Buszki Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 lourdnes napisał(a):Mogą być fotki i na spiocha byle pojedyncze żeby było wiadomo kto jest kto :) Jak się zbiorę,to Im porobię.Teraz cieszę się z ciszy w domy,bo łobuzy poszły spać,a rozrabiały od piątej z haczykiem z małą przerwą koło ósmej :roll:. Quote
lourdnes Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Buszki napisał(a):Jak się zbiorę,to Im porobię.Teraz cieszę się z ciszy w domy,bo łobuzy poszły spać,a rozrabiały od piątej z haczykiem z małą przerwą koło ósmej :roll:. To pobudke mialas skuteczniejsza od budzika :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 lourdnes napisał(a):To pobudke mialas skuteczniejsza od budzika :evil_lol: Nio,darły się jak opętane,bo mamusię na łóżeczku czuły,a mamunia miała Je w głębokim poważaniu :roll:.Nawet pod kołderkę się zapakowała żeby wrzasków nie słyszeć :diabloti:. Quote
Buszki Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 deer_1987 napisał(a):Czesc poniedzialkowe! Witaj.Trzymasz się ? Quote
taxelina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jakos trzeba sie trzymac, zycie plynie dalej,... Quote
jenis Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Oj dzieciaki rosna ,jak ten czas leci.A twój synek to tak jak mój z maluchami :) Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 deer_1987 napisał(a):Jakos trzeba sie trzymac, zycie plynie dalej,... To się trzymaj,bo tak jak piszesz,życie płynie dalej... jenis napisał(a):Oj dzieciaki rosna ,jak ten czas leci.A twój synek to tak jak mój z maluchami :) Nie ma wyjścia,ciocię Szepsi trzeba czasami zastąpić ;). Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Zaraz będą,tylko maluchy nakarmię,sobie jakieś papu zrobię i przekąszę :),i daję fotki ;).Mam parę z wczoraj i trzy z dzisiaj :). Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Już jestem i zaczynam :). Kanapowce na kanapie :). Uploaded with ImageShack.us Szalona zabawa w promieniach słońca... Uploaded with ImageShack.us Odpoczynek w tychże promieniach... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Nasza kicia na piecu ;). Uploaded with ImageShack.us Zabawa na całego :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Psiarstwo się zmęczyło :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Chitundu Uploaded with ImageShack.us Chiumburu (Zano),z lewej Chitundu. Uploaded with ImageShack.us Od lewej:Chemwapuwa i Chalondra Uploaded with ImageShack.us Chausiku Uploaded with ImageShack.us Chicha a z tyłu nadchodzi Chemwapuwa,całkiek w tle Zano. Uploaded with ImageShack.us A co powiecie na to?Dzisiaj w ogrodzie odkryłam :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Cienka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ale mu jeszcze fajnie uszko klapie http://imageshack.us/photo/my-images/210/resizeofmiotc12001.jpg/ Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Cienka']Ale mu jeszcze fajnie uszko klapie http://imageshack.us/photo/my-images/210/resizeofmiotc12001.jpg/ Nie jeszcze,tylko znowu :evil_lol:.Zano miał pierwszy uszka na baczność,ale chyba jedno nie było jeszcze gotowe i musi odpocząć ;).Chausiku też tak ma,ale na leżąco nie widać :eviltong:. Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 unikatowydiament napisał(a):ale słodkie kluseczki:) Dzięki :).Ale słodko,to One tylko na zdjęciach wyglądają,zarazy :loveu: tak rozrabiają,że aż furczy :evil_lol:. Quote
taxelina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 http://img834.imageshack.us/img834/607/resizeofmiotc12025.jpg Zacalowalabym! Quote
M&S Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ooo, masz wiosne w ogrodzie!!!! Jakie duże serdelki:):) Quote
Korenia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='deer_1987']http://img834.imageshack.us/img834/607/resizeofmiotc12025.jpg Zacalowalabym! Podzielam! :) Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='deer_1987']http://img834.imageshack.us/img834/607/resizeofmiotc12025.jpg Zacalowalabym! Toż ja ciągle całuję :). [quote name='M&S']Ooo, masz wiosne w ogrodzie!!!! Jakie duże serdelki:):) Nio,wiosnę mam ;). Na serdelki,to powinny się obrazić,toż to prawdziwe psiska :evil_lol:. [quote name='Korenia']Podzielam! :) I ja ,i ja :). Quote
Bundustar Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 BABCIA BUSZKA zajęta maluszkami, a tu taki maleńki newsik, że dziś są :loveu::loveu::loveu:!!! PIERWSZE URODZINY !!! MIOTU SYNKA BUSZI:loveu::loveu::loveu: :loveu:BUNDUSTAR African Elite I NIRSE KAMARIA miot "Z":loveu: :loveu:pozdrawiamy wszystkie maluchy:loveu: Quote
Buszki Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='M&S']Witam prawdziwe psiska:) Prawdziwe psika śpią,ale jak się wyśpią,to przekażż powitanie :). [quote name='Bundustar']BABCIA BUSZKA zajęta maluszkami, a tu taki maleńki newsik, że dziś są :loveu::loveu::loveu:!!! PIERWSZE URODZINY !!! MIOTU SYNKA BUSZI:loveu::loveu::loveu: :loveu:BUNDUSTAR African Elite I NIRSE KAMARIA miot "Z":loveu: :loveu:pozdrawiamy wszystkie maluchy:loveu: No patrz,ale ten czas leci :roll:.Wszystkiego najlepszego i najsmaczniejszego dla wnusiów od babci :loveu:. Quote
Cienka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 szkoda, że nie ma fotek roczniaków jestem ciekawa jak wydoroślały Quote
Recommended Posts