Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki napisał(a):

Tak z półtora tygodnia temu zaczęła.Od tygodnia,to już całkiem ignoruje szkodniki,czasami cyca da na odczepnego,ale jak nie chce to warczy.A do trzech dni dokarmia dzieci i zachowuje się jak danon,czyli oddaje tobie co kryje w sobie :diabloti:.

A le małe dostają juz swoje posiłki, inne od Buszkowych, tak? Więc może przejść na dokarmianie...?

pzdr.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A le małe dostają juz swoje posiłki, inne od Buszkowych, tak? Więc może przejść na dokarmianie...?

pzdr.

Pewnie,że jedzą.Ale cycuś jednak jest lepszy i jak mają okazję,to robią atak na mamusię.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli w ciągu dnia nie jedza juz Buszki;)

pzdr.

Jak się uda,to trochę chlipną :).

M&S napisał(a):
Biedna mamuśka......

Mamuśka jest cwana,jak nie chce mieć z małymi nic wspólnego,to siada na kanapę,tam Jej nie dosięgną (jeszcze ;) ).

Posted

Korenia napisał(a):
To nie oddawaj :evil_lol:

M&S napisał(a):
No właśnie, nie oddawaj;)

Cwaniary,ja lubię swój dom i nie chcę w garażu wylądować,który jak już wcześniej pisałam,nie jest ocieplany ;).Zresztą psiaków by mi szkoda było :diabloti:.

Posted

jamnicze napisał(a):

To mi baaaaardzo odpowiada :) gorzej, że w tym roku to u nas będzie rodzinka na Wigilii - wiadomo, przyjdą zabawiać maluszki (to może tych kurzy i brudnych okien nie zauważą :diabloti:.)

Na święta to kazdy patrzy w talerz a nie na otoczenie :diabloti:

My też w tym roku wigilie mamy u nas i skoro już jest ciemno jak będą goście to mycie okien zwyczajnie się nie opłaca i jeszcze ten deszcz co pada. O kurze się nie martwię w salonie mamy obecnie stół, 2 stoliki kawowe, witrynkę z moimi lalkami, choinkę i to jest koniec :diabloti:

Korenia napisał(a):
To nie oddawaj :evil_lol:

M&S napisał(a):
No właśnie, nie oddawaj;)

Dziewczyn co wy jej radzicie przecież małż ją z chaty wywali :crazyeye:

Posted

Cienka napisał(a):
Na święta to kazdy patrzy w talerz a nie na otoczenie :diabloti:

My też w tym roku wigilie mamy u nas i skoro już jest ciemno jak będą goście to mycie okien zwyczajnie się nie opłaca i jeszcze ten deszcz co pada. O kurze się nie martwię w salonie mamy obecnie stół, 2 stoliki kawowe, witrynkę z moimi lalkami, choinkę i to jest koniec :diabloti:

Dziewczyn co wy jej radzicie przecież małż ją z chaty wywali :crazyeye:

U mnie nie tylko w talerz będą się patrzeć,pod nogi też :evil_lol:,to chociaż podłogę umyję :diabloti:.
Dziewczyny takie rady mają,bo szczeniorków swoich nie posiadają.Jak by posiadały,to ciekawe czy by zostawiły :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):

Dziewczyny takie rady mają,bo szczeniorków swoich nie posiadają.Jak by posiadały,to ciekawe czy by zostawiły :evil_lol:.

Ja bym nie oddała :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie, naprawde ja bym DT nie mogla byc np.-..

Ja też tak myślałam,ale trzeba podchodzić do sprawy racjonalnie i pocieszać się,że psiaczkom w nowych domkach będzie bardzo dobrze :).Zresztą moje zawsze dobrze trafiały,dlatego nie mam jakichś obiekcji :).

Posted

jamnicze napisał(a):
Taaaa, a ja mam właśnie wrażenie, że największą atrakcją Wigilii będą właśnie maluchy ;) i to przede wszystkim dla nich rodzinka się zapowiedziała :evil_lol:

Nie zupełnie,to ja rodziców zaprosiłam żeby maluszki same nie siedziały ;).