M&S Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Cześć Buszki:) Gratulujemy Intera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Buszki Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Bundustar']Melduję, że otrzymaliśmy pocztą :multi:: już jakiś czas temu ale ciągle szukam czasu...bo mi go brak :razz: Jeszcze raz gratuluję Małgosi przy tej okazji i dziękuję za kochanego Benjiego :loveu: Pozdrawiam Gratulacje,w końcu przysłali :). [quote name='deer_1987']A u nas sie tak pieknie zrobilo :loveu: A u nas nadal brzydko...:shake: [quote name='M&S']Cześć Buszki:) Gratulujemy Intera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj. Inter pierwszy w rodzinie :multi:. Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Trochę fotek (sorki za słabą jakość,ale aparat rozgryzam ;) ) dla stęsknionych wiosny :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kocica z podarkiem :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 I trochę moich dziewczynek :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Chwilka relaksacji na słoneczku... Uploaded with ImageShack.us Trochę szkodnictwa ;). Uploaded with ImageShack.us Co złego to nie Chicha :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Różne pozycje podczas snu :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Można też tak :). Uploaded with ImageShack.us Albo tak... Uploaded with ImageShack.us Tak też jest fajnie ;). Uploaded with ImageShack.us No i jeszcze tak można :). Uploaded with ImageShack.us A na deser,smakija śmietankowa,pyyychota :). Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 http://img607.imageshack.us/img607/6926/resizeoftrzydz2066.jpg Jak smiesznie :) Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Metheora']fajne fotki takie słoneczkowe ;] No bo słoneczko było.Ale już od paru dni nie ma... [quote name='deer_1987']http://img607.imageshack.us/img607/6926/resizeoftrzydz2066.jpg Jak smiesznie :) Ta długa glizda,to Chichunia :). Quote
Korenia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 http://img14.imageshack.us/img14/3175/resizeoftrzydz2076.jpg Widzę, że smakołyki 'na bogato' :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Fajna sesja :) Ja juz nie mogę się doczekać kiedy towarzystwo zaczbie ganiać (i sikać) na dworze :) Gratulujemy pierwszego intera w hodowli :) Quote
M&S Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jakie ładne foteczki!!! Głaski dla basków i miłego dnia:) Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 jamnicze napisał(a):Fajna sesja :) Ja juz nie mogę się doczekać kiedy towarzystwo zaczbie ganiać (i sikać) na dworze :) Gratulujemy pierwszego intera w hodowli :) To ganianie,to podstawa :). Dzięki za gratki. M&S napisał(a):Jakie ładne foteczki!!! Głaski dla basków i miłego dnia:) Dzięki :). Dziewczyny wygłaskane,a dzień zapowiada się piękny bo słoneczko wyszło :).Idę w końcu drzewka pomalować... Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:). Wystawa w Katowicach,sędzia:Christian Jouanchicot (Francja) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS !!! Brawa dla Benusia :). Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Buszki']Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:). Wystawa w Katowicach,sędzia:Christian Jouanchicot (Francja) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS !!! Brawa dla Benusia :). Gratulacje! Quote
M&S Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Buszki']Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:). Wystawa w Katowicach,sędzia:Christian Jouanchicot (Francja) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS !!! Brawa dla Benusia :). Gratulacje!!!!! Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! M&S napisał(a):Gratulacje!!!!! Dzięki wielkie :). Quote
Cienka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Łoooooo gratulacje. A tak na marginesie mówiłam małżowi jak to było z małą kombinowaniem by została u was i całą tą smutną sytuacją ze złamaniem. Małż słuchał, słuchał potem stwierdził, że musi uważać (jak będą u nas maluchy) i kilka minut później zdeptał Jogiego na szczęście nie groźnie. Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Cienka napisał(a):Łoooooo gratulacje. A tak na marginesie mówiłam małżowi jak to było z małą kombinowaniem by została u was i całą tą smutną sytuacją ze złamaniem. Małż słuchał, słuchał potem stwierdził, że musi uważać (jak będą u nas maluchy) i kilka minut później zdeptał Jogiego na szczęście nie groźnie. Dzięki :). Ale przecież byt Jogiego u Was jest bezpieczny,po co Go deptać :diabloti:.Chyba,że Joguś też słuchał opowieści i wolał się zabezpieczyć włażąc pod nogi Pańcia :evil_lol:. A Chicha niczego się nie nauczyła i nadal plącze się pod nogami :roll:. unikatowydiament napisał(a):Gratulacje! Dziękuję,jestem baaardzo dumna z Benusia :). Quote
Cienka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Los Jogiego tak, ale wychodzi na to, że jak małż mówi, że będzie uważał to znaczy, że będzie zupełnie odwrotnie. Zresztą jak byśmy Jogiego nie kochali to po zniszczeniu 3 telefonów, klatki, kilku par butów i całej masie innych pomniejszych rzeczy, już dawno były by przykuty metrowym łańcuchem do budy i musiałby się nauczyć szczekać. Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Skoro masz takie dobre zdanie o swoim małżu,to aż się boję o przyszłe maluchy ;).Ale może nie będzie tak źle i NIE będzie uważał :). Quote
Bundustar Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='M&S'] Gratulujemy Intera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Buszki']Gratulacje,w końcu przysłali :). Inter pierwszy w rodzinie :multi:. [quote name='Buszki']Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:). Wystawa w Katowicach,sędzia:Christian Jouanchicot (Francja) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS !!! Brawa dla Benusia :). [quote name='deer_1987']Gratulacje! [quote name='M&S']Gratulacje!!!!! [quote name='Cienka']Łoooooo gratulacje. [quote name='unikatowydiament']Gratulacje! [quote name='Buszki']Dzięki :). Dziękuję,jestem baaardzo dumna z Benusia :). My też baaardzo dziękujemy za gratulacje, jestem ogromnie dumna z Benusia bo wyniku takiego się przy tej stawce nie spodziewałam :-o Beztroski i zupełnie luźno-spontaniczny ostatni bieg Benusia w ringu o rasę na szczęście spowodował, że zdążyłam do Poznania na podpisanie dokumentów u notariusza i choć korki były straszne to dotarłam tylko 15 minut spóźniona ale wszyscy czekali cierpliwie bo wiedzieli, że byłam na "ważnej" wystawie :cool3: Tak czy inaczej ogromnie się cieszę z fantastycznego wprost opisu u Sędziego który zna rasę od podszewki, opis tak szczegółowy, że nawet uzębienie zostało dokładnie opisane choć z reguły Sędziowie ograniczają się do lakonicznego stwierdzenia że jest Ok zgryz i uzębienie. Myślę, że się Benuś bardzo spodobał bo padło sporo pytań dodatkowych, już po ocenie, o jego pochodzenie itp. To było bardzo przyjemne potwierdzić ocenę Benusia u takiego Sędziego :multi: mimo że opis jest po francusku (nasz pierwszy w tym języku) to wielka satysfakcja :multi: Jeszcze raz dziękuję :p Quote
Bundustar Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Piękne zdjęcia przyrody i dziewczyn !!! Miło popatrzeć, że przyroda rozkwita :) więc i my po męczącym maratonie dnia wczorajszego dziś idziemy wypocząć do lasu :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts