Zuza i Noddy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Buszki napisał(a):Wiem :eviltong:.I wiem jeszcze,że będzie 7 basków :cool3:. O kurcze to niezła staweczka, ze mną w klasie Benji pewnie i ktoś jeszcze? Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):O kurcze to niezła staweczka, ze mną w klasie Benji pewnie i ktoś jeszcze? Championy są dwa ;).To wszystko co wiem. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Korenia']Nie ma za co :) Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru.[/QUOTE] Mój Wahziri tez przestraszył się roweru i... nadal go nie ma... [quote name='Buszki']Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;). Doberek :). Hahaha... [quote name='Buszki']Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;). Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a): Hahaha... Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:) Pzdr. Cwane,teraz żrą się o szmatkę do naczyń,którą mi ukradły ;). Metheora napisał(a):śliczne szczeniorki- świetne są te zmarszczki na czole :) No bo One ciągle myślą :). M&S napisał(a):Witamy się wieczorkiem:) Witam się :). Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Może były juz trochę zmęczone i stąd takie krótkie i w miarę bezbolesne "zagryzanie" młodzieży... pzdr. Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Buszki napisał(a): Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać. Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;) Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Może były juz trochę zmęczone i stąd takie krótkie i w miarę bezbolesne "zagryzanie" młodzieży... pzdr. M&S napisał(a):Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;) Nie były jakoś strasznie zmęczone,trochę ciągały,zwłaszcza młodszego,za rękawki.Jak tylko mnie dorwały to gryzły strasznie,więc to chyba faktycznie miękkość nie odpowiednia była ;). Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 W Starym Roku jeszcze parę foteczek mam :). Czasami śpimy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czasem nie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Znowu układamy się do snu... Uploaded with ImageShack.us I śpimy... Uploaded with ImageShack.us Pręgusy osobno... Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Mała przekąska :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I lulu ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Quote
taxelina Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 http://img225.imageshack.us/img225/6610/resizeofmiotc18003.jpg ale wesolo macie :loveu: Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='deer_1987']http://img225.imageshack.us/img225/6610/resizeofmiotc18003.jpg ale wesolo macie :loveu: Wesoło jak nie wiem co :). [quote name='M&S']Ale cudaki:):) Psiaki cudaki :). Dziękujemy za karteczkę :). [quote name='jenis'] Już za parę godzin... Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Śmiesznoty..... Dobrego 2012 Roku:) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Śmiesznoty..... Dobrego 2012 Roku:) Pzdr. Dziękuję i na wzajem :). Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Witaj :). Widzę,że nie tylko ja JUŻ nie śpię ;). Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Zapomniałam wspomnieć,że szczeniorki z ignorancją przyjęły fajerwerki.Słodko spały i nie przeszkadzało Im histeryczne bieganie i popiskiwanie mamusi i cioteczki.A strzały były w tym roku baaardzo obfite i głośne.Nawet telewizor nie mógł ich zagłuszyć.Mam nadzieję,że za rok nadal będą takie dzielne :). Quote
M&S Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Buszki napisał(a):Zapomniałam wspomnieć,że szczeniorki z ignorancją przyjęły fajerwerki.Słodko spały i nie przeszkadzało Im histeryczne bieganie i popiskiwanie mamusi i cioteczki.A strzały były w tym roku baaardzo obfite i głośne.Nawet telewizor nie mógł ich zagłuszyć.Mam nadzieję,że za rok nadal będą takie dzielne :). Bardzo dzielne szkraby!!! U nas też łomot był okrutny, aż koty się obudziły...... Aiko jakoś dał radę;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Buszki napisał(a):Zapomniałam wspomnieć,że szczeniorki z ignorancją przyjęły fajerwerki.Słodko spały i nie przeszkadzało Im histeryczne bieganie i popiskiwanie mamusi i cioteczki.A strzały były w tym roku baaardzo obfite i głośne.Nawet telewizor nie mógł ich zagłuszyć.Mam nadzieję,że za rok nadal będą takie dzielne :). Zuchy!!!! witamy się w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 M&S napisał(a):Bardzo dzielne szkraby!!! U nas też łomot był okrutny, aż koty się obudziły...... Aiko jakoś dał radę;) A mój kot przed drugą w nocy stwierdził,że w domu nudy i chce wyjść :roll:. Asiaczek napisał(a):Zuchy!!!! witamy się w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. Witamy :). Nie wiem czy bardziej zuchy,czy po prostu śpiochy ;). deer_1987 napisał(a):Jakie dzielne :) Baaardzo :evil_lol:. Quote
Recommended Posts