Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Jak po domowemu na nią wołacie?

Chicha :diabloti:.A jak jest grzeczna (co rzadko się zdarza),to Chichunia :evil_lol:.Wszystkie literki wymawiane tak jak napisane ;).

Posted

deer_1987 napisał(a):
To musi sie postarac :loveu:

No,musi :).

Metheora napisał(a):
u nas wyszło tak ze był jeden manchesterek ...a potem zrobiły się nie wiadomo kiedy trzy manchesterki...
i w sumie - moim skromnym zdaniem- przy ok 40cm wysokości, 4mm sierści, cichości i grzeczności (! :D) naszych ras...- między 2 a 3 w domu- prawie nie widać różnicy :)

Ja jestem tego samego zdania :lol:.Zwłaszcza,że tylko ja wychodzę z psami do lasu,ja zbieram ku.. po działce,ja je karmię i ja jeżdżę do weta.Mi nie przeszkadza większa ilość,to co temu mojemu małżowi szkodzi :roll:.

Posted

Zapytam jak ty retorycznie a mojemu zwłaszcza, że wyrko jest na co najmniej 4. Ostatnio zielona powiedziała bym się nie przejmowała, bo jak Hania będzie mieć małe to się jeden czarulek zaplącze pod nasze drzwi. A skoro będzie sam szedł 200km. z Olsztyna do Gdańska (siódemką i obwodnicą południową), to chyba małż nie wyrzuci takiego dzielnego malucha:diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
Qrcze,Ona ma przecież dopiero 3 miesiące,do roku ciężko będzie Ją ukrywać przed wzrokiem małża ;).

Alez po co ukrywac:) Po prostu nie ma na nią chetnych;)

Cienka napisał(a):
Zapytam jak ty retorycznie a mojemu zwłaszcza, że wyrko jest na co najmniej 4. Ostatnio zielona powiedziała bym się nie przejmowała, bo jak Hania będzie mieć małe to się jeden czarulek zaplącze pod nasze drzwi. A skoro będzie sam szedł 200km. z Olsztyna do Gdańska (siódemką i obwodnicą południową), to chyba małż nie wyrzuci takiego dzielnego malucha:diabloti:.

No nieeee, tomecki nie będzie taki.... przytuli, nakarmi, napoi i.... zostawi:)

pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):

No chyba by nie mógł ;).Ale w razie czego miej plan B.

Asiaczek napisał(a):
Alez po co ukrywac:) Po prostu nie ma na nią chetnych;)

pzdr.

No bo nie ma :).

Posted

deer_1987 napisał(a):
I Ty sie cieszysz ze sniegu? :mad:

Z takiej odrobinki,to się cieszę :).Zwłasza,że nigdzie nie jadę i nie ja będę samochód odśnieżać :diabloti:.

Asiaczek napisał(a):
Nie zapomniałas aparatosa...?

pzdr.

Nie zapomniałam :eviltong:.Ale byliśmy tylko chwilunię (jakieś 5 minut :evil_lol:),bo Chichuni łapeczki marzły.
Zaraz będą foteczki :cool3:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zmien serwer do zdjec :razz:

Na jaki?Ja zawsze z żaby korzystałam...

Asiaczek napisał(a):
a czegóż to ona chce....?

pzdr.

Chyba żeby się zarejestrować.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, taki komunikat, żeby się zarejestrowac to co i rusz sie pojawia. Wyłączasz go i po sprawie:)

pzdr.

Nie da się wyłączyć.Zajmuje środek strony i nic nie mogę zrobić :shake:.