Buszki Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Cienka napisał(a):szkoda, że nie ma fotek roczniaków jestem ciekawa jak wydoroślały Ja też bym chciała takie fotki... Quote
Cienka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Buszki napisał(a):Ja też bym chciała takie fotki... To Krysia ma bojowe zadanie :) Quote
Buszki Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Może Krysi chociaż parę uda się nam pokazać...Krysiuuu,chcemy zdjęcia roczniaków...!!! Quote
taxelina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nadal uwazam ze preguski sa najlepsze :loveu: Quote
Buszki Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 deer_1987 napisał(a):Nadal uwazam ze preguski sa najlepsze :loveu: Powiem pręguskom,to się ucieszą :). Quote
MMM Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale wreszcie znowu mam internet i połączenie ze światem :multi: :multi: :multi: :new-bday::tort: STO LAT dla maluchów z miotu Z, szczególnie od stryjka Maksa :lol: Ja też czekam na fotki. Maluchy są śliczne i takie przytulaśne :loveu::loveu::loveu: Quote
Bundustar Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu r o c z n i a k ó w :loveu: ale zdjęć niestety nie ma:shake: i nie wiem kiedy będą, teraz to wszyscy kurze zgarniają i bombki wieszają:diabloti: nikt nie myśli o zdjęciach psiaków:-( Quote
Buszki Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='MMM']Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale wreszcie znowu mam internet i połączenie ze światem :multi: :multi: :multi: :new-bday::tort: STO LAT dla maluchów z miotu Z, szczególnie od stryjka Maksa :lol: Ja też czekam na fotki. Maluchy są śliczne i takie przytulaśne :loveu::loveu::loveu: Świetnie,że w końcu Was podłączyli :).Może jakieś zdjęcia Maksia wstawisz... :cool3:A może te z wystawy podeślesz...:cool3: [quote name='Bundustar']Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu r o c z n i a k ó w :loveu: ale zdjęć niestety nie ma:shake: i nie wiem kiedy będą, teraz to wszyscy kurze zgarniają i bombki wieszają:diabloti: nikt nie myśli o zdjęciach psiaków:-( No tak,kurze najważniejsze :evil_lol:.Ale jak byś coś,kiedyś miała,to dawaj :lol:. Quote
Cienka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 szkoda ;( ale nawet jak się kurzy nie zetrze i okien nie umyje to i tak święta się odbędą :) i tej wersji będę się trzymać ;) Quote
Buszki Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Cienka napisał(a):szkoda ;( ale nawet jak się kurzy nie zetrze i okien nie umyje to i tak święta się odbędą :) i tej wersji będę się trzymać ;) Podoba mi się Twoja wersja i też się będę jej trzymać ;). Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Doberek,doberek :lol:. U nas szron,ślizgawica a słoneczko wychodziło,ale się jednak rozmyśliło :roll:. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cienka napisał(a):szkoda ;( ale nawet jak się kurzy nie zetrze i okien nie umyje to i tak święta się odbędą :) i tej wersji będę się trzymać ;) Dobrze napisane:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 A ja się dzisiaj zebrałam i popodłączałam światełka na zewnątrz.Od razu zrobiło się świątecznie, i deszcz zaczął padać... :diabloti:. Quote
taxelina Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Buszki napisał(a):A ja się dzisiaj zebrałam i popodłączałam światełka na zewnątrz.Od razu zrobiło się świątecznie, i deszcz zaczął padać... :diabloti:. Widzisz trzeba bylo nie podlaczac :mad: Quote
Bundustar Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Buszki napisał(a):A ja się dzisiaj zebrałam i popodłączałam światełka na zewnątrz.Od razu zrobiło się świątecznie, i deszcz zaczął padać... :diabloti:. To już wiem dlaczego u nas też pada :( :( :( Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Buszki']Nio,darły się jak opętane,bo mamusię na łóżeczku czuły,a mamunia miała Je w głębokim poważaniu :roll:.Nawet pod kołderkę się zapakowała żeby wrzasków nie słyszeć :diabloti:. No proszę, a od kiedy zaczęła stosować taką ewakuację? ;) Cha cha, ależ to stadko kompaktowe :) http://img24.imageshack.us/img24/8057/resizeofmiotc12042.jpg [quote name='Cienka']szkoda ;( ale nawet jak się kurzy nie zetrze i okien nie umyje to i tak święta się odbędą :) i tej wersji będę się trzymać ;) To mi baaaaardzo odpowiada :) gorzej, że w tym roku to u nas będzie rodzinka na Wigilii - wiadomo, przyjdą zabawiać maluszki (to może tych kurzy i brudnych okien nie zauważą :diabloti:.) Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='deer_1987']Widzisz trzeba bylo nie podlaczac :mad: Teraz,to już za późno :roll:. [quote name='Bundustar']To już wiem dlaczego u nas też pada :( :( :( Myślisz,że moje podłączanie ma zasięg aż do Was :evil_lol: ? [quote name='jamnicze']No proszę, a od kiedy zaczęła stosować taką ewakuację? ;) Cha cha, ależ to stadko kompaktowe :) http://img24.imageshack.us/img24/8057/resizeofmiotc12042.jpg Tak z półtora tygodnia temu zaczęła.Od tygodnia,to już całkiem ignoruje szkodniki,czasami cyca da na odczepnego,ale jak nie chce to warczy.A do trzech dni dokarmia dzieci i zachowuje się jak danon,czyli oddaje tobie co kryje w sobie :diabloti:. Quote
M&S Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja niczego nie zapalałam, a i u nas też pada i wieeeje...... Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 M&S napisał(a):Ja niczego nie zapalałam, a i u nas też pada i wieeeje...... Ja też jeszcze nie zapaliłam,tylko wszystko rozwiesiłam i podłączyłam.A jak u Was wieje,to znaczy że to nie moja wina :). Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Milej soboty! u nas pierwszy snieg zapowiadaja... ale jest +3 :D Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 deer_1987 napisał(a):Milej soboty! u nas pierwszy snieg zapowiadaja... ale jest +3 :D M&S napisał(a):No właśnie;) Dobrej soboty!!! Miłej również :). U nas też +3 st.,ale tak wieje,że bramę musiałam sznurkiem przewiązać,bo wyrwać ją chciało.Do tego ten wiatr jest lodowaty,brrr. Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 gorące pozdrowionka zasyłamy:) a u Nas jest pochmurnie,i deszczyk sobie zaś pada:( Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 To widać wszędzie taka smętna pogoda :(. Quote
Recommended Posts