Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Korenia napisał(a):Przynajmniej nudno nie masz :evil_lol: Na nudę nie mogę narzekać,to fakt :diabloti:. jamnicze napisał(a):Dzięki za odpowiedź dotyczącą kojca, a mogłabyś jeszcze fotkę pstryknąć? Zamykasz Buszkę w kojcu kiedy wychodzisz? Ja się cały czas zastanawiam jak to ogarnąć, bo Sajda nie jest przyzwyczajona do zamknięcia i obawiam się, że by się denerwowała, a z drugiej syrony nie mogę pozwolić aby drobiazg rozpełzł mi się po pokoju. Gratulaski dla Twoich pociech :) Obu ;) Nie zamykam Buszi nigdy w kojcu.Drzwiczki są dla młodych,coby nie rozlazły się jak będą większe ;).Jak muszę wyjść,to zamykam cały pokój (Buszi też nie jest przyzwyczajona do zamykania przed nią drzwi,ale z dziećmi siedzi bez protestu) i to tylko ze względu na Szepsi,żeby się nie pożarły :diabloti:. Zaraz obfocę nasz kojec i wstawię. Dzięki za gratki :). Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Już mam. Kojec,opcja na dzień... Uploaded with ImageShack.us ...i na noc. Uploaded with ImageShack.us Drzwiczek nie zamykam,tylko pokazałam jak to wygląda po zamknięciu.Jeszcze podusię elektryczną wkładam i kocyk zwieszam z "daszku",żeby cieplej było :). I moje maleństwa. W kupie cieplej :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Słodyczki :loveu::loveu:. Uploaded with ImageShack.us :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Bardzo eleganckie mieszkanko. O mateńko toz to nie serdelki, ale serdele.....ale one rosną!!!! Urocze:):) Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://img845.imageshack.us/img845/6540/resizeofkojec008.jpg Jakie slodkie! Quote
Korenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gosiu uważaj na te poduszki elektryczne... mojej koleżance kiedy się taka jedna zapaliła i poparzyła nogi... Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):Bardzo eleganckie mieszkanko. O mateńko toz to nie serdelki, ale serdele.....ale one rosną!!!! Urocze:):) Rosną strasznie,normalnie smoczyska już z nich są :). deer_1987 napisał(a):http://img845.imageshack.us/img845/6540/resizeofkojec008.jpg Jakie slodkie! Wyjątkowo :loveu:. Korenia napisał(a):Gosiu uważaj na te poduszki elektryczne... mojej koleżance kiedy się taka jedna zapaliła i poparzyła nogi... Wiem,też słyszałam o różnych przebojach z poduszkami :roll:.Ja ją mam już od trzech miotów i cały czas monitoruję działanie.Włączam tylko na najniższe grzanie. Quote
Buszki Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 gosiaja napisał(a):Gratulacje !!!! Dziękujemy :). M&S napisał(a):Cześć baskowate:):) Witamy :).Już półtora szczeniaczka ma oczka otwarte ;). Quote
M&S Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Buszki napisał(a): Witamy :).Już półtora szczeniaczka ma oczka otwarte ;). Łał, super:multi: Quote
Buszki Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 M&S napisał(a):Łał, super:multi: Nio :). I w związku z tym zlikwidowałam przegródkę,bo w nocy patrzące przełaziły i była straszna rozpacz ;).Teraz mogą "biegać" po całości. Quote
M&S Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Buszki napisał(a):Nio :). I w związku z tym zlikwidowałam przegródkę,bo w nocy patrzące przełaziły i była straszna rozpacz ;).Teraz mogą "biegać" po całości. To świat otworem przed nimi stoi..;) Quote
Buszki Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 M&S napisał(a):To świat otworem przed nimi stoi..;) Oj stoi,stoi.Tylko patrzeć jak zaczną z kojca wychodzić :). Quote
Asiaczek Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Korenia napisał(a):Gosiu uważaj na te poduszki elektryczne... mojej koleżance kiedy się taka jedna zapaliła i poparzyła nogi... Ja mój każdy miot wychowywałam "na:" poduszkach elektrycznych (sznaucery,koty, baski), aledziałanie poduszki zawsze było pod kontrolą:) cudne te pręgate paseczki:) http://img845.imageshack.us/img845/6540/resizeofkojec008.jpg pzdr. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja mój każdy miot wychowywałam "na:" poduszkach elektrycznych (sznaucery,koty, baski), aledziałanie poduszki zawsze było pod kontrolą:) cudne te pręgate paseczki:) http://img845.imageshack.us/img845/6540/resizeofkojec008.jpg pzdr. Właśnie się zachwycałam moimi pasiakami :loveu:.I doszłam do wniosku,że się Gusio postarał tym razem i pręgi dokładnie zrobił :evil_lol:. Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Buszki napisał(a):Właśnie się zachwycałam moimi pasiakami :loveu:.I doszłam do wniosku,że się Gusio postarał tym razem i pręgi dokładnie zrobił :evil_lol:. Gusio-pręgusio jest przystojnym facetem, więc nie mogło być inaczej!!!! Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 M&S napisał(a):Gusio-pręgusio jest przystojnym facetem, więc nie mogło być inaczej!!!! I pasują do siebie z Buszką :). Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Buszki napisał(a):I pasują do siebie z Buszką :). A to jest b. ważne:) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Buszki napisał(a):Właśnie się zachwycałam moimi pasiakami :loveu:.I doszłam do wniosku,że się Gusio postarał tym razem i pręgi dokładnie zrobił :evil_lol:. Oj, tak:) M&S napisał(a):Gusio-pręgusio jest przystojnym facetem, więc nie mogło być inaczej!!!! Fakt:) Buszki napisał(a):I pasują do siebie z Buszką :). Chyba pod każdym względem;) pzdr. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 M&S napisał(a):A to jest b. ważne:) Fakt ;). deer_1987 napisał(a):Jak tam szczeniaczki? :loveu: Jeszcze tylko dwa nie chcą oczek otworzyć,ale myślę że do jutra się zdecydują ;). Asiaczek napisał(a):Oj, tak:) Fakt:) Chyba pod każdym względem;) pzdr. Ale za pierwszym razem,to tak trochę nie dorobił pasków po jednej stronie.Teraz za to się zrehabilitował ;). Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ale będzie fajnie jak wszystkie otworzą ślepka:):) Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 M&S napisał(a):Ale będzie fajnie jak wszystkie otworzą ślepka:):) Jedna,to normalnie Śpiąca Królewna.Biega po omacku aż furczy,a na świat nie spojrzy :roll:. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Relaksująca się Szepsi :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us U mnie na kolankach :loveu: Uploaded with ImageShack.us Próby ustawienia glizdeczek do zdjęcia.Niestety za szybko się ruszały i zdjęcia się rozmazywały :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Metheora napisał(a):Śliczne maleństwa :* Dzięki.Miło,że wpadłaś :). Ciąg dalszy prób Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts