Buszki Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Brawo!!!! Cudne ujęcie: 2 na2:) http://img833.imageshack.us/img833/2071/resizeofmiotc25036.jpg Pzdr. A czasami,to się kładą pręgate osobno i rude osobno.Może kiedyś uda mi się zrobić fotkę :). [quote name='Bundustar']:loveu:BRAWOOO !!!:loveu: serdeczne gratulacje dla kolejnego braciszka, który jest wystawiany, to jeszcze teraz na Maksia czekamy i mu kibicujemy :loveu::loveu::loveu: Nio,Maksio coś się zaniedbuje ostatnio.Może jak przeczyta,że kibicujesz to zakończy tego championa ;). [quote name='M&S']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia:) Dziękuję :) i również miłego dnia życzę :). Quote
MMM Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Maksio sie nie zaniedbuje tylko trenuje narciarstwo alpejskie mrozne pozdrowienia Nio,Maksio coś się zaniedbuje ostatnio.Może jak przeczyta,że kibicujesz to zakończy tego championa ;). Dziękuję :) i również miłego dnia życzę :).[/QUOT Quote
Buszki Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 MMM napisał(a):Maksio sie nie zaniedbuje tylko trenuje narciarstwo alpejskie mrozne pozdrowienia MMM napisał(a):Gratulacje dla bratka! !!! Niech ćwiczy,na ringu może się przyda ;). Dzięki w imieniu braciszka :). Quote
Buszki Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Siemanko :). Psiarstwo wygłaskane i wybiegane.Nawet poświęcone,bo wczoraj księdza mieliśmy ;). Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Buszki napisał(a):Siemanko :). Psiarstwo wygłaskane i wybiegane.Nawet poświęcone,bo wczoraj księdza mieliśmy ;). No to ja nie wiem, czy możesz je wydać w świat......;) Quote
Buszki Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 deer_1987 napisał(a):A jak tam moja ulubienica Szepsi? W końcu schudła i może śmiało pokazać się w niedzielę na wystawie ;). M&S napisał(a):No to ja nie wiem, czy możesz je wydać w świat......;) Teraz,to cenę podniosę :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Buszki napisał(a):W końcu schudła i może śmiało pokazać się w niedzielę na wystawie ;). Teraz,to cenę podniosę :diabloti:. Mocno-mocno zaciskam kciuki za Szepsi:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Buszki napisał(a): Teraz,to cenę podniosę :diabloti:. Koniecznie;) Asiaczek napisał(a):Mocno-mocno zaciskam kciuki za Szepsi:) Pzdr. Ja też będę trzymać!!!!!!!!!!!! Quote
taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 to musisz szepsi pokazac nam na zdjeciach :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ja to mam takie moje marzenie zobaczyc Szepsi w pieknej stójce.... Pzdr. Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Asiaczek napisał(a):Mocno-mocno zaciskam kciuki za Szepsi:) Pzdr. Dzięki :). M&S napisał(a):Koniecznie;) Ja też będę trzymać!!!!!!!!!!!! Trzymaj,trzymaj :). deer_1987 napisał(a):to musisz szepsi pokazac nam na zdjeciach :loveu: Tylko Ona albo śpi,albo wścieka się z Małymi i jest poskręcana :roll:. Asiaczek napisał(a):Ja to mam takie moje marzenie zobaczyc Szepsi w pieknej stójce.... Pzdr. Ja też :diabloti:. Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 M&S napisał(a):Witanko:) Głaski dla basków!!! Witanko,siemanko :). Wygłaszczę później,bo teraz śpią i napawam się ciszą w domu :diabloti:. Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 M&S napisał(a):Miłego napawania:) Długo nie pospały,ale teraz to już chyba do rana będą ;). Quote
jamnicze Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 I pewnie Buszki jeszcze śpi ;) Gratulacje dla dzieciaczków :) Mam nadzieję, że i któryś z mojej gromadki pokarze się na wystawie tu, czy tam ;) Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='jamnicze']I pewnie Buszki jeszcze śpi ;) Gratulacje dla dzieciaczków :) Mam nadzieję, że i któryś z mojej gromadki pokarze się na wystawie tu, czy tam ;) Nie śpi,nie śpi.Szkodniki wcześnie poszły spać,to i wcześniej wstały :roll:. Ja też mam nadzieję,że i z tego miotu któreś dziecię na wystawach się pokaże :lol:. Quote
Bundustar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Mała niespodzianka, ciekawe czy wiecie kto to jest??? piękny boczek: może by...coś zbroić ;) teraz to już chyba jasne, bo...czy te oczy mogą kłamać??? Miłego dnia i szukania w pamięci kto to, kiedy i z jakiej okazji ;) Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='Bundustar']Mała niespodzianka, ciekawe czy wiecie kto to jest??? piękny boczek: może by...coś zbroić ;) teraz to już chyba jasne, bo...czy te oczy mogą kłamać??? Miłego dnia i szukania w pamięci kto to, kiedy i z jakiej okazji ;) Pozdrawiam serdecznie :) Przecie bym nie mogła mojej Zołzuni-Szepsuni nie poznać :loveu:. A okazja?Wystawa w Drzonkowie :eviltong:. [quote name='Zuza i Noddy']Co to za pręgowane śliczności? Moje Ci ono,moje ...!!! Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 M&S napisał(a):Cześć Buszki:) U nas jest słońce!!!!!!! Witaj :). U nas tez słoneczko się przedarło i psice stały chwilę na tarasie przyklejone do ściany,grzały się jak muchy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts