdola Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Buszki']Tak troszkę Im się wyrosło i już nawet czekoladowe nie są :roll:. Dzięki :).A które konkretnie :cool3:. Te starsze,to już rozrabiają.A ruda Dajo wypuściła się dzisiaj na pokoje,a potem owarkała i oprychała Chichę :evil_lol:.A co będzie sobie żałować???!!! :D Quote
Buszki Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 W zasadzie to sobie nie żałuje,wcale :evil_lol:. Dzięki za karteczkę,śliczna :). Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Buszki Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='unikatowydiament'][FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Piękne życzenia,dziękuję bardzo :). [quote name='Metheora']moge sobie wybrać ? :D narazie podoba mi się DHAKIYA, DAYO i Kruszynka w takiej kolejności ale one jeszcze maleńkie pewnie się zmieniają cały czas :) A pewnie że możesz :). Tak na marginesie,to DHAKIYA jest też moją faworytą ;). Z najświeższych wieści: w piątek Okruszek otworzył oczka,a w sobotę Kruszynka się przyłączyła do patrzących na świat :). Quote
Buszki Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim: ŚNIEGU PO PACHY, SMACZNEJ KIEŁBACHY, PREZENTÓW KUPE, RÓZGI NA DUPE (tym niegrzecznym ;) ), DO NIEBA CHOINKI I WĘDZONEJ SZYNKI ORAZ SZCZĘŚLIWEGO WSKOKU DO NOWEGO ROKU !!! Quote
Recommended Posts