Buszki Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Dawno fotek nie było,to może parę.... Na początek Chicha czająca się na kocicę :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chicha leżakująca :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Szepsi :). Uploaded with ImageShack.us Buszi :). Uploaded with ImageShack.us Wszystkie trzy razem,a jednak osobno ;). Uploaded with ImageShack.us Prezencik :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Buszi i Chicha,mamusia z córeczką :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 !!! Uwaga !!! Mały uciekinier znalazł się i właśnie wraca do domu :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Korenia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Yeeeeeeaaaaaaaaaah!!!!!!!!!! Cudnie!!! Dawaj okoliczności! Quote
Buszki Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Zaplątał się w krzakach koło gospodarstwa w Brennej.Nie wiadomo czy zaraz na początku,czy najpierw się błąkał.Gospodarz mówił,że coś tam piszczało.Jest w dobrym stanie,ale profilaktycznie umówiony jest na kroplówkę.Jak pisałam info,to właśnie jechał do domu.Tyle wiem od szczęśliwej właścicielki. Quote
Buszki Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Jestem taka szczęśliwa,bo miałam już czarne myśli jak tak długo Go nie było...Ale jest :multi: !!! Quote
Bundustar Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Buszki napisał(a): !!! Uwaga !!! Mały uciekinier znalazł się i właśnie wraca do domu :multi::multi::multi::multi::multi: Buszki napisał(a):Jestem taka szczęśliwa,bo miałam już czarne myśli jak tak długo Go nie było...Ale jest :multi: !!! Szczęśliwe zakończenia są najwspanialsze, ogromnie się cieszę z Wami :) Wszystkiego dobrego dla malucha i jego rodzinki :) Quote
Buszki Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ja,to jeszcze nie mogę uwierzyć w tak szczęśliwe zakończeni :). Quote
Oscar Patric Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 hura,hura:multi: bardzo się cieszymy mizianki ślemy:) Quote
Buszki Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 unikatowydiament napisał(a):hura,hura:multi: bardzo się cieszymy mizianki ślemy:) Dziękujemy :). Metheora napisał(a):Super że się znalazło dziecko :) ...Ale prezencik ];) No,taka radość :). Na zdjęciu nie widać,ale prezencik był płaski jak deseczka ;). Quote
Buszki Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Troszkę na słoneczku,troszkę na kanapie w domu siedzą.W zasadzie dzień Im mija na przechodzeniu z cienia na słoneczko :evil_lol:. Quote
Buszki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Witamy,u nas niestety zapowiedziane ochłodzenie przyszło i to znaczne...Do tego deszcz,a moje psice nie lubią deszczu i cierpią w domku... Quote
Buszki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Troszkę dziewczynek i nie tylko ;). Szepsi i Chicha :) Uploaded with ImageShack.us Buszi :) Uploaded with ImageShack.us I wszystkie trzy razem :) Uploaded with ImageShack.us Chicha :) Uploaded with ImageShack.us Szepsi :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 W sobotę i w niedzielę byliśmy na nowym moście na Odrze w okolicach Głogowa.Oficjalnie nie jest otwarty dla ruchu kołowego,ale spacerować można,w niedzielę to nawet tłumy były ;). Sobota Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Niedziela Uploaded with ImageShack.us Prom,nadal czynny. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Mój ulubiony zestaw fotek ;). Pojazd wiejski :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Pojazd miejski :evil_lol:,w tym wypadku to baskowóz :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts