jamnicze Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Takiemu to dobrze :) http://img834.imageshack.us/img834/1517/resizeofimg201208240951.jpg Quote
Buszki Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='jamnicze']Takiemu to dobrze :) http://img834.imageshack.us/img834/1517/resizeofimg201208240951.jpg Nooo...Po zwiedzaniu odpoczynek się należy :). [quote name='M&S']Fajne wakacyjne zdjęcia:) Fajne,to dopiero będą,te są leniwe ;). Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 no wie gdzie jego miejsce,śliczniutki jest:) Quote
Cienka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 A ja to mam nadzieje, ze MMM wywiąże się z obietnicy, bo jak nie to:mad: a tak na marginesie to żyje i walczę ciągle z tymi naklejkami i tym Pie<cenzura> sklepem Quote
Buszki Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 M&S napisał(a):Fajne, leniwe, wakacyjne foty;) Teraz wszystko się zgadza :). unikatowydiament napisał(a):no wie gdzie jego miejsce,śliczniutki jest:) Spóbował na podłodze,ale jednak wybrał krzesło :). Cienka napisał(a):A ja to mam nadzieje, ze MMM wywiąże się z obietnicy, bo jak nie to:mad: a tak na marginesie to żyje i walczę ciągle z tymi naklejkami i tym Pie<cenzura> sklepem To są właśnie foty od MMM,czekam teraz na jakieś nad wodne :). Walcz,walcz...a jak już wygrasz walkę,to się pochwal :). Quote
Buszki Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Kolejne foty Maksa z wakacji :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jednak w cieniu najlepiej :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Troszkę Maksiowi zazdroszczę,bo ja w tym roku nigdzie nie byłam :placz:. Quote
M&S Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja też nie byłam, ani w tym, ani w ubiegłym roku... Quote
Cienka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A my byliśmy ale ostatnie 5 lat nigdzie więc jak to mówią ktoś nie ma wakacji aby ktoś inny je miał Quote
Buszki Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 M&S napisał(a):Ja też nie byłam, ani w tym, ani w ubiegłym roku... No to masz gorzej,bo ja chociaż w maju byłam ;). Cienka napisał(a):A my byliśmy ale ostatnie 5 lat nigdzie więc jak to mówią ktoś nie ma wakacji aby ktoś inny je miał Nie lubię takich powiedzonek,oj nie lubię :mad:. Quote
M&S Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Cienka napisał(a):A my byliśmy ale ostatnie 5 lat nigdzie więc jak to mówią ktoś nie ma wakacji aby ktoś inny je miał To się nie przekłada...... Doberek i miłego poniedziałku:) Quote
gosiaja Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja byłam na urlopie ale co to za urlop jak przez trzy tygodnie padało i burze co i rusz były a i jeszcze jakaś trąba przeszła nie daleko. Quote
Bundustar Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='Buszki'] Niezwylke elegancka ta pannica, baaardzo się mi podoba :) Quote
Bundustar Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='Buszki'] Fajne wakacje, gratuluję i troszkę "zazdraszczam" bo Maksio z Wami był ale chyba obiadku nie dostał bo "tak od miski patrzy" ;) Pozdrawiam :) Quote
Buszki Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='M&S']To się nie przekłada...... Doberek i miłego poniedziałku:) Doberek,dzisiaj mamy wiatrodzień i nie mogę psic ze smyczy spuścić,bo mi je wiatr porwie :evil_lol:. [quote name='gosiaja']Ja byłam na urlopie ale co to za urlop jak przez trzy tygodnie padało i burze co i rusz były a i jeszcze jakaś trąba przeszła nie daleko. Bo to był urlop ekstremalny,ze szkołą przetrwania :diabloti:. [quote name='Bundustar']Niezwylke elegancka ta pannica, baaardzo się mi podoba :) To się Pańciostwo ucieszą,jak przeczytają :). Quote
Buszki Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 M&S napisał(a):Hello we wtorek:) Witaj :).U nas w końcu przestało wiać i słoneczko znowu przyjemnie grzeje ...:cool1: Metheora napisał(a):ja chce na wakacje...dużo słońca i czystej wody... ;) Ja bym jeszcze lenistwa dopisała :evil_lol:. unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) Hejka :p. Quote
jamnicze Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 To miłe jak "dzieci" z wakacji przysyłają fotki :) Quote
Buszki Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 jamnicze napisał(a):To miłe jak "dzieci" z wakacji przysyłają fotki :) A nie tylko kartkę o treści "kochane pieniążki przyślijcie rodzice" :evil_lol:. M&S napisał(a):Cześć Buszki:) Witam,mamy powrót lata :). Quote
Recommended Posts