Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [QUOTE=Buszki;18055755 Ale za pierwszym razem,to tak trochę nie dorobił pasków po jednej stronie.Teraz za to się zrehabilitował ;). Za pierwszym razem to on wogóle nie miał ochoty na Buszkę... hahaha Aby te ostatnie oczka się otworzyły, możesz delikatnie przemyc je ciepła/letnią wodą. Od wewnętrznej strony do zewnętrznej! Delikatnie. Nie zaszkodzi, a zdecydowanie ułatwi otwieranie...:) pzdr. Quote
taxelina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jakie cudne :loveu: ide sie dalej zachwycac :loveu: Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Asiaczek napisał(a): Aby te ostatnie oczka się otworzyły, możesz delikatnie przemyc je ciepła/letnią wodą. Od wewnętrznej strony do zewnętrznej! Delikatnie. Nie zaszkodzi, a zdecydowanie ułatwi otwieranie...:) pzdr. One już prawie,prawie.Jeszcze tylko dziewczynka została,bo chłopak co się nie śpieszył też już podgląda delikatnie. M&S napisał(a):Jaka piękne sesja:) Och,dziękuję :oops:. deer_1987 napisał(a):Jakie cudne :loveu: ide sie dalej zachwycac :loveu: Ja,to nie mogę z kojca wyjść.Ciągle bym Je kiziała :loveu:. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Spóźnialska panienka zerka już na świat :multi:. Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Noooo, to juz cały miot może sobie na nas popatrzeć:) pzdr. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Noooo, to juz cały miot może sobie na nas popatrzeć:) pzdr. Nio :).A jak widzą,to od razu bardziej brykają :). Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 cudowne szkraby,no i nie idzie się w nich nie zakochać:) Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Przecież to jasne:) pzdr. Niby tak,ale zawsze cieszy od nowa :). unikatowydiament napisał(a):cudowne szkraby,no i nie idzie się w nich nie zakochać:) Nio,ja się nie mogę na nie napatrzeć :loveu:. Korenia napisał(a):Słodkie kluchy :loveu: Bo się obrażą za te kluchy :evil_lol:.Toż to poważne psika,a CHICHA to dzisiejszej nocy taki koncert odstawiła,że nawet Szepsi się obudziła :evil_lol:. Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Maluchy zaczynaja dokazywac :loveu: Dzisiaj od rana,to tak dokazują,że oczu nie mogę oderwać :loveu:. M&S napisał(a):Cześć Maluchy i Starszaki:) Czeeeść :lol:. Quote
Korenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Buszki napisał(a):Dzisiaj od rana,to tak dokazują,że oczu nie mogę oderwać :loveu:. Prosimy foteczki! Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Korenia napisał(a):Prosimy foteczki! Proszę bardzo :). Wczorajsza Uploaded with ImageShack.us I dzisiejsze. Szczęśliwa matka karmiąca swoje potomstwo :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Kolejne nieudane próby zrobienia zdjęcia do kalendarza :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 http://img27.imageshack.us/img27/1969/resizeofmiotc5030.jpg ostatni szkrab od prawej ma smieszna mordke! Quote
Korenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Gosiu spróbuj doświetlić zdjęcia lampą zewnętrzną, tak jakby zza aparatu podając światło :) http://img9.imageshack.us/img9/6050/resizeofmiotc5004.jpg Przyparta do 'muru' ;) Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cudne maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak szybko rosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buszki ja też bym tam siedziała i kiziała szkraby aż by miały dosyć :diabloti: Głaski dla każdego z osobna :cool3: Biedna Pręgusia ja wiem czemu taka obrażona- bo juz nie jest w centrum uwagi :evil_lol: Gratulaski dla Benia i Szepsi :multi: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A ja tak patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę, że Gusio-pręgusio tak pieknie posiał pręgi:) U jenis tez tak ładnie porozdzielał:) pzdr. Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 deer_1987 napisał(a):http://img27.imageshack.us/img27/1969/resizeofmiotc5030.jpg ostatni szkrab od prawej ma smieszna mordke! To ta wyjąca pannica CHICHA :). Korenia napisał(a):Gosiu spróbuj doświetlić zdjęcia lampą zewnętrzną, tak jakby zza aparatu podając światło :) http://img9.imageshack.us/img9/6050/resizeofmiotc5004.jpg Przyparta do 'muru' ;) Mimo słonecznego dnia włączam jeszcze dużą,poczwórną lampę,a i tak wychodzą jak wychodzą.Poddaję się. lourdnes napisał(a):Cudne maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak szybko rosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buszki ja też bym tam siedziała i kiziała szkraby aż by miały dosyć :diabloti: Głaski dla każdego z osobna :cool3: Biedna Pręgusia ja wiem czemu taka obrażona- bo juz nie jest w centrum uwagi :evil_lol: Gratulaski dla Benia i Szepsi :multi: Szepsi nie może nie być w centrum uwagi bo ciągle poluje na jedzenie Buszi ;). Dzięki za gratki :). Asiaczek napisał(a):A ja tak patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę, że Gusio-pręgusio tak pieknie posiał pręgi:) U jenis tez tak ładnie porozdzielał:) pzdr. Uczy się chłopak ;). Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Buszki napisał(a): Mimo słonecznego dnia włączam jeszcze dużą,poczwórną lampę,a i tak wychodzą jak wychodzą.Poddaję się. Uczy się chłopak ;). Bo może źle ustwiasz lapmę... Gusio - Zdolniacha:) pzdr. Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Bo może źle ustwiasz lapmę... Gusio - Zdolniacha:) pzdr. Nie wiem co robię źle.Ale wiem jedno,maluchy albo śpią,albo mi uciekają sprzed aparatu :evil_lol:. M&S napisał(a):Jak fajnie nowe fotki, super serdelki:) Fajnie,że fajne.A ile się przy nich napociłam :roll:. Quote
jamnicze Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzięki za fotki kojca - bardzo mi się podoba :) Maluszki cudne :loveu: Moja grubaśna właśnie przyszła pomarudzić, że mam ją głaskać ;) - ciężko si ę pisze jedną ręką ;) zwłaszcza polskie litery :evil_lol:. Quote
Recommended Posts