Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie. Moja CD ze zdjęciami i opisem nadal gdzieś krąży po PL...
Ciekawe, do kogo trafiła...?

Pzdr.

Hmmm ja to się zastanawiam czy panowie w sortowni może lubią płyty z fotami bo jak jeszcze mieszkałam w Olsztynie to tomecki też mi wysłał płytę z fotkami i też do dziś nie doszła

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cienka']Hmmm ja to się zastanawiam czy panowie w sortowni może lubią płyty z fotami bo jak jeszcze mieszkałam w Olsztynie to tomecki też mi wysłał płytę z fotkami i też do dziś nie doszła

Kolekcjonerzy jacyś czy co :evil_lol: ? Obroże też chyba lubią,bo do mnie przesyłka z dwoma rogzami prawie od roku idzie i dojść nie może :angryy:.

Posted

Witam wieczornie :)

dziś znalazłam takie "cudo" w kalendarzach ;)

niestety nie był to kalendarz z BASENJI, tylko z psami różnych ras ale BASENJI znalazł się na okładce i chyba wypadł naj ;)

Pozdrawiam

Posted

Buszki napisał(a):
Kolekcjonerzy jacyś czy co :evil_lol: ? Obroże też chyba lubią,bo do mnie przesyłka z dwoma rogzami prawie od roku idzie i dojść nie może :angryy:.

To dlatego, że to Rogzy. Gdybys zamówiła LUPINE, to by juz daaaawno doszły;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To dlatego, że to Rogzy. Gdybys zamówiła LUPINE, to by juz daaaawno doszły;)

Pzdr.

Pewnie tak.

Bundustar napisał(a):
Witam wieczornie :)

dziś znalazłam takie "cudo" w kalendarzach ;)

niestety nie był to kalendarz z BASENJI, tylko z psami różnych ras ale BASENJI znalazł się na okładce i chyba wypadł naj ;)

Pozdrawiam

No i proszę,basenji tez można przebrać :).

Posted

Pozdrowienia dla Buszki od synka i jego dzieci:

Dziękuję Krzyśkowi i jego Mamie za wspaniałą opiekę :) i tylko szkoda, że mam zbyt małe kolanka by wszystkie na raz zmieścić ;)

Dziękuję też WSZYSTKIM którzy nas wspierali.

Posted

Buszki napisał(a):
Dzięki Krysiu za zdjęcia maluszków.Takie już są duże,że na "maluszki" mogą się obrazić ;).

Moja też :loveu:.

Ja też dziękuję baaardzo, za wszystko, a "maluszki" dla mnie zawsze będą maluszkami bo to dzieci mojego ukochanego TOP MODELA i pewnie dla tego tak ładnie pozują ;)