Buszki Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Dzięki :). Mam nadzieję,że zdrówko wraca do normy... Quote
Buszki Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Tak sobie leżymy :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Nasz nowy lokator,brrrr.... Ogonek... Uploaded with ImageShack.us I w całej okazałości.... Uploaded with ImageShack.us Między psimi kupami :diabloti::evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
jamnicze Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 A co to za zwierz? http://img13.imageshack.us/img13/8669/resizeofdomowe2027.jpg Cudne :) http://img513.imageshack.us/img513/5289/resizeofdomowe028.jpg Quote
Buszki Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 jamnicze napisał(a):A co to za zwierz? http://img13.imageshack.us/img13/8669/resizeofdomowe2027.jpg Cudne :) http://img513.imageshack.us/img513/5289/resizeofdomowe028.jpg Zaskroniec :angryy:.Brzydzę się tego okropnie,a on wlazł sobie na taras i musiałam go kijem przeganiać,odpowiednio długim oczywiście :diabloti:.Za to dziewczyny stwierdziły,że jest nudny i zostawiły w spokoju . Metheora napisał(a):...ale wylegiwania :D śliczne :* u mnie wciskają się wszyscy w kreske słońca w pokoju ;] Zanim rano powietrze się nagrzeje,to moje też leżą w kresce słońca w domu :lol:,a potem się przenoszą na taras. Quote
Oscar Patric Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ja lubię węże,ale największą słabość mam do Pytona Tygrysiego dobrze że masz takie grzeczne dziewczynki,u Nas był by nie zły hard kor:evil_lol: Quote
Korenia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Buszki napisał(a):Za to dziewczyny stwierdziły,że jest nudny i zostawiły w spokoju . Coś Ty! Amy zapewne by nie odstąpiła na krok :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 unikatowydiament napisał(a):Ja lubię węże,ale największą słabość mam do Pytona Tygrysiego dobrze że masz takie grzeczne dziewczynki,u Nas był by nie zły hard kor:evil_lol: Ja ich wręcz nienawidzę i boję się. Korenia napisał(a):Coś Ty! Amy zapewne by nie odstąpiła na krok :evil_lol: Moje trochę nad nim postały i się znudziły.Jeże są bardziej rozrywkowe ;). Cienka napisał(a):Fuj węże wydają mi się obrzydliwe :( Ależ one są obrzydliwe,bleee... Quote
Buszki Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Szepsi i Chicha w gościach u Maksa :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Nie mam,może MMM będzie miała wenę,zrobi foty i wstawi ;). Quote
Cienka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 MMM zrób foty jak nie chcesz publikować to chociaż na maila <prosi> Quote
Bundustar Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witajcie, Może ktoś potrzebuje, a ja mam do odsprzedania transporter czarno-biały, ogłoszenie ze szczegółami na bazarku dogomanii, a wygląda tak: Polecam, niestety wejście dla Basenji jest troszkę zbyt małe :( Pozdrawiam Quote
Buszki Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Hej,hej witamy :). U nas strrrrasznie wieje,ale chociaż padać przestało i słoneczko świeci :multi:. Quote
jamnicze Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 U nas padało całą noc, i rano (oczywiście była tragedia ze spacerem). Na chwilkę się rozjaśniło i ... znowu leje :shake:. No, niech się wyleje, ma czas do jutra do południa, bo po południu musi być ładne słoneczko, bo jesteśmy umówione na spacerek z Adusią :loveu: Quote
Buszki Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Ja jednak przechwaliłam to słoneczko,bo się zachmurzało i popadywało.Do tego byliśmy na wystawie w Lesznie i tak nas wywiało,że nie wiem jak się nazywam.Psiaki w transporterku siedziały kocami poowijane a ja miałam na sobie bluzkę,bluzę polarową,katankę dżinsową,grubą marynarkę i kurtkę przeciw deszczową i mimo wszystko zmarzłam :(. Quote
Korenia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 O kurczaki! To u nas ładnie. Nie dość, że się rozpogodziło, to jeszcze ciepławo! :) A coś ugraliście w Lesznie? Quote
Recommended Posts