Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 jamnicze napisał(a):Rozkosznie tu wyglądają :) http://img21.imageshack.us/img21/5285/resizeofdsc04150.jpg Tak słodziutko :). M&S napisał(a):Hello wieczorową porą:) Hello popołudniowo.U nas wieczorkiem internet zaczął zamarzać,a rano to już wcale nie działał,dopiero przed chwilką zaczął. deer_1987 napisał(a):Jak tam taktyka na meza? M&S napisał(a):No właśnie...... Witanko:) Nie poruszamy tematu,a Chichunia siedzi w domku i rośnie.Zgłosiłam Ją nawet na wystawę w Drzonkowie ;). Asiaczek napisał(a):Witamy się i my:) pzdr. My również się witamy :). Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 To trzymamy kciuki ze maz sie przekona! Jak jeszcze czeka na domek to znaczy ze jest Wam pisana :loveu: Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):To trzymamy kciuki ze maz sie przekona! Jak jeszcze czeka na domek to znaczy ze jest Wam pisana :loveu: Tak na prawdę,to tylko w jednym miejscu jest ogłoszenie,że szuka domku.Nawet na swojej stronie Jej nie mam :diabloti:. Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Buszki napisał(a):Tak na prawdę,to tylko w jednym miejscu jest ogłoszenie,że szuka domku.Nawet na swojej stronie Jej nie mam :diabloti:. Niezla taktyka :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr. To tak jak ja;) Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Niezla taktyka :diabloti: Też jestem z niej dumna :). Asiaczek napisał(a):Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr. Jest to zaleta,ja się muszę pytać,bo Pańcio na jedzonko dla dziewczynek zarabia ;). unikatowydiament napisał(a):gorące pozdrowionka zasyłamy:) Dziękujemy,w takie zimno,to jak znalazł :). Metheora napisał(a):fajnie wyglądają razem dwa rude i dwa pręgowane :) piękne są !!! To były ostatnie takie fotki,teraz w domu są dwie rude i pręgusia ;). M&S napisał(a):To tak jak ja;) A ja nie ;). Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wiem, wiem, ja jestem zbyt egoistyczna, abym miała się pytac o to, czy moge miec jeszcze jednego psa czy nie...;) pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Buszki napisał(a): To były ostatnie takie fotki,teraz w domu są dwie rude i pręgusia ;). I tak już chyba zostanie.....?! Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Wiem, wiem, ja jestem zbyt egoistyczna, abym miała się pytac o to, czy moge miec jeszcze jednego psa czy nie...;) pzdr. Ja też,dlatego nie pytam czy Mała może zostać,tylko czekam aż się do Niej przyzwyczai ;). M&S napisał(a):I tak już chyba zostanie.....?! Oby :multi:. Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Maz sie "zlamie", wierze w to :loveu: Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;). Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Buszki napisał(a):Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;). Widzisz to sama go przekonuje :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Buszki napisał(a):Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;). I to powinno go przekonac:) pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Będziemy trzymać, żeby było po Twojej myśli!!!! Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Widzisz to sama go przekonuje :loveu: Asiaczek napisał(a):I to powinno go przekonac:) pzdr. Młoda robi co może ;). M&S napisał(a):Będziemy trzymać, żeby było po Twojej myśli!!!! Dzięki :). Quote
jamnicze Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Buszki napisał(a): Nie poruszamy tematu,a Chichunia siedzi w domku i rośnie.Zgłosiłam Ją nawet na wystawę w Drzonkowie ;). Tzn., że masz ją zgłoszoną w swoim oddziale? Bo chyba inaczej nie można zgłosić psa? Ja też muszę uzgadniać każdego nowego domownika z TZ, w końcu on też z nami mieszka i ma takie same prawa, a wszystkim w domku musi być dobrze. Ja np. nie chciałabym aby bez mojej zgody, a tym bardziej wiedzy zaczął sobie hodować w domu obrzydliwe pająki, których nie znoszę :eviltong: Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 M&S napisał(a):Cześć Buszki:lol: Witam :) jamnicze napisał(a):Tzn., że masz ją zgłoszoną w swoim oddziale? Bo chyba inaczej nie można zgłosić psa? Ja też muszę uzgadniać każdego nowego domownika z TZ, w końcu on też z nami mieszka i ma takie same prawa, a wszystkim w domku musi być dobrze. Ja np. nie chciałabym aby bez mojej zgody, a tym bardziej wiedzy zaczął sobie hodować w domu obrzydliwe pająki, których nie znoszę :eviltong: To znaczy,że mam Ją zgłoszoną ;). Quote
MMM Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Buszki napisał(a): To znaczy,że mam Ją zgłoszoną ;). No to już przepadło - jest Twoja :evil_lol: Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 MMM napisał(a):No to już przepadło - jest Twoja :evil_lol: M&S napisał(a):Dokładnie tak!!! Nie koniecznie,właściciela w rodowodzie można zmienić :-(. Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Buszki napisał(a):Nie koniecznie,właściciela w rodowodzie można zmienić :-(. Lepiej nie zmieniac :D Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 deer_1987 napisał(a):Lepiej nie zmieniac :D Pewnie,przecież to są koszty ;). Quote
Recommended Posts