Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Nie ma za co :)
Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru.[/QUOTE]
Mój Wahziri tez przestraszył się roweru i... nadal go nie ma...

[quote name='Buszki']Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;).
Doberek :).
Hahaha...

[quote name='Buszki']Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;).
Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hahaha...

Maluchy wiedzą, jak się sprzedać:)

Pzdr.

Cwane,teraz żrą się o szmatkę do naczyń,którą mi ukradły ;).

Metheora napisał(a):
śliczne szczeniorki- świetne są te zmarszczki na czole :)

No bo One ciągle myślą :).

M&S napisał(a):
Witamy się wieczorkiem:)

Witam się :).

Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać.

Posted

Buszki napisał(a):

Dzisiaj maluchy socjalizowały się z małymi dziećmi (2,5 i 4 lata) i muszę powiedzieć,że znowu byłam zaskoczona.Mnie,to gryzą do bólu,a dzieciaczki tylko trochę poskubały i poszły spać.

Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może były juz trochę zmęczone i stąd takie krótkie i w miarę bezbolesne "zagryzanie" młodzieży...

pzdr.

M&S napisał(a):
Dzieci widoczne są zbyt miękkie i nie ma takiej zabawy;)

Nie były jakoś strasznie zmęczone,trochę ciągały,zwłaszcza młodszego,za rękawki.Jak tylko mnie dorwały to gryzły strasznie,więc to chyba faktycznie miękkość nie odpowiednia była ;).

Posted

Zapomniałam wspomnieć,że szczeniorki z ignorancją przyjęły fajerwerki.Słodko spały i nie przeszkadzało Im histeryczne bieganie i popiskiwanie mamusi i cioteczki.A strzały były w tym roku baaardzo obfite i głośne.Nawet telewizor nie mógł ich zagłuszyć.Mam nadzieję,że za rok nadal będą takie dzielne :).

Posted

Buszki napisał(a):
Zapomniałam wspomnieć,że szczeniorki z ignorancją przyjęły fajerwerki.Słodko spały i nie przeszkadzało Im histeryczne bieganie i popiskiwanie mamusi i cioteczki.A strzały były w tym roku baaardzo obfite i głośne.Nawet telewizor nie mógł ich zagłuszyć.Mam nadzieję,że za rok nadal będą takie dzielne :).

Bardzo dzielne szkraby!!!

U nas też łomot był okrutny, aż koty się obudziły......

Aiko jakoś dał radę;)

Posted

Buszki napisał(a):

Zuchy!!!!

witamy się w Nowym 2012 Roku:)

Pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Bardzo dzielne szkraby!!!

U nas też łomot był okrutny, aż koty się obudziły......

Aiko jakoś dał radę;)

A mój kot przed drugą w nocy stwierdził,że w domu nudy i chce wyjść :roll:.

Asiaczek napisał(a):
Zuchy!!!!

witamy się w Nowym 2012 Roku:)

Pzdr.

Witamy :).
Nie wiem czy bardziej zuchy,czy po prostu śpiochy ;).

deer_1987 napisał(a):
Jakie dzielne :)

Baaardzo :evil_lol:.