Zuza i Noddy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cudne te maluszki. Powodzenia jutro na wystawie, przygotujcie się na okropny ścisk na hali. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A kto i gdzie jedzie? Edit - juz wiem. Świebodzice i Szepsi. Ocenia G. Weron, BOG - M.Redlicki.... PZDR. Quote
Zuza i Noddy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']A kto i gdzie jedzie? Edit - juz wiem. Świebodzice i Szepsi. Ocenia G. Weron, BOG - M.Redlicki.... PZDR.[/QUOTE] Jak zobaczyłam rozpiskę na BOG to mój komentarz był identyczny... Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Noooo, piekna sesja! I taka.... zorganizowana: spanko, jedzonko, deserek. Brakuje mi tutaj jeszcze "zabawy", ale to juz niedługo i zabawa będzie. A właściwie to tylko zabawa;), potem jedzonko i ewent. spanie;) pzdr.[/QUOTE] W zabawie biorę udział i nie mam jak zdjęć robić,ale bawią się świetnie :).Zwłaszcza w zagryzanie :). [quote name='Zuza i Noddy']Cudne te maluszki. Powodzenia jutro na wystawie, przygotujcie się na okropny ścisk na hali.[/QUOTE] Cudne i w połowie pręgate :). Ja profilaktycznie tylko plecaczek i Szepsi,żeby mieć możliwość manewrowania ;).A jaka jest ta hala,taka jak w Głogowie? [quote name='Asiaczek']A kto i gdzie jedzie? Edit - juz wiem. Świebodzice i Szepsi. Ocenia G. Weron, BOG - M.Redlicki.... PZDR.[/QUOTE] BOG nas nie dotyczy,champion z Czech będzie :diabloti:,niech się przed panem sędzią gimnastykuje :evil_lol:. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Jak zobaczyłam rozpiskę na BOG to mój komentarz był identyczny...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Buszki'] Cudne i w połowie pręgate :). Ja profilaktycznie tylko plecaczek i Szepsi,żeby mieć możliwość manewrowania ;).A jaka jest ta hala,taka jak w Głogowie?[/QUOTE] Wydaje mi się, że mniejsza, a na pewno ścisk większy. A jutro jest jeszcze więcej grup niż dzisiaj. Quote
taxelina Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://img62.imageshack.us/img62/9219/resizeofmiotc9025.jpg ciagle glodne jestesmy! Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Cudne głodomorki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Apetyt maja jak moja Mania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I rosną , rosną , rosna że aż słychać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ciekawe, jak tam Szepsi poszło... Pan G.Weron nigdy mnie nie oceniał, więc nie wiem, czy ma oko do basków czy wręcz przeciwnie... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Wydaje mi się, że mniejsza, a na pewno ścisk większy. A jutro jest jeszcze więcej grup niż dzisiaj. Hala faktycznie mniejsza,dużo mniejsza.Po prostu tragedia :roll:. [quote name='Asiaczek']Tak czy siak - powodzenia:) Pzdr. Dzięki,ale już po ;). [quote name='deer_1987']http://img62.imageshack.us/img62/9219/resizeofmiotc9025.jpg ciagle glodne jestesmy! Bo to są małe głodomorki :evil_lol:. [quote name='lourdnes']Cudne głodomorki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Apetyt maja jak moja Mania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I rosną , rosną , rosna że aż słychać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak słyszysz,to znaczy nie tak daleko masz do nas :diabloti:.Ja tam dzisiaj faktycznie słyszałam jak jedno pręgowane rosło,aż chrapało :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']Ciekawe, jak tam Szepsi poszło... Pan G.Weron nigdy mnie nie oceniał, więc nie wiem, czy ma oko do basków czy wręcz przeciwnie... Pzdr. Poszło doskonale :diabloti:.Pan sędzia młody,wysoki,przystojny i dziwny :evil_lol:.Wszystkie trzy baski dostały ocenę doskonałą (Szepsi miała najlepszy opis,żadnych niedociągnięć w wyglądzie czy ruchu jak inne,że np.mało zmarszczek,czy wysklepienie),złoty medal.Nie przyznano żadnego CWC,BOS,a co za tym idzie BOB.Czesi byli strasznie zbulwersowani,że jeszcze czegoś takiego nie widzieli.Ja się tylko śmiałam,bo ta ocena była żenująca.Wysłali mnie nawet żeby się pytać czy faktycznie nie,ale nikt nam nie powiedział dlaczego .Nie i już.Więc po co te doskonałe opisy i oceny,trzeba było dać bdb i nie było by sprawy :diabloti:.A ile się po ringu nabiegałam,na kilka wystaw mi wystarczy :evil_lol:. Wyniki wstawię w wystawach ;). Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hm...... to ja chyba tak na próbe do p. G.W. kiedyś pojade... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Hm...... to ja chyba tak na próbe do p. G.W. kiedyś pojade... Pzdr.[/QUOTE] Polecam :diabloti:. Co dziwne,żaden basek nie chciał stójki zrobić,nawet "stary" wyjadacz wystawowy.No i te fantastyczne opisy...To na prawdę było jakieś dziwne.Ale i tak jestem dumna z Szepsi bo bardzo ładnie biegała tych kilka kółek i w te i na zad :evil_lol:,a ta wystawa była jako trening,bo i tak nic by nam nie dawała ;). Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Buszki']Polecam :diabloti:. Co dziwne,żaden basek nie chciał stójki zrobić,nawet "stary" wyjadacz wystawowy.No i te fantastyczne opisy...To na prawdę było jakieś dziwne.Ale i tak jestem dumna z Szepsi bo bardzo ładnie biegała tych kilka kółek i w te i na zad :evil_lol:,a ta wystawa była jako trening,bo i tak nic by nam nie dawała ;).[/QUOTE] Ooooo to ja usciskam pręgate łapeczki :) Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='lourdnes']Ooooo to ja usciskam pręgate łapeczki :) A ściskaj do woli :),tylko uważaj na swoje łapeczki,bo pręgate nerwowe się zrobiło ;). Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić,że po wystawie baaardzo miło spędziłam czas u MMM i Maksia (BBWADDENE African Elite FCI).Szepsi raczej też była zadowolona,bo udało się Jej dorwać do ciasta :). Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No to ja Wam zazdroszczę,mimo wszystko.... szczególnie tego ciasta zjedzonego przez Szepsi:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ciasto pewnie jej smakowało;) Cześć wieczorową porą. Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Witaj :). A myślisz,że jest coś co Szepsi nie smakuje :evil_lol:.Maksiową miskę co chwilę chodziła wylizywać,chociaż już dawno była pusta i kilka razy wylizana :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Znaczy sucz zdrowa i ma apetyt:) I tak trzymać:) pzdr. Quote
Bundustar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Buszki']Jemy śniadanko :loveu::loveu::loveu:Piękności:loveu::loveu::loveu: jakie już duuuże i to zdjęcie....jak gwiazdka na gwiazdkę :) Mam nadzieję się jeszcze na przytulanki załapać ;) Quote
Bundustar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Buszki']Polecam :diabloti:. Co dziwne,żaden basek nie chciał stójki zrobić,nawet "stary" wyjadacz wystawowy.No i te fantastyczne opisy...To na prawdę było jakieś dziwne.Ale i tak jestem dumna z Szepsi bo bardzo ładnie biegała tych kilka kółek i w te i na zad :evil_lol:,a ta wystawa była jako trening,bo i tak nic by nam nie dawała ;).[/QUOTE] GRATULUJĘ oceny doskonałej i "złotka" Szepszuni :loveu: Znaczy trening zaliczony...pozytywnie:evil_lol: A może z tymi wnioskami to teraz taki trend :crazyeye:, że się ich nie przyznaje albo przyznaje bardzo oszczędnie :evil_lol:, bo na Słowacji to suczki też "miały pod górkę":painting: Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Znaczy sucz zdrowa i ma apetyt:) I tak trzymać:) pzdr.[/QUOTE] Apetyt to zawsze ma :). [quote name='Bundustar']:loveu::loveu::loveu:Piękności:loveu::loveu::loveu: jakie już duuuże i to zdjęcie....jak gwiazdka na gwiazdkę :) Mam nadzieję się jeszcze na przytulanki załapać ;)[/QUOTE] Zawsze możesz wsiąść w autko i przyjechać na kizianko :cool3:. [quote name='deer_1987']Czesc poniedzialkowo :)[/QUOTE] Cześć :). [quote name='Bundustar']GRATULUJĘ oceny doskonałej i "złotka" Szepszuni :loveu: Znaczy trening zaliczony...pozytywnie:evil_lol: A może z tymi wnioskami to teraz taki trend :crazyeye:, że się ich nie przyznaje albo przyznaje bardzo oszczędnie :evil_lol:, bo na Słowacji to suczki też "miały pod górkę":painting:[/QUOTE] Ale tam były bdb,więc nie można było się czepiać :diabloti:.Przy ocenach doskonałych było to zaskakujące :angryy:.Do tego jaki był wybór kolorów : czarno-biały,rudo-biały,pręguska :cool3: Quote
Bundustar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Buszki'] Zawsze możesz wsiąść w autko i przyjechać na kizianko :cool3:. Ale tam były bdb,więc nie można było się czepiać :diabloti:.Przy ocenach doskonałych było to zaskakujące :angryy:.Do tego jaki był wybór kolorów : czarno-biały,rudo-biały,pręguska :cool3:[/QUOTE] Chyba wsiądę i przyjadę, tylko nie wiem kiedy:evil_lol: ...kiedy mogę?:diabloti: :crazyeye:Tymi bdd to też byli zaskoczeni, ogromnie długo debatowali i nie mogli zrozumieć o co biega:crazyeye: Quote
Recommended Posts