Buszki Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak tam lapka? Jaka łapka :crazyeye:? Coś było nie tak z łapką ;)? A tak na serio,to jest małe zgrubienie,ale w niczym nie przeszkadza Małej :lol:. Metheora napisał(a):Wiosna idzie...a u Was? :] Już daaawno przyszła.Nakupiłam dzisiaj bratków i zaraz idę wsadzać je do donic :roll:. Quote
Buszki Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale uzywa juz tej lapki? Pewnie!Czasami tylko ją uniesie,ale to po długim spacerze. M&S napisał(a):Cześć Baski:lol::lol: Czeeeść :). Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Cześć :) och jak dobrze, że Twój wątek tak nie pędzi jak co po niektóre :p Quote
Korenia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bardzo się cieszę, że Chichuniowa łapka dobrze :)! Quote
Buszki Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Cienka napisał(a):Cześć :) och jak dobrze, że Twój wątek tak nie pędzi jak co po niektóre :p Bo my wszystko robimy wolno i leniwie....:diabloti: Korenia napisał(a):Bardzo się cieszę, że Chichuniowa łapka dobrze :)! Ja też się cieszę,nawet bardziej ;). M&S napisał(a):Wioooosna!!!!!!!!!!!!!!!!! Witanko poranne:) Witanko lekko popołudniowe ;). U nas coś ta wiosna zwolniła.Niby ciepławo,ale chmurno i wietrznie,mało fajnie. deer_1987 napisał(a):No to super ze juz okej z lapka! Super,super.Mała teraz nadrabia zaległości w nauce :). Quote
Buszki Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Muszę nowych napstrykać,ale pogoda nie zachęca.... Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Buszki napisał(a):Muszę nowych napstrykać,ale pogoda nie zachęca.... No widzisz to do nas to slonce poszlo :loveu: Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 No właśnie,miałam dać troszkę,a całe poszło :angryy:.U nas dzisiaj pokazują,ze ma być 17st. i słonecznie,ale ja coś tego nie widzę.Cały czas szaro i buro i jeszcze chora jestem :roll:. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kradnę 1 zdjęcie Trójki na słoneczku:) I miałam się zapytac, jak z łapka, ale widze, że Młoda juz o niej zapomniała (no, prawie...). cieszy mnie to ogromne. a kiedy kontrolna wizyta u weta? Pozazdrościc wiosny.W w-wie jest, a jakże! Ale jeszcze dosyc niemarawa... Pzdr. Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 (edited) gosiaja napisał(a):u nas jest dziś gorąco To się rodzice moi ucieszą,bo w Wasze okolice jadą na tydzień ;). Asiaczek napisał(a):Kradnę 1 zdjęcie Trójki na słoneczku:) I miałam się zapytac, jak z łapka, ale widze, że Młoda juz o niej zapomniała (no, prawie...). cieszy mnie to ogromne. a kiedy kontrolna wizyta u weta? Pozazdrościc wiosny.W w-wie jest, a jakże! Ale jeszcze dosyc niemarawa... Pzdr. Z nóżką ok,są jeszcze ślady po szwach i po strupkach.Na razie żadnej wizyty u weta nie planujemy,chyba że śruby będą się przebijać. A wiosny zaraz jeszcze trochę pokażę (tylko takiej bez słoneczka). Edited March 22, 2012 by Buszki Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Wiosna w rozkwicie :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chichunia na rybach ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nasz nowy stojaczek na miski :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Wieczorkiem będą fotki dziewczynek :cool3:. Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 http://img710.imageshack.us/img710/9032/resizeoftrzydz3017.jpg Sa i dziewczynki :loveu: Do nas jednak slonce nie doszlo ale i tak mam fotki udane w ruchu :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 super fotki,a psiaki takie grzeczne że razem potrafią jesć pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts