Buszki Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 No bo kto to widział jakieś progi zwalniające robić na drogach.Ja ostatniej zimy nie zdążyłam wyhamować przed takim (było ślisko i chyba za szybko jechałam :diabloti:) i miałam jajecznicę na pace :evil_lol:. Quote
taxelina Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Czesc, dopiero wrocilam ze szkoly jak wyszlam do niej o 7 :( jutro jeszcxze dluzej... Milego popoludnia! Quote
Buszki Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Oj,biedactwo.Ale ucz się,ucz bo nauka,to potęgi klucz :lol:.A jak już dużo takich kluczy zbierzesz,to wiesz co :cool3: ? Quote
jamnicze Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ciocia Szepsi już chyba całkiem przejęła obowiązki :) http://img189.imageshack.us/img189/3553/resizeofmiotc8008.jpg To mi przypomina jak z jamniczką Lamia poszłam w odwiedziny do jej wnuków, Lamia miała wtedy urojonkę więc się rozłożyła i zaczęła dokarmiać wnuki, a synowa zadowolona dała drapaka na tapczan aby nieco odsapnąć od dzieciarni :) Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 witamy popołudniowo:) głaski zasyłamy Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Buszki, cos tak zamilkła...? Pzdr. Baski Buszki zjadły;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Baski - jak baski. Ale Bo-baski - to juz bardziej mozliwe;) pzdr. Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Baski - jak baski. Ale Bo-baski - to juz bardziej mozliwe;) pzdr.[/QUOTE] O to właśnie miałam na myśli;) Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='deer_1987']Zostane klucznikiem? :razz: O to właśnie mi chodziło :diabloti:. [quote name='jamnicze']Ciocia Szepsi już chyba całkiem przejęła obowiązki :) http://img189.imageshack.us/img189/3553/resizeofmiotc8008.jpg To mi przypomina jak z jamniczką Lamia poszłam w odwiedziny do jej wnuków, Lamia miała wtedy urojonkę więc się rozłożyła i zaczęła dokarmiać wnuki, a synowa zadowolona dała drapaka na tapczan aby nieco odsapnąć od dzieciarni :) Tu akurat się bawią,ale maluchy są baaardzo inteligentne i wiedzą już,że te cyce mleczka nie dają :evil_lol:.Ale pokiziać się zawsze można :lol:. [quote name='unikatowydiament']witamy popołudniowo:) głaski zasyłamy Witam,dopiero chwilkę znalazłam :roll:. [quote name='Asiaczek']Buszki, cos tak zamilkła...? Pzdr. [quote name='Asiaczek']Baski - jak baski. Ale Bo-baski - to juz bardziej mozliwe;) pzdr. [quote name='M&S']O to właśnie miałam na myśli;) Nikt mnie nie zjadł,chociaż obgryzana jestem dość zawzięcie :evil_lol:.Dzisiejszy dzień jakis taki strasznie krótki i na nic czasu nie mam :shake:.A jeszcze znajomi przyjechali na ploty i tak jakoś zeszło. Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Strasznie zaganiany.I taka jestem zmęczona,że zaraz idę spać :). Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki']Strasznie zaganiany.I taka jestem zmęczona,że zaraz idę spać :).[/QUOTE] To będziesz dobrze spała.... Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Dopóki maluchy nie zechcą się pobawić,bo wtedy nie da się spać :evil_lol:.Siedzę i się gapię :loveu:. Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki']Dopóki maluchy nie zechcą się pobawić,bo wtedy nie da się spać :evil_lol:.Siedzę i się gapię :loveu:.[/QUOTE] Też prawda, masz niezłą zabawę:) Quote
Korenia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='M&S']Też prawda, masz niezłą zabawę:)[/QUOTE] Raczej TV 5d :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki'] Witam,dopiero chwilkę znalazłam :roll:. Nikt mnie nie zjadł,chociaż obgryzana jestem dość zawzięcie :evil_lol:.Dzisiejszy dzień jakis taki strasznie krótki i na nic czasu nie mam :shake:.A jeszcze znajomi przyjechali na ploty i tak jakoś zeszło.[/QUOTE] E, to fajnie było:) Ja tam lubię, jak do mnie wpadają znajomi na plotki:) [quote name='Buszki']Strasznie zaganiany.I taka jestem zmęczona,że zaraz idę spać :).[/QUOTE] No to dobranocka! pzdr. Quote
taxelina Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Czesc! Tylko dzis nam nie znikaj :mad: Quote
lourdnes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Maluszki sa lepsze od tv zwłaszcza te rozbrykane :loveu: Co u nich słychac? i jak moja Pręgusia- bawi sie już troszkę ?:) Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='M&S']Też prawda, masz niezłą zabawę:)[/QUOTE] Wczoraj synkowi do nogawki któreś wlazło :evil_lol:. [quote name='Korenia']Raczej TV 5d [/QUOTE] Zgadza się,łącznie z zapachem i anty zapachem :diabloti:. [quote name='Asiaczek']E, to fajnie było:) Ja tam lubię, jak do mnie wpadają znajomi na plotki:) No to dobranocka! pzdr.[/QUOTE] Ja tam nie narzekam,fajnie było :lol:. I tak jak planowałam,poszłam spać.Dzieciaczki do 3:20 w nocy spały,też musiały być zmęczone :evil_lol:. [quote name='deer_1987']Czesc! Tylko dzis nam nie znikaj :mad:[/QUOTE] Dzisiaj tylko z rana miałam trochę biegania,ale teraz jestem :). [quote name='lourdnes']Maluszki sa lepsze od tv zwłaszcza te rozbrykane :loveu: Co u nich słychac? i jak moja Pręgusia- bawi sie już troszkę ?:)[/QUOTE] Pewnie,że lepsze :loveu:. A która Twoja Pręgusia? Ta duża? Ona już się znudziła szczylkami i woli na kanapie leżeć :evil_lol:. Za chwilkę poranne zdjęcia :cool3:. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Poranne foteczki będą chyba wieczorne... albo Buszki da je jutro rano. Bo przeciez nie pisała, o który poranek chodzi, hahaha... pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Poranne foteczki będą chyba wieczorne... albo Buszki da je jutro rano. Bo przeciez nie pisała, o który poranek chodzi, hahaha... pzdr. Zrobione były rano i już je wstawiam :). Śpimy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Śpimy z mamusią Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Jemy śniadanko Uploaded with ImageShack.us Jemy deserek :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Pręguski Uploaded with ImageShack.us Dorosłe dziewczynki :lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Noooo, piekna sesja! I taka.... zorganizowana: spanko, jedzonko, deserek. Brakuje mi tutaj jeszcze "zabawy", ale to juz niedługo i zabawa będzie. A właściwie to tylko zabawa;), potem jedzonko i ewent. spanie;) pzdr. Quote
Recommended Posts