Buszki Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Opatrunek trzeci (zmodyfikowany drugi,bo uwierał)... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I piesek znowu wolny :)... Uploaded with ImageShack.us A teraz moje ulubione zdjęcie. Basenji wyglądające za wiosną :). Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/437/resizeoftrzydziewczyny1b.jpg Jak cudnie wygladaja razem :loveu::loveu::loveu: Quote
Bundustar Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Piękne zdjęcia, a Chichunia jest mega słodka:loveu::loveu::loveu: dobrze, że już wraca do swej kondycji :p Quote
Bundustar Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jeszcze ciepłe wieści z Drzonkowa: :loveu:Szepsunia czyli [SIZE="4"]OLA CHILD OF THE STARS - 1 lok. ocena doskonała, BOS, BOB!!!!!!! Sędzia: Monika Kuriata-Okarmus (PL) GRATULUJEMY :) resztę napisze już Małgosia jak wrócą do domku :) Quote
Buszki Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='deer_1987']http://img822.imageshack.us/img822/437/resizeoftrzydziewczyny1b.jpg Jak cudnie wygladaja razem :loveu::loveu::loveu: Bo One są cudne ;). [quote name='Bundustar']Piękne zdjęcia, a Chichunia jest mega słodka:loveu::loveu::loveu: dobrze, że już wraca do swej kondycji :p A jak się cieszy,jak gada ciągle i jak warczy o wszystko :). [quote name='Bundustar']Jeszcze ciepłe wieści z Drzonkowa: :loveu:Szepsunia czyli [SIZE="4"]OLA CHILD OF THE STARS - 1 lok. ocena doskonała, BOS, BOB!!!!!!! Sędzia: Monika Kuriata-Okarmus (PL) GRATULUJEMY :) resztę napisze już Małgosia jak wrócą do domku :) Dzięki za wstawienie info :). Do dodania nie mam nic więcej.Może tylko tyle,że całą wystawę wygrał bernardyn :). [quote name='deer_1987']Oo! Szepsi, brawo!! Jestem z Zołzuni bardzo dumna,zwłaszcza że miała konkurenta w rasie ;). Quote
Bundustar Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Buszki'] Jestem z Zołzuni bardzo dumna,zwłaszcza że miała konkurenta w rasie ;).[/QUOTE] No właśnie to miałam na myśli ;) GRATULACJE raz jeszcze :) Quote
Buszki Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='jenis']Gratulacje:)[/QUOTE] Dzięki :). [quote name='Bundustar']No właśnie to miałam na myśli ;) GRATULACJE raz jeszcze :)[/QUOTE] Dzięki :).Mam nadzieję,że Państwo od konkurenta przyśle mi jakieś fotki. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Buszki'] No właśe nie mogę się zebrać za ten nowy program do wstawiania.Już mi Asia przysłała instrukcję,a ja dalej nie mam natchnienia.... Słyszałam, że żaba znowu działa normalnie... Oby to nie byla podpucha... Cudne:) Tylko nie rozumiem, dlaczego 2 się smieją, a jedna nie... http://img822.imageshack.us/img822/437/resizeoftrzydziewczyny1b.jpg Pzdr. Quote
Cienka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Generalnie to młoda wygląda jakby nic sobie z tego złamania nie robiła. Quote
Buszki Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Słyszałam, że żaba znowu działa normalnie... Oby to nie byla podpucha... Cudne:) Tylko nie rozumiem, dlaczego 2 się smieją, a jedna nie... http://img822.imageshack.us/img822/437/resizeoftrzydziewczyny1b.jpg Pzdr. Też się zastanawiam jak długo podziała.... Szepsi się nie śmieje,bo dowcipu nie zrozumiała ;). [quote name='Cienka']Generalnie to młoda wygląda jakby nic sobie z tego złamania nie robiła. Bo nic sobie nie robi.Wczoraj tak skakała i biegała,że patrzeć na to nie mogłam,bo bałam się ze zaraz skądś spadnie :roll:. [quote name='gosiaja']Gratulacje !!!! Dzięki wielkie :). Quote
Buszki Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Trochę Buszkowego syneczka Zanusia (CHIUMBURU African Elite FCI) :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='deer_1987']A jak tam dziewczyny? [quote name='M&S']Hello wieczorowo:) Witam się czwartkowo,śnieżnie i ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE KOLEŻANKI Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :) !!! Muszę zameldować,że Chichunia w końcu zrobiła siii na dworze.Jest z tym lekko opóźniona przez ten gips,ale najważniejsze że się przemogła.To chyba taki prezencik dla pańci :). Quote
taxelina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No widzisz jaki prezent dostalas :loveu: Dziekuje za zyczenia i tez zycze wszystkiego naj z okazji naszego swieta! Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Ale tylko jeden,reszta już w domu :diabloti:. A z okazji święta dostałam różyczkę w sklepie,jak po bułki byłam :). Quote
Bundustar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Buszki']Ale tylko jeden,reszta już w domu :diabloti:. A z okazji święta dostałam różyczkę w sklepie,jak po bułki byłam :). Hmmm, szkoda, że po bułki nie chodzę :diabloti: ale może dla WSZYSTKICH kobiet kwiatek: bo ja jestem zdania, że to całkiem miłe święto :cool3: To sympatycznego dnia drogie kobiety :loveu: kwiatek jest tropikalny bo już tęsknię za ciepełkiem :razz: Pozdrawiam Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Śliczne kwiatki,prawie czuję jak pachną :).I też mi się ciepełka chce... Quote
Recommended Posts