Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Na żywo są jeszcze fajniejsze :cool3:.[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu: Oj tego jestem pewna ale nie mogę teraz ich odwiedzić :-(i wyściskać:-(, muszę trochę poczekać, ale bardzo się staram :)

Posted

[quote name='jamnicze']Zdecydowanie!!!
Zresztą idą Święta, to jeszcze będzie wiele okazji obejrzenia Kewina:diabloti:
Na pewno...

[quote name='Buszki']Coś muszą puszczać,a że nie mają nowych,to stare lecą ;).
Fakt, faktem, że Kevin to naprawde fajny film i jego druga część też:)

[quote name='Cienka']I dlatego nie posiadamy telewizora, a to nasze państwo i tak chce byśmy płacili abonament za posiadanie odbiornika tv, razem z prądem:angryy: W myśl zasady, że jak mamy prąd to musimy mieć telewizor:crazyeye: To tak jakby posiadanie psa wiązało się z posiadaniem budy i łańcucha.
Serio...? Ja o czymś takim nie słyszałam...

Piękne!
http://img854.imageshack.us/img854/2996/resizeofmoitc10015.jpg

A, to teraz juz wiem, gdzie jest pokój baskowy:)
http://img64.imageshack.us/img64/1663/resizeofmoitc10089.jpg

Pzdr.

Posted

[quote name='Bundustar']:loveu::loveu::loveu: Oj tego jestem pewna ale nie mogę teraz ich odwiedzić :-(i wyściskać:-(, muszę trochę poczekać, ale bardzo się staram :)

To się bardziej staraj ;).

[quote name='Korenia']Ja też uwielbiam Kevina :)! Ogladałam go 20któryś raz :evil_lol:

Ja też :evil_lol:.

[quote name='unikatowydiament']bossssssssssssssssskie są

Dzięki :).

[quote name='Asiaczek']

Fakt, faktem, że Kevin to naprawde fajny film i jego druga część też:)

Piękne!
http://img854.imageshack.us/img854/2996/resizeofmoitc10015.jpg

A, to teraz juz wiem, gdzie jest pokój baskowy:)
http://img64.imageshack.us/img64/1663/resizeofmoitc10089.jpg

Pzdr.

Ja też lubię obie części :).
Pokój baskowy jest tam skąd baski wychodzą :evil_lol:.

[quote name='deer_1987']A jak tam potencjalne domki? wybrane? i co TZ na zostawienie sobie jednego? :D

Potencjalne domki dwa,a mąż jeszcze nie wie o moich planach :evil_lol:.

Posted

Cudne te maluszki :loveu::loveu::loveu: Mordki maja przeurocze :loveu::loveu::loveu: I moj ulubieniec jest TAAAAKI dzielny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie ,ze czesto wstawiasz fotki i mozna śledzic jak psocieje rosną :loveu::loveu::loveu: Głaski dla wszystkich i małych i dużych :multi:

Z TV to chyba za te reklamy sobie licza , bo tam prawie nic innego nie nadają .Noooo czasem jakiś film jako przerywnik w reklamach :diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']Cudne te maluszki :loveu::loveu::loveu: Mordki maja przeurocze :loveu::loveu::loveu: I moj ulubieniec jest TAAAAKI dzielny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie ,ze czesto wstawiasz fotki i mozna śledzic jak psocieje rosną :loveu::loveu::loveu: Głaski dla wszystkich i małych i dużych :multi:

Z TV to chyba za te reklamy sobie licza , bo tam prawie nic innego nie nadają .Noooo czasem jakiś film jako przerywnik w reklamach :diabloti:[/QUOTE]

Aparatu to praktycznie nie chowam,a i tak nie zawsze zdążę utrwalić te ich szalone zabawy :).

Posted

Buszki, czy Ty ważyłaś swoje pociechy?

A ja nie przepadam za Kewinem, owszem raz dało się obejrzeć ale żeby w każde święta musieli to puszczać? Tak to wszystko można obrzydzić.

Posted

[quote name='jamnicze']Buszki, czy Ty ważyłaś swoje pociechy?

A ja nie przepadam za Kewinem, owszem raz dało się obejrzeć ale żeby w każde święta musieli to puszczać? Tak to wszystko można obrzydzić.[/QUOTE]

Pewnie że ważyłam.Przez pierwsze dwa tygodnie codziennie,a potem co parę dni.Teraz już nie ważę,ostatnie było w dniu odrobaczania w czwartym tygodniu.Następne będzie pewnie znowu przy okazji odrobaczania ;).

[quote name='Asiaczek']Widzisz, a ja nawet nie wiedziałam, że masz takie plany;)

pzdr.[/QUOTE]

Bo to tylko plany na razie...

Posted

[quote name='deer_1987']Maluchy narozrabialy? :loveu:[/QUOTE]

Nie zupełnie,tylko kupy wszędzie pozostawiały :diabloti:.

[quote name='Asiaczek']Maluchy to pewnie w kojcu sa. To pewnie Szepsi i Buszka coś nabroiły...;)

pzdr.[/QUOTE]

Maluchy już łażą sobie po domku,tylko jak same zostają to Je zamykam.A że same nie były,to sobie łaziły :).Szepsi teraz walczy z Buszką o możliwość opieki nad małymi :evil_lol:.
Są Jej i koniec :roll:.

[quote name='lourdnes']Szkodniki chyba zrobiły przemeblowanie bo Buszki długo nie ma :evil_lol:[/QUOTE]

Jak skończyłam z kupami,to siku się zaczęło.Niby kulturalnie na podkłady chodzą,tylko czasami dupcia za wystaje :evil_lol:.A wtedy to pooowódź :roll:.

Posted

Fakt wiem coś o tym jak dupcia wystaje za podkład :evil_lol: Mania jak była malutka to często poł szło na podkład poł płynelo po gumoleum :diabloti: Mania myslala ,ze jak juz przednie łapki są na podkładzie to wszystko jest ok. Manius za to dla odmiany wchodził do kuwety i miał chłopak cela jak sie patrzy;)
Szepsi moje słoneczko też chce takie żywe pluszaki :loveu::loveu::loveu: Musi to zabawnie wyglądać :evil_lol: