Sonka95 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 hej :loveu: śliczne psiaczki .... mi się strasznie basenji podobają :loveu: U nas chodzą 4 baski , ale wszystkie są izolowane od innych psów ...moja kiedyś chciała się przywitać , a pani z 2 zaczęła je szarpać i wzięła je na ręce a potem ciągnęła na smyczy :shake: U nas basenji traktują jak pitbule :shake: a te psiaczki nie są agresywne ;) pozdrawiamy Quote
Buszki Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Cienka napisał(a):A ty byś jakieś zdjęcia pokazała jak sobie świeżo upieczona mama radzi. Mama sobie radzi,a jakże,najlepiej wychodzi Jej robienie naleśników posłankowych z nadzieniem szczeniaczkowym :diabloti:. Korenia napisał(a):Gdzie są focie ?! :mad: Zaraz coś wstawię ;). Sonkowa napisał(a):hej :loveu: śliczne psiaczki .... mi się strasznie basenji podobają :loveu: U nas chodzą 4 baski , ale wszystkie są izolowane od innych psów ...moja kiedyś chciała się przywitać , a pani z 2 zaczęła je szarpać i wzięła je na ręce a potem ciągnęła na smyczy :shake: U nas basenji traktują jak pitbule :shake: a te psiaczki nie są agresywne ;) pozdrawiamy Witaj :). Cieszę się,że basenji Ci się podobają :).Mi też :diabloti:. A może źle zinterpretowałaś zachowanie tej pani od basków.Ja na przykład swoją pręgowaną też muszę łapać na ręce,bo już raz została zaatakowana przez bernardyna (i pogryziona),do tego wszystkie napotkane na ulicy psy chcą ją zaatakować.Nawet ich właściciele się dziwią.Ale dotyczy to tylko pręgowanej,z rudymi nie mam takich problemów.Inna sprawa,że po tym nieszczęsnym pogryzieniu,to z pręgowanej Szepsuni zrobiła się niezła zaraza :roll:. Quote
Buszki Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 No to idą fotki :). 19.11.2012r Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Jedna jeszcze z 18.11.2012r się zapodziała Uploaded with ImageShack.us 19.11.2012r Uploaded with ImageShack.us 20.11.2012r Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 A widziałaś te prawie czerwone łapeczki i mordeczki :evil_lol: ? Sama słodycz :loveu:. Quote
Korenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Buszki napisał(a):A widziałaś te prawie czerwone łapeczki i mordeczki :evil_lol: ? Sama słodycz :loveu:. Do zacałowania! :loveu: Quote
Buszki Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Korenia napisał(a):Do zacałowania! :loveu: Nio :). Cienka napisał(a):Ja Joguś byłby w niebo wzięty :) To dawaj Go.Jeden pies wte,jeden we wte to mi już nie zrobi różnicy :evil_lol:. Quote
Cienka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 To dawaj Go.Jeden pies wte,jeden we wte to mi już nie zrobi różnicy :evil_lol:.[/QUOTE] To pakuje Jogiego i jutro wysyłam UPSem ;) przydadzą mu się wakacje Quote
Bundustar Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Buszki'] W nocy Szepsi urodziła szczenięta !!! Mamy: - 2 sunie rudo-białe pręgowane, - 1 pieska rudo-białego pręgowanego, - 1 sunię rudo-białą. Oto szczęśliwa mamusia z potomstwem :). Uploaded with ImageShack.us GRATULACJE dla Was :-) piękne maluszki, na dalszych fotach widać jak mają super symetrycznie biel na pysiach namalowaną, pięknie wybarwione :-) Jeszcze raz gratulacje :-) Się udało :-) Quote
Buszki Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='Cienka']To dawaj Go.Jeden pies wte,jeden we wte to mi już nie zrobi różnicy :evil_lol:. To pakuje Jogiego i jutro wysyłam UPSem ;) przydadzą mu się wakacje Oki,to czekamy :) [quote name='Bundustar']GRATULACJE dla Was :-) piękne maluszki, na dalszych fotach widać jak mają super symetrycznie biel na pysiach namalowaną, pięknie wybarwione :-) Jeszcze raz gratulacje :-) Się udało :-) Dzięki :).A jakie są rozkoszne...Dzisiaj zostały z mamą i z nianią i były baaardzo grzeczne :). Quote
Cienka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ale odeślesz mi go potem jak odchowa maluszki? Bo wiesz Jogi to magiczny pies i obawiam się czy potem wróci do mnie ;) Quote
Buszki Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Metheora napisał(a):Słodkie Słodziaczki :) Dzięki :). Cienka napisał(a):Ale odeślesz mi go potem jak odchowa maluszki? Bo wiesz Jogi to magiczny pies i obawiam się czy potem wróci do mnie ;) Jak się sprawdzi w roli niańki i zabawiacza Chichy,to sorki ale zostaje. Quote
Cienka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 http://www.podhalan.warmia.pl/images/szczeniaki4/m2010_13.jpg Jogi niańka :) Skoro tak to nie wysyłam chciałam zrobić Jogiemu wakacje a nie pozbyć się go. Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jasiu jedzie z mamą tramwajem. Obok stoi kobieta w widocznej ciąży. Jasiu: Mamo, dlaczego ta Pani ma taki wielki brzuch? Mama: Bo ma dziecko w brzuszku... Jasiu: A kocha to dzieko? Mama: Tak. Jasiu: To dlaczego je zjadła??? ;) To do tego zdjęcia: http://img826.imageshack.us/img826/6599/resizeofmiotd021.jpg Buszki, to ja Cię widzę na bazarku, co by "oblać" miocik :) Quote
Buszki Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Cienka']http://www.podhalan.warmia.pl/images/szczeniaki4/m2010_13.jpg Jogi niańka :) Skoro tak to nie wysyłam chciałam zrobić Jogiemu wakacje a nie pozbyć się go. To następnym razem się zastanów zanim zaproponujesz :diabloti:. [quote name='magdola']Jasiu jedzie z mamą tramwajem. Obok stoi kobieta w widocznej ciąży. Jasiu: Mamo, dlaczego ta Pani ma taki wielki brzuch? Mama: Bo ma dziecko w brzuszku... Jasiu: A kocha to dzieko? Mama: Tak. Jasiu: To dlaczego je zjadła??? ;) To do tego zdjęcia: http://img826.imageshack.us/img826/6599/resizeofmiotd021.jpg Buszki, to ja Cię widzę na bazarku, co by "oblać" miocik :) Dowcip pasuje jak ulał :evil_lol:. Zaraz wpadną na bazarek :). Quote
Cienka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja kocham mojego Jogusia :) mimo, że zeżarł mi 4 komórki w 2 lata Quote
Buszki Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Moje małe glizdeczki :) Uploaded with ImageShack.us Pierwsza dziewczynka :loveu: Uploaded with ImageShack.us Jedyny chłopczyk :loveu: Uploaded with ImageShack.us Druga dziewczynka :loveu: Uploaded with ImageShack.us Trzecia dziewczynka :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 jamnicze napisał(a):Słodkie maluszki :) A teraz są jeszcze słodsze ;). Cienka napisał(a):Ja kocham mojego Jogusia :) mimo, że zeżarł mi 4 komórki w 2 lata A Chicha taka dostojna była,nic nie niszczyła i wczoraj kapcie zeżarła,nie moje zresztą :evil_lol:.Do tego Pańcia szal,i podkład z grzejnika ukradła (woda mi się wylała,a szkoda wyrzucić). Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ta trzecia dziewczynka skradła mi serce:loveu: ....chociaż wszystkie takie sliczniusie.......:loveu: Buszki, zamienimy się? Ja mam teraz szczyla 5 tygodni z wagą 3800 :cool3::diabloti: Quote
Buszki Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdola napisał(a):Ta trzecia dziewczynka skradła mi serce:loveu: ....chociaż wszystkie takie sliczniusie.......:loveu: Buszki, zamienimy się? Ja mam teraz szczyla 5 tygodni z wagą 3800 :cool3::diabloti: Ta trzecia,to najdrobniejsza,taka kruszynka przy innych :). Ja tam się nie zamieniam,chociaż moje wszystkie cztery nie ważą 2000 :evil_lol:. Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Buszki napisał(a):Ta trzecia,to najdrobniejsza,taka kruszynka przy innych :). Ja tam się nie zamieniam,chociaż moje wszystkie cztery nie ważą 2000 :evil_lol:. OOoooooo widzisz? Zyskasz nawet! :diabloti: Normalnie propozycja nie do odrzucenia:evil_lol: Ps. Uprzejmie proszę wszystkich o nieklikanie w sygnaturke dla uczciwych:diabloti: Quote
Recommended Posts