Asiaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Moje to chyba Chicha i Chausiku. A wybrane chyba ze względu na imiona:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cienka napisał(a):Fajne masz jenifelowe poduszki :) Az musiałam się cofnąć i oglądnąć foteczki jeszcze raz, lecz tym razem zwracając większa uwagę na poduszki;) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Widzę, że już fotki robisz na przyszłoroczny kalendarz :). Czyli grudzień juz zaklepany? ;) http://img714.imageshack.us/img714/2377/resizeofmiotc14032.jpg Ech...... http://img585.imageshack.us/img585/8668/resizeofmiotc14005.jpg Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Moje to chyba Chicha i Chausiku. A wybrane chyba ze względu na imiona:) pzdr. Dwie skrajności ;).Chicha to taka mała zaraza,a Chausiku to aniołek w skórze baska :). [quote name='Cienka']Fajne masz jenifelowe poduszki :) Made in Carrefur ;). [quote name='Asiaczek']Az musiałam się cofnąć i oglądnąć foteczki jeszcze raz, lecz tym razem zwracając większa uwagę na poduszki;) pzdr. Fajne te moje podusie :). [quote name='jamnicze']Widzę, że już fotki robisz na przyszłoroczny kalendarz :). Czyli grudzień juz zaklepany? ;) http://img714.imageshack.us/img714/2377/resizeofmiotc14032.jpg Ech...... http://img585.imageshack.us/img585/8668/resizeofmiotc14005.jpg Nieee,to taki świąteczny akcent ;). Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 A u nas w nocy "spadł" :evil_lol: śnieg.Taki mizerny,że zieleń trawy się przez niego przebija,ale to już coś :multi:. Quote
Cienka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Podusie rewelka na przyszły rok też pomyśle o jakiś odświętnych odzieniach dla moich poduszek i jak to zrobić by wysłać małża gdzieś na cały dzień by choinkę powiesić do góry nogami;), wiem wyśle go po poduszki z jenifelami:diabloti: Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U nas dzis ma padac ale bedzie plus :diabloti: Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Buszki napisał(a):A u nas w nocy "spadł" :evil_lol: śnieg.Taki mizerny,że zieleń trawy się przez niego przebija,ale to już coś :multi:. U nas też coś białego leży...... Miłego dnia:) Quote
Bundustar Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Buszki']Chalondra Chicha Uploaded with ImageShack.us :loveu::loveu::loveu: Oj znam te "rude" minki :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: SŁODKOŚCI KOCHANE :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: ŚLICZNE SĄ...WSZYSTKIE :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Od przybytku głowa nie boli. Małe moga miec po kilka fanów:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Cienka']Podusie rewelka na przyszły rok też pomyśle o jakiś odświętnych odzieniach dla moich poduszek i jak to zrobić by wysłać małża gdzieś na cały dzień by choinkę powiesić do góry nogami;), wiem wyśle go po poduszki z jenifelami:diabloti: Tylko nie podpowiadaj gdzie ich szukać,to na dłużej się męża pozbędziesz :evil_lol:. [quote name='deer_1987']U nas dzis ma padac ale bedzie plus :diabloti: [quote name='M&S']U nas też coś białego leży...... Miłego dnia:) U nas cały dzień sypie ale nic nie przybywa :shake:.Ta odrobina co była rano nadal jest odrobiną :evil_lol:. [quote name='Bundustar']:loveu::loveu::loveu: Oj znam te "rude" minki :loveu::loveu::loveu: Ciekawe skąd znasz te minki :cool3: ? [quote name='Metheora']podebrałaś mi Asiaczku faworytow :D ...ale Chalondra też śliczności... A pręgusków,to nikt nie kocha :placz: ? [quote name='Asiaczek']Od przybytku głowa nie boli. Małe moga miec po kilka fanów:) pzdr. jedne mają kilku wielbicieli a inne żadnego :-(. [quote name='M&S']Popołudniowe dzień dobry:) Dzień dobry :). Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ja też uwielbiam pręgate:):):), ale chyba najbardziej lubię "moraste";) Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Metheora napisał(a):Pręguski- Ależ kocha!!! wszystkie są piękne...a ja jeszcze nigdy na żywo takiego baska małego nie widziałam... To dawaj,mam szósteczkę do podziwiania na żywo ;). M&S napisał(a):Ja też uwielbiam pręgate:):):), ale chyba najbardziej lubię "moraste";) Bo to dwa kolory w jednym ;). Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Buszki, a jak tam z klientami na Cuda baskowe? pzdr. Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Buszki napisał(a): Bo to dwa kolory w jednym ;). Dokładnie tak:) Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U nas tylko trochę dzisiaj mrozik złapał, więc nieco przyszroniło, ale żadnego śniegu na horyzoncie nie widać :shake: Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Buszki, a jak tam z klientami na Cuda baskowe? pzdr. Trzy maluchy mają domki :). M&S napisał(a):Dokładnie tak:) To taki kolor,dla nie zdecydowanych,co to nie wiedzą czy wolę tri,czy pręgate :evil_lol:. jamnicze napisał(a):U nas tylko trochę dzisiaj mrozik złapał, więc nieco przyszroniło, ale żadnego śniegu na horyzoncie nie widać :shake: A u nas nadal pada i nadal nie przybywa :roll:. Quote
Bundustar Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Buszki napisał(a): Ciekawe skąd znasz te minki :cool3: ? A pręgusków,to nikt nie kocha :placz: ? jedne mają kilku wielbicieli a inne żadnego :-( :evil_lol: No jak to skąd !!! :evil_lol: :buzi: Nie płacz, też są kochane i do tego najnajpiękniejsze jakie widziałam małe pręgate mordeczki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam wszystkie Twoje szczeniątka ogromnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Buszki Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Bundustar napisał(a)::evil_lol: No jak to skąd !!! :evil_lol: :buzi: Nie płacz, też są kochane i do tego najnajpiękniejsze jakie widziałam małe pręgate mordeczki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam wszystkie Twoje szczeniątka ogromnie :loveu::loveu::loveu: To dobrze,że wszystkie uwielbiasz,bo byś manto dostała,jak przyjedziesz ;). deer_1987 napisał(a):Co tam slychac u Was w czwartek? :) Strasznie zaganiana jestem :roll:. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Buszki napisał(a):Trzy maluchy mają domki :). To taki kolor,dla nie zdecydowanych,co to nie wiedzą czy wolę tri,czy pręgate :evil_lol:. Czyli jeszcze 3 wolne są.... Ładnie napisałas to o trindelkach:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 deer_1987 napisał(a):To tak przed Swietami? Sama nie wiem,ale na nic nie mam czasu :roll:. Asiaczek napisał(a):Czyli jeszcze 3 wolne są.... Ładnie napisałas to o trindelkach:) pzdr. A o baskach mówię,że to dla nie zdecydowanych,którzy tak do końca nie wiedzą czy chcą psa czy kota :diabloti:. Quote
Recommended Posts