Cienka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie. Moja CD ze zdjęciami i opisem nadal gdzieś krąży po PL... Ciekawe, do kogo trafiła...? Pzdr. Hmmm ja to się zastanawiam czy panowie w sortowni może lubią płyty z fotami bo jak jeszcze mieszkałam w Olsztynie to tomecki też mi wysłał płytę z fotkami i też do dziś nie doszła Quote
Buszki Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Cienka']Hmmm ja to się zastanawiam czy panowie w sortowni może lubią płyty z fotami bo jak jeszcze mieszkałam w Olsztynie to tomecki też mi wysłał płytę z fotkami i też do dziś nie doszła Kolekcjonerzy jacyś czy co :evil_lol: ? Obroże też chyba lubią,bo do mnie przesyłka z dwoma rogzami prawie od roku idzie i dojść nie może :angryy:. Quote
Bundustar Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witam wieczornie :) dziś znalazłam takie "cudo" w kalendarzach ;) niestety nie był to kalendarz z BASENJI, tylko z psami różnych ras ale BASENJI znalazł się na okładce i chyba wypadł naj ;) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Buszki napisał(a):Kolekcjonerzy jacyś czy co :evil_lol: ? Obroże też chyba lubią,bo do mnie przesyłka z dwoma rogzami prawie od roku idzie i dojść nie może :angryy:. To dlatego, że to Rogzy. Gdybys zamówiła LUPINE, to by juz daaaawno doszły;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 http://img442.imageshack.us/img442/6581/famousfaces.jpg Cudo!!! Pzdr. Quote
Buszki Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Asiaczek napisał(a):To dlatego, że to Rogzy. Gdybys zamówiła LUPINE, to by juz daaaawno doszły;) Pzdr. Pewnie tak. Bundustar napisał(a):Witam wieczornie :) dziś znalazłam takie "cudo" w kalendarzach ;) niestety nie był to kalendarz z BASENJI, tylko z psami różnych ras ale BASENJI znalazł się na okładce i chyba wypadł naj ;) Pozdrawiam No i proszę,basenji tez można przebrać :). Quote
Buszki Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Smieszne to zdjecie! No nie ? :evil_lol: Quote
Bundustar Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pozdrowienia dla Buszki od synka i jego dzieci: Dziękuję Krzyśkowi i jego Mamie za wspaniałą opiekę :) i tylko szkoda, że mam zbyt małe kolanka by wszystkie na raz zmieścić ;) Dziękuję też WSZYSTKIM którzy nas wspierali. Quote
Bundustar Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 I jeszcze troszkę, w prezencie, dla niektórych Pozdrawiam raz jeszcze Quote
Zuza i Noddy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ależ one są cudne, tylko pozazdrościć. A tak w ogóle to do zobaczenia w Bydgoszczy. Quote
Korenia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bundustar - będziecie powiększac psią rodzinkę ;> ? Quote
Cienka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ooo moja ulubienica :loveu: http://img227.imageshack.us/img227/9499/dsc0153id.jpg Quote
Nirse Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 To my dziękujemy za miłe odwiedziny i nie tylko ..;) Fotogenicznie wyglądacie w tym komplecie :cool3: pozdrowienia Quote
Buszki Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Dzięki Krysiu za zdjęcia maluszków.Takie już są duże,że na "maluszki" mogą się obrazić ;). [quote name='Cienka']Ooo moja ulubienica :loveu: http://img227.imageshack.us/img227/9499/dsc0153id.jpg Moja też :loveu:. Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Korenia napisał(a):Bundustar - będziecie powiększac psią rodzinkę ;> ? A w jakim sensie powiększać? Ja mam dwa basenji w domu :) Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Cienka']Ooo moja ulubienica :loveu: http://img227.imageshack.us/img227/9499/dsc0153id.jpg To kiedy czarny basenji u Was w domku? może teraz sunia? ;) Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Buszki napisał(a):Dzięki Krysiu za zdjęcia maluszków.Takie już są duże,że na "maluszki" mogą się obrazić ;). Moja też :loveu:. Ja też dziękuję baaardzo, za wszystko, a "maluszki" dla mnie zawsze będą maluszkami bo to dzieci mojego ukochanego TOP MODELA i pewnie dla tego tak ładnie pozują ;) Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nirse napisał(a):To my dziękujemy za miłe odwiedziny i nie tylko ..;) Fotogenicznie wyglądacie w tym komplecie :cool3: pozdrowienia Dziękujemy ;) też pozdrawiamy :) Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Ależ one są cudne, tylko pozazdrościć. A tak w ogóle to do zobaczenia w Bydgoszczy. Dzięki do zobaczenia, będziesz na dwóch wystawach? :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bundustar napisał(a):Dzięki do zobaczenia, będziesz na dwóch wystawach? :) Będę na dwóch, ale Ofi zgłoszony tylko na dzienną. Quote
Zuza i Noddy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bundustar napisał(a):To my zobaczymy się na dwóch a chłopaki na jednej ;) Pozdrawiam :) Zobaczyć to się i tak zobaczą, bo Ofiego będę miała ze sobą. Quote
Bundustar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Będę na dwóch, ale Ofi zgłoszony tylko na dzienną. To my zobaczymy się na dwóch a chłopaki na jednej ;) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts