Bundustar Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ , NAJ LEPSZEGO DLA CAEGO MIOTU "B" W DNIU URODZIN !!! TO TRZECIE URODZINKI !!! Gratulacje Malgosiu dla Twojej hodowli :) Quote
Bundustar Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=hp3g.jpg&res=landing Edited May 20, 2012 by Bundustar Quote
Buszki Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek:) tulaski zasyłąmy Witamy i też się przytulamy :). [quote name='Bundustar']WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ , NAJ LEPSZEGO DLA CAEGO MIOTU "B" W DNIU URODZIN !!! TO TRZECIE URODZINKI !!! Gratulacje Malgosiu dla Twojej hodowli :) [quote name='Bundustar'] Widzę,że już jesteś :) i nawet z życzeniami dla braciszków Benusia mnie uprzedziłaś ;). No to teraz moja kolej: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BUSZKOWYCH SYNKÓW Z MIOTU "B", WIELU GONITW I STOSU PRZYSMAKÓW !!! Quote
MMM Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja też pamiętam, tylko z uwagi na spore zamieszanie u mnie nie zdążyłam :placz: a więc ciutkę spóźnione ale ogromne sto lat dla trzylatków B :new-bday::tort: [SIZE=2] Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='gosiaja']Najlepszego dla całego miotu :) Dziękujemy :). [quote name='MMM']Ja też pamiętam, tylko z uwagi na spore zamieszanie u mnie nie zdążyłam :placz: a więc ciutkę spóźnione ale ogromne sto lat dla trzylatków B :new-bday::tort: A Maksiu dostał torcika urodzinowego ? [quote name='Korenia']Stóweczka !! :) Dzięki :). Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 A teraz parę domowych foteczek. Że niby się nie lubią :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chichunia :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Chicha ciąg dalszy... Uploaded with ImageShack.us Polująca ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Chicha-basenji kobra :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Polująca udaje znudzenie... Uploaded with ImageShack.us Jednak pokusa w postaci kota jest silniejsza :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us A teraz trochę kwiatków z mojego ogrodu :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 I ostatnie :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 http://img215.imageshack.us/img215/6163/resizeofdomowe1002.jpg Spanie synchroniczne :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Fajne ujęcie http://img689.imageshack.us/img689/8782/resizeofdomowe1024.jpg i śliczne kwiatuszki :) U nas dzisiaj w końcu też się zrobiło nieco cieplej. Quote
Buszki Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Bo kot był na górze ;). A u nas dzisiaj prawie lato,tylko wiaterek czasami zawieje taki mało przyjemny... Quote
Bundustar Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Buszki']I ostatnie :). Piękne moje ulubione, a właściwie ich zapach :) :) :) Quote
Recommended Posts