Buszki Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 U mnie całkiem dobrze wszystko działa. A ja wczoraj widziałam bociana! Wiosna idzie na całego :). Quote
Oscar Patric Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Buszki napisał(a):U mnie całkiem dobrze wszystko działa. A ja wczoraj widziałam bociana! Wiosna idzie na całego :). to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 deer_1987 napisał(a):i juz sroda.. a dogomania nie dosc ze sie pogorszyla bo nie ma emotikonek i wyboru opcji posta jak sie kliknie "odpowiedz w tym watku" to jeszcze strasznie wolno pokazuje mi jaki jest ostatnie nieprzeczytany post :mad: A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 unikatowydiament napisał(a):to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę U nas sarenki,to i w południe się trafiają :). Asiaczek napisał(a):A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:) pzdr. Już deer sobie poradziła :). Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Co za koszmar z tą dogomanią!!! Tyle zdjęć wstawiłam ostatnio i wszystko zniknęło :angryy:,o stawce z Luksemburga nie wspomnę :angryy:.Ludzie rozmowy prowadzili,rad sobie udzielali na różnych wątkach i ktoś mądry wszystko zniszczył :angryy:.Dziadostwo i tyle.... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Czytalas u mnie? Teraz admin jeszcze edytowal ze nie przywroci, ja rozumiem ze znikaja z 1-2 dnich a nie 10... ja znikam stad nie mam do tego sily, galerie to jedno ale wystawy, pwp i bazarki... Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Mnie normalnie trafia.Stawkę z Luksemburga przez godzinę pisałam,bo aż 20 basenji było i wszystko na marne.Może to jest czyjś sposób na zniechęcenie nas do dogo.Bo jeśli tak,to całkiem udany.... A do Sajduchy,to w ogóle nie można wejść,bo się informator Administracji włącza.... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A jak wchodzisz? bo linki z podpisow nie dzialaja Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Buszki napisał(a):No widzisz,a ja nie mogę.... witanko:) też uważam że chyba chcą ludzi do tego forum zniechęcić,a Ja je nawet lubię u mnie też 3 strony zniknęły,dodałam jeszcze raz fotki pozdrawiamy:) Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Tylko,że mi się nie chce jeszcze raz tego samego wstawiać.Za dużo miałam tych fotek... Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A ja zdążyłam sobie obejrzeć :). Dawaj nowe fotki :diabloti: Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Nowe,to może po niedzieli,bo na razie wszystkie wykorzystałam ;). Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A mi się właśnie wgrało parę z moimi dziewuszkami ;) Quote
Buszki Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 (edited) jamnicze napisał(a):A mi się właśnie wgrało parę z moimi dziewuszkami ;) Zaraz pędzę zobaczyć:). Asiaczek napisał(a):Buszki, wróciłaś już...? pzdr. Wróciłam i : Szepsi nie poszalała,pokazała swoją przewrotną naturę,buntowała się i skończyła z oceną v2,res.CAC (ale za to cieczkę przywiozła :diabloti:,więc humorki ma wybaczone,miała prawo być rozdrażniona). Poszalał za to mój synuś: BUNDUSTAR African Elite FCI v1,CAC,BOS,BOB,Zwycięzca Czech. Całą stawką wstawię w wystawach jak znajdę dłuższą chwilkę. Edited April 16, 2012 by Buszki Quote
M&S Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Buszki napisał(a):Dzięki,w Ostrawie. Aha.................... Quote
Buszki Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 My to nie poszalałyśmy,ale w imieniu synka dziękuję :). Quote
Korenia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 E tam, Szepsi na pewno się starała :evil_lol: tak w sobie, w Szepsi :evil_lol: Quote
Recommended Posts