Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Buszki napisał(a): Tak z półtora tygodnia temu zaczęła.Od tygodnia,to już całkiem ignoruje szkodniki,czasami cyca da na odczepnego,ale jak nie chce to warczy.A do trzech dni dokarmia dzieci i zachowuje się jak danon,czyli oddaje tobie co kryje w sobie :diabloti:. A le małe dostają juz swoje posiłki, inne od Buszkowych, tak? Więc może przejść na dokarmianie...? pzdr. Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Asiaczek napisał(a):A le małe dostają juz swoje posiłki, inne od Buszkowych, tak? Więc może przejść na dokarmianie...? pzdr. Pewnie,że jedzą.Ale cycuś jednak jest lepszy i jak mają okazję,to robią atak na mamusię. Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Ale w ciągu dnia sypiają z ciocią :). Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Czyli w ciągu dnia nie jedza juz Buszki;) pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Buszki napisał(a):Pewnie,że jedzą.Ale cycuś jednak jest lepszy i jak mają okazję,to robią atak na mamusię. Biedna mamuśka...... Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyli w ciągu dnia nie jedza juz Buszki;) pzdr. Jak się uda,to trochę chlipną :). M&S napisał(a):Biedna mamuśka...... Mamuśka jest cwana,jak nie chce mieć z małymi nic wspólnego,to siada na kanapę,tam Jej nie dosięgną (jeszcze ;) ). Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Hahaha, no własnie, j"jeszcze"... Juz niedługo, bo po 5 stycznia 2012 - wydawanie maluchów:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, no własnie, j"jeszcze"... Juz niedługo, bo po 5 stycznia 2012 - wydawanie maluchów:) Pzdr. Ciężko będzie się rozstać... Quote
Korenia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buszki napisał(a):Ciężko będzie się rozstać... To nie oddawaj :evil_lol: Quote
M&S Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Korenia napisał(a):To nie oddawaj :evil_lol: No właśnie, nie oddawaj;) Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Korenia napisał(a):To nie oddawaj :evil_lol: M&S napisał(a):No właśnie, nie oddawaj;) Cwaniary,ja lubię swój dom i nie chcę w garażu wylądować,który jak już wcześniej pisałam,nie jest ocieplany ;).Zresztą psiaków by mi szkoda było :diabloti:. Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a): To mi baaaaardzo odpowiada :) gorzej, że w tym roku to u nas będzie rodzinka na Wigilii - wiadomo, przyjdą zabawiać maluszki (to może tych kurzy i brudnych okien nie zauważą :diabloti:.) Na święta to kazdy patrzy w talerz a nie na otoczenie :diabloti: My też w tym roku wigilie mamy u nas i skoro już jest ciemno jak będą goście to mycie okien zwyczajnie się nie opłaca i jeszcze ten deszcz co pada. O kurze się nie martwię w salonie mamy obecnie stół, 2 stoliki kawowe, witrynkę z moimi lalkami, choinkę i to jest koniec :diabloti: Korenia napisał(a):To nie oddawaj :evil_lol: M&S napisał(a):No właśnie, nie oddawaj;) Dziewczyn co wy jej radzicie przecież małż ją z chaty wywali :crazyeye: Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Cienka napisał(a):Na święta to kazdy patrzy w talerz a nie na otoczenie :diabloti: My też w tym roku wigilie mamy u nas i skoro już jest ciemno jak będą goście to mycie okien zwyczajnie się nie opłaca i jeszcze ten deszcz co pada. O kurze się nie martwię w salonie mamy obecnie stół, 2 stoliki kawowe, witrynkę z moimi lalkami, choinkę i to jest koniec :diabloti: Dziewczyn co wy jej radzicie przecież małż ją z chaty wywali :crazyeye: U mnie nie tylko w talerz będą się patrzeć,pod nogi też :evil_lol:,to chociaż podłogę umyję :diabloti:. Dziewczyny takie rady mają,bo szczeniorków swoich nie posiadają.Jak by posiadały,to ciekawe czy by zostawiły :evil_lol:. Quote
Korenia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buszki napisał(a): Dziewczyny takie rady mają,bo szczeniorków swoich nie posiadają.Jak by posiadały,to ciekawe czy by zostawiły :evil_lol:. Ja bym nie oddała :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Korenia napisał(a):Ja bym nie oddała :evil_lol: To miała byś wesoło w domku :). Quote
M&S Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buszki napisał(a):To miała byś wesoło w domku :). Mały sajgon vel demolka;) Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja tez bym nie oddala :razz: Tak Ci się tylko wydaje ;). M&S napisał(a):Mały sajgon vel demolka;) I kolejne wpisy w szkodnikach ;). Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Nie, naprawde ja bym DT nie mogla byc np.-.. Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 deer_1987 napisał(a):Nie, naprawde ja bym DT nie mogla byc np.-.. Ja też tak myślałam,ale trzeba podchodzić do sprawy racjonalnie i pocieszać się,że psiaczkom w nowych domkach będzie bardzo dobrze :).Zresztą moje zawsze dobrze trafiały,dlatego nie mam jakichś obiekcji :). Quote
taxelina Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 No dokladnie, trzeba myslec o psiaku a nie o sobie :) Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 deer_1987 napisał(a):No dokladnie, trzeba myslec o psiaku a nie o sobie :) No widzisz ;). Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Taaaa, a ja mam właśnie wrażenie, że największą atrakcją Wigilii będą właśnie maluchy ;) i to przede wszystkim dla nich rodzinka się zapowiedziała :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a):Taaaa, a ja mam właśnie wrażenie, że największą atrakcją Wigilii będą właśnie maluchy ;) i to przede wszystkim dla nich rodzinka się zapowiedziała :evil_lol: Nie zupełnie,to ja rodziców zaprosiłam żeby maluszki same nie siedziały ;). Quote
Recommended Posts