Buszki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jeszcze raz gratulacje dla Benusia :). My już byłyśmy w lesie i Buszi wytarzała się dokumentnie w obrzydliwym,świeżym i baaardzo śmierdzącym gówienku :angryy:.Oczywiście Chicha chciała Ją umyć sięgając językiem,a Szepsi wnerwiała się na psy mijane w drodze do domu podgryzając się z Chichunią.Wyobraźcie sobie jak to wyglądało,dodam że byłam sama z psicami :cool3:. Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Buszki napisał(a):Jeszcze raz gratulacje dla Benusia :). My już byłyśmy w lesie i Buszi wytarzała się dokumentnie w obrzydliwym,świeżym i baaardzo śmierdzącym gówienku :angryy:.Oczywiście Chicha chciała Ją umyć sięgając językiem,a Szepsi wnerwiała się na psy mijane w drodze do domu podgryzając się z Chichunią.Wyobraźcie sobie jak to wyglądało,dodam że byłam sama z psicami :cool3:. Szkoda ze nie mial kto Was nagrac :diabloti: Quote
Buszki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Też żałuję,film zrobił by furorę :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 My też byliśmy w lesie :). Znajoma z seterką nas zabrała. Jak będzie ładna pogoda to w przyszłym tygodniu powtórzymy wypad :) Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wszyscy tu korzystacie z pogody a do nas slonko nie doszlo ;( Quote
jamnicze Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 U nas było słonko, zapowiadali upały, ale było raczej chłodno - wiadomo, ciągnie od morza. Quote
Buszki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 jamnicze napisał(a):My też byliśmy w lesie :). Znajoma z seterką nas zabrała. Jak będzie ładna pogoda to w przyszłym tygodniu powtórzymy wypad :) My byliśmy nawet dwa razy :).Nogi mnie tak bolą,że chyba nie zasnę (po dziurach jakiś koleżanka nas ciągała) :roll:. deer_1987 napisał(a):Wszyscy tu korzystacie z pogody a do nas slonko nie doszlo ;( Wysłałam,ale sobota to może wolniej przesyłki chodzą :diabloti:. jamnicze napisał(a):U nas było słonko, zapowiadali upały, ale było raczej chłodno - wiadomo, ciągnie od morza. U nas tak grzało,że nie wiedziałam co ubrać.Bo w bluzce to głupio,a w bluzie za ciepło :evil_lol:. Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To pewnie dopiero w poniedzialek bedzie :D Quote
Buszki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):To pewnie dopiero w poniedzialek bedzie :D Pewnie tak,bo u nas zapowiadają ochłodzenie ;). M&S napisał(a):Witanko, pieknie dziś było i ciepło:) Normalnie lato,aż mi się psice przegrzały ;). Quote
M&S Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Słonecznie witamy się i dobrej niedzieli zyczymy:) Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Buszki napisał(a):Pewnie tak,bo u nas zapowiadają ochłodzenie ;). Nie mozecie miec monopolu na sloneczko :diabloti: Quote
Buszki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 M&S napisał(a):Słonecznie witamy się i dobrej niedzieli zyczymy:) My też słonecznie się witamy :) i miłej niedzieli życzymy :). deer_1987 napisał(a):Nie mozecie miec monopolu na sloneczko :diabloti: A szkoda ;). gosiaja napisał(a):U nas dzis pochmurno A u nas nie,ale to słoneczko nie jest już takie jak wczoraj... Quote
jamnicze Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Niestety jest ponuro, ale i tak był króciutki spacerek z maluszkami :) Quote
Bundustar Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za dobre słowo. Wystawy, wystawami ale nasze prawdziwe i ulubione życie to spacery na polach i w lasach, jako, że pogoda dopisała i mamy raczkującą (bo u nas w lesie jeszcze nie widać) wiosnę to mamy troszkę zdjęć z tego co basenji lubią najbardziej...no przynajmniej moje basenji lubią czyli zagryzanko: zapasy: podpuszczanie: ściganie: i na deser portrecik ;) Pozdrawiamy :) Edited March 18, 2012 by Bundustar Quote
Buszki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='jamnicze']Niestety jest ponuro, ale i tak był króciutki spacerek z maluszkami :) zawsze to coś,taki króciutki spacerek.Moje,to do domu nie chcą wracać,a za chwilkę znowu idziemy do lasu :). [quote name='Bundustar']Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za dobre słowo. Wystawy, wystawami ale nasze prawdziwe i ulubione życie to spacery na polach i w lasach, jako, że pogoda dopisała i mamy raczkującą (bo u nas w lesie jeszcze nie widać) wiosnę to mamy troszkę zdjęć z tego co basenji lubią najbardziej...no przynajmniej moje basenji lubią i na deser portrecik ;) Pozdrawiamy :) Same ulubione zajęcia basków:). A portrecik :loveu:. Idziemy też się poganiać :). Quote
Bundustar Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dziś jak zwykle też były zwierzątka ale mniejsze tym razem i odległe: w powietrzu pilnowała nas: z za drzewa obserwowała: ale najbardziej lubię takie zdjęcia, niestety dość trudno zrobić naprawdę dobre: Quote
Bundustar Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 I na deser po obiedzie portrecik: Pozdrawiamy i życzymy miłego tygodnia Quote
Buszki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Śliczne foteczki :).Ja nie wzięłam aparatu,a sarenka sobie spacerowała między drzewami...Ale chociaż dziewczyny wybiegane wróciły ze spacerku ;). Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 super foteczki:) pozdrawiamy cieplutko Quote
Buszki Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 unikatowydiament napisał(a):super foteczki:) pozdrawiamy cieplutko M&S napisał(a):Fajne fotki:) Witanko!!! Trochę natury i latających basków ;). Witamy i pozdrawiamy :). Quote
Recommended Posts