Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='deer_1987']http://img710.imageshack.us/img710/9032/resizeoftrzydz3017.jpg Sa i dziewczynki :loveu: Do nas jednak slonce nie doszlo ale i tak mam fotki udane w ruchu :loveu: U nas na chwilkę się pojawiło,ale tylko tak przelotnie... Będzie więcej dziewczynek,ale później.Idę do synka na zebranie :roll:. [quote name='unikatowydiament']super fotki,a psiaki takie grzeczne że razem potrafią jesć pozdrawiamy:) Teraz tak,ale kiedyś najwięcej najadała się najszybsza Szepsi,bo obskakiwała wszystkie miski :evil_lol:. Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Buszki napisał(a):U nas na chwilkę się pojawiło,ale tylko tak przelotnie... Będzie więcej dziewczynek,ale później.Idę do synka na zebranie :roll:. . Ja mam teraz jak na zlosc :mad: a z 2 strony jak za duzo slonca to sie przepalaja fotki :diabloti: Ja sama uciekam na razie to nie wiem kiedy taka jakosc uda mi sie przejrzec odrzucic i obrobic :) Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja mam teraz jak na zlosc :mad: a z 2 strony jak za duzo slonca to sie przepalaja fotki :diabloti: Ja sama uciekam na razie to nie wiem kiedy taka jakosc uda mi sie przejrzec odrzucic i obrobic :) A ja się za bardzo jakością nie przejmuję :diabloti:.Fajna fota to się nią chwalę :eviltong:. M&S napisał(a):Jaka piękna wiosna:):) Miłego piątku!!! Nio :).A dzisiaj nawet słoneczko mamy i lekki przymrozek nocny ;). Dzięki i na wzajem :). Quote
taxelina Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 I dobrze chwal sie :diabloti: ja mam labedzie na bialym tle bo ,mnie zaskoczyly i nie zdazylam zmienic ustawien w apatracie :D Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 deer_1987 napisał(a):I dobrze chwal sie :diabloti: ja mam labedzie na bialym tle bo ,mnie zaskoczyly i nie zdazylam zmienic ustawien w apatracie :D To co,że na białym tle.Jak podpiszesz,że to łabędzie,to będziemy wiedzieli ;). Metheora napisał(a):Kurcze nawet biedronki już macie :P ja dziś tylko żaby widziałam na treningu :D fajny stojaczek, ja też muszę pomyśleć o jakimś stojaczku...u nas to kilka bo każdy Gudzinek ma w innym miejscu swoją miskę ;] Biedronki,motylki,pszczółki,trzmiele....Żabę też widziałam,ale przejechaną,to nie wiem czy się liczy :diabloti:. Moje też jadły każda osobno,a Buszi to nawet trzeba było zanosić na oparcie kanapy,bo damie nie chciało się zejść.Ale zrobiłam z tym porządek :mad:. Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Czas na dziewczyny :). Chicha. Uploaded with ImageShack.us Chicha i Szepsi. Uploaded with ImageShack.us Chicha,Szepsi i Buszi :). Uploaded with ImageShack.us Chicha. Uploaded with ImageShack.us Buszi i Szepsi. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Wszystkie trzy ;). Uploaded with ImageShack.us Szepsi. Uploaded with ImageShack.us Buszi i Chicha. Uploaded with ImageShack.us Ciemierniki :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Sesyjka:Chichunia,krokusiki i pszczółka :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Widziałaś?Uciekła.... Uploaded with ImageShack.us Pszczółka siedziała w krokusiku :diabloti:. Quote
Buszki Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Ostatnia porcyjka. Buszi i Chicha przeciskająca się pod pergolą :roll: Uploaded with ImageShack.us Szpsi :). Uploaded with ImageShack.us Szepsi i Buszi :). Uploaded with ImageShack.us Chicha :). Uploaded with ImageShack.us Szepsi i Cicha :).Bo ptaszek przeleciał... Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ale Chicha już duża! ale ten czas szybko leci! Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/2072/resizeoftrzydz3069.jpg sama slodycz :loveu: nie musze podpisywac chyba widac ze labedzie :diabloti: Quote
Cienka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kurde mina bezcenna http://img812.imageshack.us/img812/2072/resizeoftrzydz3069.jpg Quote
Buszki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']http://img812.imageshack.us/img812/2072/resizeoftrzydz3069.jpg sama slodycz :loveu: nie musze podpisywac chyba widac ze labedzie :diabloti: Pisałaś,że źle bo na białym tle,to myślałam,że boisz się iż ich nie zauważymy :evil_lol:. [quote name='Cienka']Kurde mina bezcenna http://img812.imageshack.us/img812/2072/resizeoftrzydz3069.jpg No bo pszczółka uciekła...:-( Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Buszki napisał(a):Pisałaś,że źle bo na białym tle,to myślałam,że boisz się iż ich nie zauważymy :evil_lol:. No tak bo one tez biale :diabloti: Quote
Buszki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 deer_1987 napisał(a):No tak bo one tez biale :diabloti: O to to ...;). Smolinos napisał(a):Piękne;)!! Witamy i dzięki :). unikatowydiament napisał(a):cudne są:loveu::loveu::loveu::loveu: Nie będę skromna i powiem NIO ;). Quote
Asiaczek Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aj, ile u Was juz tej wiosny widac:) W W-wie jeszcze tak duzo zieleni i kolorów to nie ma. Dlatego ciesze isę, ż emogłam chociaz popatrzec na zewnętrzne oznaki wiosny;) Widze tez, że w ogródku to troche pozmieniało się... Zdrówka dla Rodziny (ludzkiej i psiej) i miłej niedzieli:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 M&S napisał(a):Doberek, fajnej niedzieli:) deer_1987 napisał(a):Milej niedzieli :) Witajcie i słoneczka życzę,bo u nas raczej się nie przebije :shake:. Asiaczek napisał(a):Aj, ile u Was juz tej wiosny widac:) W W-wie jeszcze tak duzo zieleni i kolorów to nie ma. Dlatego ciesze isę, ż emogłam chociaz popatrzec na zewnętrzne oznaki wiosny;) Widze tez, że w ogródku to troche pozmieniało się... Zdrówka dla Rodziny (ludzkiej i psiej) i miłej niedzieli:) pzdr. Dlatego wstawiam te kwiatuszki,niech wszyscy oczy nacieszą :). Małżonek jesienią trochę wycinki zrobił o pusto się zrobiło,ale myślę że zarośnie. Dziękujemy i również zdrówka życzymy,bo zdrówko najważniejsze :). Quote
Recommended Posts