Cienka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Z tego co ja słyszałam to Kari matkuje wszystkim szczeniakom na osiedlu to własnemu osobistemu szczeniakowi też pewnie będzie Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Cienka napisał(a):Z tego co ja słyszałam to Kari matkuje wszystkim szczeniakom na osiedlu to własnemu osobistemu szczeniakowi też pewnie będzie Oby,bo z Pesteczki to niezła zołzucha się zrobiła.Drobna,to warczeniem nadrabia :). Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 oj to napewno smutno masz,ale najważniejsze że maluszki znalazły wspaniałe i kochające domki,i ludzi którzy dadzą im mnóstwo miłości:) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cienka napisał(a):Chalondra będzie mieć matkę zastępczą w postaci Kari :) A Kari to kto? Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 unikatowydiament napisał(a):oj to napewno smutno masz,ale najważniejsze że maluszki znalazły wspaniałe i kochające domki,i ludzi którzy dadzą im mnóstwo miłości:) Dopiero jeden pojechał,to jeszcze smutno nie mam ;). M&S napisał(a):A Kari to kto? Kari,to sunia basenji,tricolorka ULENA Stellanova.Zdajsie z ostatniego baskowego miotu Stellanovy. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No to juz niedługo tylko 3 małe baski-bobaski będą biegac pod ogródku.... Pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Buszki napisał(a): Kari,to sunia basenji,tricolorka ULENA Stellanova.Zdajsie z ostatniego baskowego miotu Stellanovy. Aha, dzięki za wyjaśnienie:) Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Asiaczek napisał(a):No to juz niedługo tylko 3 małe baski-bobaski będą biegac pod ogródku.... Pzdr. Niedługo tylko dwa,bo 14.01 Chausiku jedzie ;). M&S napisał(a):Aha, dzięki za wyjaśnienie:) Drobiazg :). Quote
Asiaczek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Oj, bedzie smutno przy 2 maluchach;) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Asiaczek napisał(a):Oj, bedzie smutno przy 2 maluchach;) Pzdr. Spoko,Szepsi zdziecinniała i z lekka Buszi się udziela :evil_lol:. Quote
Korenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 O super, że do Wrocławia przyjeżdża kolejny baskopies ! :) Większe grono będzie na wystawie :D Quote
jamnicze Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Buszki napisał(a):Walczę :). Jeszcze się pożalę.Dzisiaj pierwszy szczeniorek wyjeżdża :placz:.Wiem,że będzie miał kochający domek,już nawet paczka na Niego czeka pod choinką,ale i tak smutno :-(. I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :) Ja będę płakać za miesiąc ;) Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Korenia napisał(a):O super, że do Wrocławia przyjeżdża kolejny baskopies ! :) Większe grono będzie na wystawie :D I może jeszcze Zanuś się zdecyduje na wystawianie,to do Wrocka pewnie by przyjechał,bo niedaleko :). jamnicze napisał(a):I jak tam na froncie? Trzymam kciuki :) Ja będę płakać za miesiąc ;) Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce. Oj będziesz,będziesz.Ja mam na tyle dobrze,że cały czas dostaję wieści od Pańci Zanusia (Chiumburu) i wiem co u Niego słychać :lol:.Ale niestety,różne domki się trafiają... Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;) Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula...... Miłego dnia:) Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 M&S napisał(a):A kto by taką rudą paskudę chciał...:roll:.:evil_lol:, nikt jej nie zechce mówię Ci;) Powiedz swojemu małzowi, że chcieli, ale się rozmyślili, bo taka brzydula...... Miłego dnia:) Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :). Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Metheora napisał(a):A z Wisły nikt fajny nie dzwonił...miło by bylo mieć kolege baska na spacerach- do naszej charcikowo -manchesterowej sfory by dolączył ahhhh jak ruda to ja chce! ;) chociaż TZ ostatnio mowił że chyba bardziej wolałby pręgusa :D pomarzyć sobie lubimy, no ale narazie tylko black &tan a w maju bedzie u nas jeszcze bardziej black &tan...:D Niestety,z Wisły nikt nie dzwonił,ale jak Twój TZ lubi pręgusy,to jedna jest wolna :diabloti:. Czyżby nowy nabytek w maju się szykuje :cool3: ? Quote
Bundustar Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Buszki napisał(a): Jestem przegrana,ale jeszcze próbuję.Nadal liczę,że nikt rudej brzyduli :loveu: nie zechce. Buszki napisał(a):Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :). To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;) Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Buszki napisał(a):Jak powiem,że nie chcieli,bo brzydka to jak by została,nie pozwoli mi na wystawy jeździć ;). Słonecznego dnia :). Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol: Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Bundustar napisał(a):To pozostaje w niedzielę upić Twego mężusia i będę twierdzić zgodnie z Tobą, że się zgodził by piękna ruda maluda została u Was w domku, a że piękna to musi na wystawy jechać aby inni podziwiali - to będzie nasza strategia na weekend ;) ;) ;) Z tym spiciem nie przejdzie,bo mój małż pić nie może :(.Pozostaje nam tylko maluchy kiziać :). Metheora napisał(a):nowy nabytek długo oczekiwany chyba jest już w drodze ;] ale ciiii.... nic nie mowię jeszcze :D Dobra,ciiii ;). M&S napisał(a):Potem powiesz, że wypiekniała i będziesz jeździć;):evil_lol: Taaaa... Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No i jak tam te pare dni udalo sie przekonac_? Quote
Buszki Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 deer_1987 napisał(a):No i jak tam te pare dni udalo sie przekonac_? Na razie nie poruszam tematy żeby odpoczął ;). Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no i pewnie masz racje jak ciagle bedziesz pytac to sie zdenerwuje... Quote
Buszki Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 deer_1987 napisał(a):no i pewnie masz racje jak ciagle bedziesz pytac to sie zdenerwuje... To jest tak zwana TAKTYKA ;). Quote
jamnicze Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A gdzie pożegnalne fotki maluchów? Tyle tu gadania, a ja baski-bobaski chcę obejrzeć :) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Po południu coś wstawię,zwłaszcza że wczora z wieczora cyknęłam Chalondrze super foteczkę :). Quote
Recommended Posts