Bundustar Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Buszki napisał(a):Nie wiem co robię źle.Ale wiem jedno,maluchy albo śpią,albo mi uciekają sprzed aparatu :evil_lol:. Fajnie,że fajne.A ile się przy nich napociłam :roll:. To może zaproponuję aby uciekającym szkrabom robić zdjęcia parami albo we trzy - łatwiej panować nad malcami i światłem ;) Ukochaj wszystkie szkraby i dorosłe panny od nas, proszę ;) Quote
Buszki Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 jamnicze napisał(a):Dzięki za fotki kojca - bardzo mi się podoba :) Maluszki cudne :loveu: Moja grubaśna właśnie przyszła pomarudzić, że mam ją głaskać ;) - ciężko si ę pisze jedną ręką ;) zwłaszcza polskie litery :evil_lol:. Buszi przychodzi żeby Jej cycuchy wymasować :evil_lol:. Bundustar napisał(a):To może zaproponuję aby uciekającym szkrabom robić zdjęcia parami albo we trzy - łatwiej panować nad malcami i światłem ;) Ukochaj wszystkie szkraby i dorosłe panny od nas, proszę ;) Próbowałam po trzy,to najlepsze zdjęcia wyszły na śpiąco :diabloti:. Wygłaskam stadko jak wstanie,bo teraz wszyscy śpią sztraszliwie :lol:. Quote
M&S Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Buszki napisał(a): Fajnie,że fajne.A ile się przy nich napociłam :roll:. Oj tam, oj tam.... Popołudniowe dzień dobry:) Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 lourdnes napisał(a):Też sie witam :) Co u szkrabków?:) deer_1987 napisał(a):No wlasnie jak tam maluchy? Witam się hurtowo :evil_lol:. Maluszki rosną i coraz bardziej rozrabiają.Mamy nowego wokalistę z zespole.CHIUMBURU (Zano) też zaczął pośpiewywać,jednak CHICHA jest nie do pobicia w tej kwestii.Przyznam się,ze jeszcze nie miałam takich rozśpiewanych maluchów :loveu:. Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tez chce śpiew baskow :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Metheora napisał(a):haha ale super! ja też chce takie spiewajace psiaki! U nas zdarzają się tylko piszczki- czyt. zdarzył się Azir. Piszczał jak był maleńki i już mu tak do dziś zostało :D jak coś chce albo sie nudzi to patrzy na mnie i piska :P Kiedy nowe foteczki? Za chwilkę nowe,dzisiejsze fotunie :). deer_1987 napisał(a):masz czym nagrac jak spiewaja? lourdnes napisał(a):Tez chce śpiew baskow :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Raz,że nie mam jak.Dwa,że ciężko było by utrafić w śpiewy,bo albo śpię i ten śpiew mnie budzi,albo słyszę z oddali i zanim dobiegnę,to tylko zdążę zobaczyć kto to był ;). Niestety,żaba się zawiesiła i na razie fotek nie będzie.Może za chwilkę się uda. Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Udało się ,zadziałała :multi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 I jeszcze mała porcyjka moich słodziaków :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cuuuudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A mówisz ,ze brzdące nie chcą pozować do kalendarza :eviltong: Pięknie pozują :loveu::loveu::loveu: Jakie fajne stojace antenki -widać ,ze z zainteresowaniem brzdące gdzies maszerują :diabloti: Spacer po Buszce uroczy i juz jest foto na miejsce główne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Na miejsce główne,to chciałam wszystkie maluchy.Coś tam zrobiłam,zobaczycie jak kalendarze wyjdą ;). Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Buszki napisał(a):Na miejsce główne,to chciałam wszystkie maluchy.Coś tam zrobiłam,zobaczycie jak kalendarze wyjdą ;). Pomysł z maluszkami jest super :loveu: Będzie ulubiona stronka w kalendarzu :cool3::cool3::cool3: Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 lourdnes napisał(a):Pomysł z maluszkami jest super :loveu: Będzie ulubiona stronka w kalendarzu :cool3::cool3::cool3: Mam nadzieję :). Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Buszki napisał(a):Witam się hurtowo :evil_lol:. Maluszki rosną i coraz bardziej rozrabiają.Mamy nowego wokalistę z zespole.CHIUMBURU (Zano) też zaczął pośpiewywać,jednak CHICHA jest nie do pobicia w tej kwestii.Przyznam się,ze jeszcze nie miałam takich rozśpiewanych maluchów :loveu:. Każdy miot jest inny;) Cudne te antenki:) http://img263.imageshack.us/img263/1969/resizeofmiotc5030.jpg pzdr. Quote
taxelina Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 http://img33.imageshack.us/img33/970/resizeofmiotc5025.jpg ale ladnie wybrawione preguski :loveu: Quote
M&S Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cześć maluchy i starszaki:) Dobrego dnia!!! Quote
Buszki Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Każdy miot jest inny;) Cudne te antenki:) http://img263.imageshack.us/img263/1969/resizeofmiotc5030.jpg pzdr. Pomagają utrzymać równowagę :evil_lol:. deer_1987 napisał(a):http://img33.imageshack.us/img33/970/resizeofmiotc5025.jpg ale ladnie wybrawione preguski :loveu: Dzięki, pasiaki faktycznie fajne wyszły :). M&S napisał(a):Cześć maluchy i starszaki:) Dobrego dnia!!! Wszyscy się witamy i też miłego dnia życzymy :). jenis napisał(a):Jak one szybko rosną :) Zgadza się,dopiero co byłam u Ciebie po Gusia :cool3:,a tu takie szkodniki duże. Quote
M&S Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Buszki, przyznaj się, czym karmisz maluchy......jakieś sztucznie pędzone, hi hi;) Quote
Buszki Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 M&S napisał(a):Buszki, przyznaj się, czym karmisz maluchy......jakieś sztucznie pędzone, hi hi;) Na cycu mamy tak rosną,a cyc na kaszce śmietankowej smakija i serku danio ;). Quote
M&S Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Buszki napisał(a):Na cycu mamy tak rosną,a cyc na kaszce śmietankowej smakija i serku danio ;). Same delicje:) Quote
Oscar Patric Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ja to uwielbiam szczeniaki,same rozkoszne szkrabki Masz:) Quote
Recommended Posts