Buszki Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Bo w ciachach właśnie to jest fantastyczne,że na jednym nie da się skończyć:diabloti:. Quote
Cienka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Buszki napisał(a):Bo w ciachach właśnie to jest fantastyczne,że na jednym nie da się skończyć:diabloti:. A ja mam często inny problem bo raczej średnio lubię słodycze. Jak jesteśmy u teściów to często zjadam kawałek ciasta choć właściwie to nie mam ochoty, by nie robić przykrości teściowej (lubię moja teściową - serio :cool3:). I kręcę na siebie bata bo zaraz próbują mi wcisnąć drugi kawałek:diabloti: Quote
Buszki Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 No tak,bo jak jeden zjadłaś,to znaczy że jadasz ;).A jak jadasz,to dlaczego nie miała byś zjeść jeszcze kawałka :diabloti:. Quote
Bundustar Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Pozdrawiam piątkowo i życzę miłego odpoczynku po pracy z wiosennego Poznania :) Quote
Cienka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jaka ona jest śliczna :loveu: http://img819.imageshack.us/img819/1395/dsc0156u.jpg Quote
Buszki Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Bundustar']Pozdrawiam piątkowo i życzę miłego odpoczynku po pracy z wiosennego Poznania :) U nas też coś jakby wiosna ;). Śmiesznie wyglądają dwa czarnuszki i rudzielec w zestawie :). [quote name='Cienka']Jaka ona jest śliczna :loveu: http://img819.imageshack.us/img819/1395/dsc0156u.jpg Nio.A z tymi niebieskimi oczkami to wyjątkowo ładnie się prezentuje :loveu:. Quote
Cienka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Komentarz małża przecież one wszystkie mają niebieskie oczy jak są małe, Pina też miała. Jakoś czarne do niego nie przemawia woli rude. Quote
Buszki Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Cienka napisał(a):Komentarz małża przecież one wszystkie mają niebieskie oczy jak są małe, Pina też miała. Jakoś czarne do niego nie przemawia woli rude. Ja mam to samo,żadne argumenty nie przemawiają za :shake: (umaszczenie nie ważne).Co gorsza zawsze znajdzie się coś na nie :mad:.Normalnie,nasi faceci są tacy nieczuli na nasze potrzeby...:roll: Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ale Wy już macie po 2 baski!!! Ja robię cały czas podchody aby u nas zjawił się drugi za jakieś 2 lata! buuuu Quote
Buszki Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 jamnicze napisał(a):Ale Wy już macie po 2 baski!!! Ja robię cały czas podchody aby u nas zjawił się drugi za jakieś 2 lata! buuuu No tak,my faktycznie mamy lepiej... Quote
Kaszczydlo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale słodziaki :loveu: i widzę podobny problem jak u nas z niebieskimi oczkami na zdjęciach :D Quote
Buszki Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Kaszczydlo napisał(a):Ale słodziaki :loveu: i widzę podobny problem jak u nas z niebieskimi oczkami na zdjęciach :D Witaj Kaszczydlo.Jeszcze trochę i oczka się wybarwią,to na zdjęciu też będą inaczej wyglądały ;). Quote
Cienka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jamnicze napisał(a):Ale Wy już macie po 2 baski!!! Ja robię cały czas podchody aby u nas zjawił się drugi za jakieś 2 lata! buuuu Wiesz Asiu ja by się jednak mocno zastanowiła nad drugim baskiem w Twoim przypadku. Mośki od kiedy na chwile wróciła wiosna robią kilometrażówkę po całym domu i to z oromną prędkością kanapa nie utrzymuje miejsca postoju(teraz jak jest zimno to po spacerze urządzają sobie gonitwy). A dziś Pina z rozpędu przywaliła głową w ścianę potem doleciała reszta ciała i zatrzymał się na niej następnie nawet nie zwracają na to uwagi pobiegła dalej za Jogim na górę i z powrotem. My tu mamy sporo miejsca ale i tak czasem mnie samą to ich ganianie irytuje a co dopiero by Twój małż powiedział. Buszki napisał(a):Witaj Kaszczydlo.Jeszcze trochę i oczka się wybarwią,to na zdjęciu też będą inaczej wyglądały ;). Tak będą zielone jak u kosmity :) Quote
jamnicze Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cienka napisał(a):Wiesz Asiu ja by się jednak mocno zastanowiła nad drugim baskiem w Twoim przypadku. Mośki od kiedy na chwile wróciła wiosna robią kilometrażówkę po całym domu i to z oromną prędkością kanapa nie utrzymuje miejsca postoju(teraz jak jest zimno to po spacerze urządzają sobie gonitwy). A dziś Pina z rozpędu przywaliła głową w ścianę potem doleciała reszta ciała i zatrzymał się na niej następnie nawet nie zwracają na to uwagi pobiegła dalej za Jogim na górę i z powrotem. My tu mamy sporo miejsca ale i tak czasem mnie samą to ich ganianie irytuje a co dopiero by Twój małż powiedział. Błagam, tylko nie mów tego przy Krzyśku, ja chcę drugiego baska!!! Quote
Cienka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jamnicze napisał(a):Błagam, tylko nie mów tego przy Krzyśku, ja chcę drugiego baska!!! Aż taka nieczuła nie jestem by powiedzieć to przy Krzyśku. Ale powiem szczerze jak bym miała mieć 2 baski nie mając 2 pięter w domu to bym chyba oszalała. Kanapa dosłownie tańczy jak one nad nią przelatują. Ja to mówię byś zdziwiona nie była ja będziesz mieć w chacie codziennie tornado. Quote
Buszki Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Cienka napisał(a): Tak będą zielone jak u kosmity :) A co,zielone nie ładne ;) ? Cienka napisał(a):Aż taka nieczuła nie jestem by powiedzieć to przy Krzyśku. Ale powiem szczerze jak bym miała mieć 2 baski nie mając 2 pięter w domu to bym chyba oszalała. Kanapa dosłownie tańczy jak one nad nią przelatują. Ja to mówię byś zdziwiona nie była ja będziesz mieć w chacie codziennie tornado. Nie strasz,nie strasz.Moje się tak nie ganiają.Różnica wieku robi swoje ;). Quote
Cienka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Buszki napisał(a):A co,zielone nie ładne ;) ? Nie strasz,nie strasz.Moje się tak nie ganiają.Różnica wieku robi swoje ;). Ja nie mam nic do zielonego po prostu mamy kilka zdjęć gdzie mośkom świecą się oczy i wyglądają jak kosmici:diabloti: Ja nie straszę podzieliłam się doświadczeniem ostatnio mam już dość tych latających rudzielców. Może faktycznie różnica wieku jest lekiem na ten problem. Quote
gosiaja Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 u mnie chłopaki aż tak nie szaleją także jamnicze masz 50% szansy na przestawianie mebli w mieszkaniu ;) Quote
zielona Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 gosiaja napisał(a):u mnie chłopaki aż tak nie szaleją także jamnicze masz 50% szansy na przestawianie mebli w mieszkaniu ;) To chyba jakieś wyciszone baski.Bo moje to tak się nakręcają,że wszystkie podhalany głupieją Quote
Cienka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 zielona napisał(a):To chyba jakieś wyciszone baski.Bo moje to tak się nakręcają,że wszystkie podhalany głupieją Albo wyjdzie, że nasze mają ADHD. Moje najbardziej się nakręcają jak się slońce pojawia. Quote
Kaszczydlo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Buszki napisał(a):Witaj Kaszczydlo.Jeszcze trochę i oczka się wybarwią,to na zdjęciu też będą inaczej wyglądały ;). O to teraz rozumiem odcienie niebieskiego w różnym wieku ;) Faktycznie starsze mają zielony odblask, nie zwróciliśmy wcześniej na to uwagi :) Quote
Buszki Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 gosiaja napisał(a):u mnie chłopaki aż tak nie szaleją także jamnicze masz 50% szansy na przestawianie mebli w mieszkaniu ;) To znaczy,że moje sa całkiem normalne ;). zielona napisał(a):To chyba jakieś wyciszone baski.Bo moje to tak się nakręcają,że wszystkie podhalany głupieją Szepsi tez by pewnie poganiała,ale Buszi ją stopuje. Cienka napisał(a):Albo wyjdzie, że nasze mają ADHD. Moje najbardziej się nakręcają jak się slońce pojawia. A widzisz,moje dziewczyny na słoneczku to od razu zasypiają. Kaszczydlo napisał(a):O to teraz rozumiem odcienie niebieskiego w różnym wieku ;) Faktycznie starsze mają zielony odblask, nie zwróciliśmy wcześniej na to uwagi :) Potraktujmy te zmiany jako urozmaicenie ;). Quote
gosiaja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 u mnie aziz by szalał ale morasty chce spokojnie odpoczywać tylko po spacerze trzeba zwiedzić biegiem mieszanie Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ...bo może podczas ich nieobecności jakis obcy tam się zagnieździł, tak? Pzdr. Quote
Buszki Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 U nas to po deszczowym spacerze jest suszenie się w biegu.Z kanapy na kanapę,z kanapy na kanapę i tak parę razy.Ale tylko Szepsi,a Buszi na nią poluje(zapomniała jak kiedyś sama biegała :roll:). A teraz parę fotek z marchewką w roli przekąski Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A po jedzeni trzeba odpocząć i się wygrzać Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts