Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz gratulacje dla Benusia :).
My już byłyśmy w lesie i Buszi wytarzała się dokumentnie w obrzydliwym,świeżym i baaardzo śmierdzącym gówienku :angryy:.Oczywiście Chicha chciała Ją umyć sięgając językiem,a Szepsi wnerwiała się na psy mijane w drodze do domu podgryzając się z Chichunią.Wyobraźcie sobie jak to wyglądało,dodam że byłam sama z psicami :cool3:.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Jeszcze raz gratulacje dla Benusia :).
My już byłyśmy w lesie i Buszi wytarzała się dokumentnie w obrzydliwym,świeżym i baaardzo śmierdzącym gówienku :angryy:.Oczywiście Chicha chciała Ją umyć sięgając językiem,a Szepsi wnerwiała się na psy mijane w drodze do domu podgryzając się z Chichunią.Wyobraźcie sobie jak to wyglądało,dodam że byłam sama z psicami :cool3:.

Szkoda ze nie mial kto Was nagrac :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
My też byliśmy w lesie :). Znajoma z seterką nas zabrała. Jak będzie ładna pogoda to w przyszłym tygodniu powtórzymy wypad :)

My byliśmy nawet dwa razy :).Nogi mnie tak bolą,że chyba nie zasnę (po dziurach jakiś koleżanka nas ciągała) :roll:.

deer_1987 napisał(a):
Wszyscy tu korzystacie z pogody a do nas slonko nie doszlo ;(

Wysłałam,ale sobota to może wolniej przesyłki chodzą :diabloti:.

jamnicze napisał(a):
U nas było słonko, zapowiadali upały, ale było raczej chłodno - wiadomo, ciągnie od morza.

U nas tak grzało,że nie wiedziałam co ubrać.Bo w bluzce to głupio,a w bluzie za ciepło :evil_lol:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
To pewnie dopiero w poniedzialek bedzie :D

Pewnie tak,bo u nas zapowiadają ochłodzenie ;).

M&S napisał(a):
Witanko, pieknie dziś było i ciepło:)

Normalnie lato,aż mi się psice przegrzały ;).

Posted

M&S napisał(a):
Słonecznie witamy się i dobrej niedzieli zyczymy:)

My też słonecznie się witamy :) i miłej niedzieli życzymy :).

deer_1987 napisał(a):
Nie mozecie miec monopolu na sloneczko :diabloti:

A szkoda ;).

gosiaja napisał(a):
U nas dzis pochmurno

A u nas nie,ale to słoneczko nie jest już takie jak wczoraj...

Posted (edited)

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za dobre słowo. Wystawy, wystawami ale nasze prawdziwe i ulubione życie to spacery na polach i w lasach, jako, że pogoda dopisała i mamy raczkującą (bo u nas w lesie jeszcze nie widać) wiosnę to mamy troszkę zdjęć z tego co basenji lubią najbardziej...no przynajmniej moje basenji lubią czyli
zagryzanko:

zapasy:

podpuszczanie:

ściganie:

i na deser portrecik ;)

Pozdrawiamy :)

Edited by Bundustar
Posted

[quote name='jamnicze']Niestety jest ponuro, ale i tak był króciutki spacerek z maluszkami :)

zawsze to coś,taki króciutki spacerek.Moje,to do domu nie chcą wracać,a za chwilkę znowu idziemy do lasu :).

[quote name='Bundustar']Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za dobre słowo. Wystawy, wystawami ale nasze prawdziwe i ulubione życie to spacery na polach i w lasach, jako, że pogoda dopisała i mamy raczkującą (bo u nas w lesie jeszcze nie widać) wiosnę to mamy troszkę zdjęć z tego co basenji lubią najbardziej...no przynajmniej moje basenji lubią

i na deser portrecik ;)

Pozdrawiamy :)

Same ulubione zajęcia basków:).
A portrecik :loveu:.
Idziemy też się poganiać :).

Posted

Dziś jak zwykle też były zwierzątka ale mniejsze tym razem i odległe:
w powietrzu pilnowała nas:

z za drzewa obserwowała:

ale najbardziej lubię takie zdjęcia, niestety dość trudno zrobić naprawdę dobre:

Posted

Śliczne foteczki :).Ja nie wzięłam aparatu,a sarenka sobie spacerowała między drzewami...Ale chociaż dziewczyny wybiegane wróciły ze spacerku ;).

Posted

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki:)

pozdrawiamy cieplutko

M&S napisał(a):
Fajne fotki:)

Witanko!!!

Trochę natury i latających basków ;).
Witamy i pozdrawiamy :).