Buszki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Chichunia nic sobie nie robi z utrudnienia w chodzeniu.Jak gdzieś chce pobiec,to kica.A jak tylko pójść,to sobie kuśtyka i stuka.Wścieka się jak dawniej,zagryza (muszę pilnować i łapkę osłaniać) i tylko na dwór chce wyjść,a nie może.Ja niestety jestem tak przeziębiona,że na oczy nie widzę,ale jak mi się polepszy,to chociaż będę Bidulkę na rękach chwilkę wynosiła,coby sobie wiosną pooddychała. Quote
M&S Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dobrze, że mała radzi sobie dzielnie;) Tobie zdrówka!!! Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dobre wiesci! Zdrówka dla Ciebie i Chichuni:) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 M&S napisał(a):Dobrze, że mała radzi sobie dzielnie;) Tobie zdrówka!!! Czasami,to aż za dobrze :roll:.Dzisiaj kupiłam zapas uszu i innych smaków do żucia,bo jak żuje to chociaż nie gania jak szalona :diabloti:. Smarczę sie tak,że na oczy nie widzę,ale dzięki :). Metheora napisał(a):Dzielna Chichunia- buziaczki i merdanka od zasypanych śniegiem Gudzinków :) Właśnie widziałam ten Wasz śnieg,a rano w telewizji mówili,że nadal padał... unikatowydiament napisał(a):tulaski zasyłamy:) Dziękujemy :). Asiaczek napisał(a):Dobre wiesci! Zdrówka dla Ciebie i Chichuni:) Pzdr. Dziękujemy,obu nam to zdrówko potrzebne... Quote
taxelina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzielna ona jest, duzo glaskow dla trojki :loveu: Quote
Buszki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Bardzo dzielna.Teraz śpi przed kominkiem :). Quote
taxelina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Buszki napisał(a):Bardzo dzielna.Teraz śpi przed kominkiem :). Ciepelko najwazniejsze :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Mam nadzieję, że noc mineła spokojnie i wszyscy dobrze spali:) Spokojnej niedzieli! pzdr. Quote
Buszki Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Ciepelko najwazniejsze :loveu: Ciepełko,to podstawa :). M&S napisał(a):Miłej niedzieli i zdrówka:) Dziękujemy :). Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że noc mineła spokojnie i wszyscy dobrze spali:) Spokojnej niedzieli! pzdr. Całkiem spokojnie,nie licząc pijaczków po piątej rano drących się na całe osiedle... Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No, własnie! Nie czepiaj się tych, co świętowali;) pzdr. Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='M&S']Ostatnia sobota karnawału była......[/QUOTE] Nie dało się nie zauważyć... [quote name='Asiaczek']No, własnie! Nie czepiaj się tych, co świętowali;) pzdr.[/QUOTE] Dyć ja się nie czepiam,stwierdzam tylko że mordy darli po piątej rano :diabloti:. Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Witaj :). Na szczęście śpi.Jak nie śpi to muszę cały czas Ją nadzorować,bo wariacji dostaje.Wczoraj wyścigi sobie urządziła i uciekała przed resztą,przede mną też.Tak że mogę zająć się dogo tylko jak właśnie śpi.A jaka zadowolona... bo słoneczko raz po raz liźnie po pleckach :). Quote
taxelina Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No wlasnie jak z tym sloneczkiem? u nas pelna para :loveu: Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='M&S']No tak, typowe dziecko...;)[/QUOTE] Właśnie.Dałam Im teraz po uchu,to może chwila spokoju będzie,bo Mała znowu szalała... [quote name='deer_1987']No wlasnie jak z tym sloneczkiem? u nas pelna para :loveu:[/QUOTE] Teraz jest :). Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Czasami aż za bardzo.A jaka mądrala się z Niej zrobiła...Jak starsze dziewczyny wybiegają na dwór (np.za kotem),to Chichunia na rączki się prosi,bo z góry lepiej widać ;).A tylko parę razy Ją wzięłam żeby też nie wybiegła :). Quote
Recommended Posts