Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bundustar']Melduję, że otrzymaliśmy pocztą :multi::

już jakiś czas temu ale ciągle szukam czasu...bo mi go brak :razz:

Jeszcze raz gratuluję Małgosi przy tej okazji i dziękuję za kochanego Benjiego :loveu:

Pozdrawiam

Gratulacje,w końcu przysłali :).

[quote name='deer_1987']A u nas sie tak pieknie zrobilo :loveu:

A u nas nadal brzydko...:shake:

[quote name='M&S']Cześć Buszki:)

Gratulujemy Intera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj.
Inter pierwszy w rodzinie :multi:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Fajna sesja :)

Ja juz nie mogę się doczekać kiedy towarzystwo zaczbie ganiać (i sikać) na dworze :)

Gratulujemy pierwszego intera w hodowli :)

To ganianie,to podstawa :).
Dzięki za gratki.

M&S napisał(a):
Jakie ładne foteczki!!!

Głaski dla basków i miłego dnia:)

Dzięki :).
Dziewczyny wygłaskane,a dzień zapowiada się piękny bo słoneczko wyszło :).Idę w końcu drzewka pomalować...

Posted

Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:).
Wystawa w Katowicach,sędzia:Christian Jouanchicot (Francja)
oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS !!! Brawa dla Benusia :).

Posted

[quote name='Buszki']Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:).
Gratulacje!

Posted

[quote name='Buszki']Znowu muszę się pochwalić Benusia (BUNDUSTAR African Elite FCI) osiągnięciami:).

Gratulacje!!!!!

Posted

Łoooooo gratulacje.
A tak na marginesie mówiłam małżowi jak to było z małą kombinowaniem by została u was i całą tą smutną sytuacją ze złamaniem. Małż słuchał, słuchał potem stwierdził, że musi uważać (jak będą u nas maluchy) i kilka minut później zdeptał Jogiego na szczęście nie groźnie.

Posted

Cienka napisał(a):
Łoooooo gratulacje.
A tak na marginesie mówiłam małżowi jak to było z małą kombinowaniem by została u was i całą tą smutną sytuacją ze złamaniem. Małż słuchał, słuchał potem stwierdził, że musi uważać (jak będą u nas maluchy) i kilka minut później zdeptał Jogiego na szczęście nie groźnie.

Dzięki :).
Ale przecież byt Jogiego u Was jest bezpieczny,po co Go deptać :diabloti:.Chyba,że Joguś też słuchał opowieści i wolał się zabezpieczyć włażąc pod nogi Pańcia :evil_lol:.
A Chicha niczego się nie nauczyła i nadal plącze się pod nogami :roll:.

unikatowydiament napisał(a):
Gratulacje!

Dziękuję,jestem baaardzo dumna z Benusia :).

Posted

Los Jogiego tak, ale wychodzi na to, że jak małż mówi, że będzie uważał to znaczy, że będzie zupełnie odwrotnie.
Zresztą jak byśmy Jogiego nie kochali to po zniszczeniu 3 telefonów, klatki, kilku par butów i całej masie innych pomniejszych rzeczy, już dawno były by przykuty metrowym łańcuchem do budy i musiałby się nauczyć szczekać.

Posted

[quote name='M&S']
Gratulujemy Intera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Buszki']Gratulacje,w końcu przysłali :).

Inter pierwszy w rodzinie :multi:.

[quote name='deer_1987']Gratulacje!

[quote name='M&S']Gratulacje!!!!!

[quote name='Cienka']Łoooooo gratulacje.

[quote name='unikatowydiament']Gratulacje!

[quote name='Buszki']Dzięki :).

Dziękuję,jestem baaardzo dumna z Benusia :).

My też baaardzo dziękujemy za gratulacje, jestem ogromnie dumna z Benusia bo wyniku takiego się przy tej stawce nie spodziewałam :-o

Beztroski i zupełnie luźno-spontaniczny ostatni bieg Benusia w ringu o rasę na szczęście spowodował, że zdążyłam do Poznania na podpisanie dokumentów u notariusza i choć korki były straszne to dotarłam tylko 15 minut spóźniona ale wszyscy czekali cierpliwie bo wiedzieli, że byłam na "ważnej" wystawie :cool3:

Tak czy inaczej ogromnie się cieszę z fantastycznego wprost opisu u Sędziego który zna rasę od podszewki, opis tak szczegółowy, że nawet uzębienie zostało dokładnie opisane choć z reguły Sędziowie ograniczają się do lakonicznego stwierdzenia że jest Ok zgryz i uzębienie. Myślę, że się Benuś bardzo spodobał bo padło sporo pytań dodatkowych, już po ocenie, o jego pochodzenie itp. To było bardzo przyjemne potwierdzić ocenę Benusia u takiego Sędziego :multi: mimo że opis jest po francusku (nasz pierwszy w tym języku) to wielka satysfakcja :multi:

Jeszcze raz dziękuję :p

Posted

Piękne zdjęcia przyrody i dziewczyn !!!
Miło popatrzeć, że przyroda rozkwita :) więc i my po męczącym maratonie dnia wczorajszego dziś idziemy wypocząć do lasu :)

Pozdrawiam