Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buszki']Orzeszków w panierce nie próbowaliśmy,ale nerkowce tak i są be.Można je porzuć i pomemłać ale nic poza tym.To jest chyba jedyne papu,które mogę jeść w spokoju na kanapie.Tak bez stresu,że za chwilę któraś rzuci się na mnie znienacka :evil_lol:.
...[/QUOTE]
Nerkowce, mniam, mniam, mniiam..... moje ulubione orzeszki:)

Pzdr.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrawiamy z dzisiejszego spaceru w poszukiwaniu wiosny w lesie :)

patrzymy, szukamy:

wszędzie bardzo mokro:

ma to swoje zalety:

i na deser ;) NOWY CHAMPION POLSKI :)

do zobaczenia następnym razem ;)

Posted

[quote name='Cienka']Fajna ta wycieczka aż się człowiek rozmarzył :bigcool:
My z racji problemów samochodowych musieliśmy urlop przenieść z początku czerwca na początek września :-( trochę jest mi smutno bo czerwiec to czerwiec a we wrześniu to czort wie jaka będzie pogoda w górach[/QUOTE]
Wrzesień w górach jest najpiękniejszy i ma najbardziej stabilną pogodę (albo cały czas leje, albo nie ;))
[quote name='Buszki']
Wczoraj kocica przyniosła żywą myszkę.Nawet Buszi na nią polowała.Dziewczyny były tak skuteczne,że myszka uciekła i było po zabawie.[/QUOTE]
mój brat się cały czas odgraża, że kupi Saidi żywego chomika.

Posted

[quote name='Buszki']No i co z tą wiosną?Znaleźliście choć trochę?
Benio,jak na championa przystało,bardzo poważny :).

My znaleźliśmy :)

Znajdź jeden szczegół różniący zimę od wiosny:

zgadza się, to ten szczegół:

Nie wiem jak się nazywa, może skowronek, a może dzwoniec ale jednego jestem pewna: zimą takie cudeńko nie lata w tej okolicy ;)

Pozdrawiam wiosennie :)

Posted

[quote name='jamnicze']

mój brat się cały czas odgraża, że kupi Saidi żywego chomika.

To niech kupi,będziecie mieli radochę(tylko żeby nie zagryzła :mad:).

[quote name='Bundustar']My znaleźliśmy :)

Znajdź jeden szczegół różniący zimę od wiosny:

zgadza się, to ten szczegół:

Nie wiem jak się nazywa, może skowronek, a może dzwoniec ale jednego jestem pewna: zimą takie cudeńko nie lata w tej okolicy ;)

Pozdrawiam wiosennie :)

Oj coś kręcisz,ten ptaszek wcale nie lata,tylko siedzi :diabloti:.Pewnie sztuczny jakiś :eviltong:.

Posted

witamy wiosennie!
Gratulujemy bratkowi championa :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
my też szukaliśmy wiosny, ale efekty będą jak przypomnę sobie jak wstawia się fotki :p

Posted

[quote name='Buszki']To niech kupi,będziecie mieli radochę(tylko żeby nie zagryzła :mad:).

Oj coś kręcisz,ten ptaszek wcale nie lata,tylko siedzi :diabloti:.Pewnie sztuczny jakiś :eviltong:.[/QUOTE]

oj tak lata, że w locie to bym mu fotki nie zrobiła ;) ki diabeł, może i sztuczny...jakiś nakręcany czy coś ale ładny ;) i że komuś tak wysoko się włazić chciało aby go na gałęzi usadzić ;)

Posted

[quote name='MMM']witamy wiosennie!
my też szukaliśmy wiosny, ale efekty będą jak przypomnę sobie jak wstawia się fotki :p[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo :) i czekamy na Wasze fotki, pewnie Maksiu też szaleje jak wiosnę wietrzy, moje stadko później do wieczora zalega razem ze mną, takie są padnięte ;)

Posted

[quote name='MMM']witamy wiosennie!
my też szukaliśmy wiosny, ale efekty będą jak przypomnę sobie jak wstawia się fotki :p[/QUOTE]

No i gdzie te fotki :mad:?

[quote name='Bundustar']oj tak lata, że w locie to bym mu fotki nie zrobiła ;) ki diabeł, może i sztuczny...jakiś nakręcany czy coś ale ładny ;) i że komuś tak wysoko się włazić chciało aby go na gałęzi usadzić ;)[/QUOTE]

Dla dobrego zdjęcia,to i się chciało ;).

[quote name='Bundustar']Dziękujemy bardzo :) i czekamy na Wasze fotki, pewnie Maksiu też szaleje jak wiosnę wietrzy, moje stadko później do wieczora zalega razem ze mną, takie są padnięte ;)[/QUOTE]

A moje co się ułożą do spania,to pańcia po coś na dwór wychodzi.No i trzeba lecieć zobaczyć po co...:roll:

[quote name='Zuza i Noddy']
Bundustar, MMM my się chyba widzimy w piątek w Katowicach?[/QUOTE]

Ja wiem,że widzicie :multi:.Ależ Wam zazdroszczę :placz:.

[quote name='lourdnes']:beerchug: za zdrówko championa i dalsze takie sukcesy :lol:[/QUOTE]

Beniowi należą się podwójne gratulacje,bo to pierwszy dorosły champion z mojej hodowli :lol:.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Bundustar, MMM my się chyba widzimy w piątek w Katowicach?[/QUOTE]

Nas w Katowicach nie będzie, zastanawiamy się nad Opolem:razz:

Posted

[quote name='lourdnes']:beerchug::beerchug: i jak najwięcej championów i przy następnych sukcesach już robimy :drink1:tak z głośnym śpiewem dla zwycięscy ;)

Oby jak najwięcej tych championów :).

[quote name='MMM']Nas w Katowicach nie będzie, zastanawiamy się nad Opolem:razz:

No tak,Was nie będzie,ale liczę na to Opole.
W Katowicach ma być trzeci z braci B,Bornani ;).

A teraz parę fotek dla wszystkich szukających wiosny

Uploaded with ImageShack.us

Tak się moi drodzy szuka wiosny :eviltong:.

Posted

[quote name='MMM']

już umiem :multi::multi::multi:

No i w końcu się udało :multi:.
Maksiu wcale nie jest taki chudy.Całkiem ładnie wygląda :loveu:.