Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Mila nie sadze zeby dala rade dwa torki jednego dnia plus strasznie dlugo trzeba czekac jak sie zglaszam o 7 to ok 9 pierwszy start potem 40 psow przed nami i liczyc 3-4 min na psa plus przerwy a potem czekac pare godzin na drugie zgloszenie i znow 40 psow i znow tyle czekania... Mila sie szybko nudzi :diabloti: A dwa sedzia rano mi sie nie podoba.... Miala nie sedziowac naszej grupy a nagle zmienili.... Jej zachowanie jest karygodne...

Posted

[quote name='Buszki']To faktycznie odpocznijcie sobie,zbierzcie siły i na popołudniowy torek :).[/QUOTE]
No tak bedzie o 10:15 wyjezdzamy to trzymac kciuki ale pierwszy start dopiero 12:50 a my mamy 40 nr...

Posted

No ładnie, parę dni mnie nie było, a tu nadal brak zdjęć :mad:.
Nie ukrywaj swoich panienek, chcemy je oglądać :) (i Grubego też :razz:).

A jak tam wystawa? Gdzie byliście ? Jak Wam poszło? Wpisz może stawkę i wyniki w dziale "wystawy" :)

Posted

[quote name='jamnicze']No ładnie, parę dni mnie nie było, a tu nadal brak zdjęć :mad:.
Nie ukrywaj swoich panienek, chcemy je oglądać :) (i Grubego też :razz:).

A jak tam wystawa? Gdzie byliście ? Jak Wam poszło? Wpisz może stawkę i wyniki w dziale "wystawy" :)[/QUOTE]

Byliśmy we Wrocławiu (tradycyjnie).Wystawa fajna,bardzo lubię wrocławskie wystawy,no i dużo stoisk,które tez lubię ;).
Dakarai ma piękny opis,sędzia rozpływał się nad jego zmarszczkami,proporcje super,charakter też,dobry ruch i ocena bdb :diabloti:.Normalnie,zwalił mnie z nóg :evil_lol:.Ale i tek był fajnie i sobie poszliśmy w konkurencji "kobieta i pies",tu też sędzia nas nie docenił ale śmiechu było co niemiara :evil_lol:.Zaraz jakąś fotę wstawię :cool3:.

[quote name='M&S']Heloł Buszki :)[/QUOTE]

Hejka :).

Posted

[quote name='M&S']Doberek:):)

już czwartek:multi:, czyli mały piątek;)[/QUOTE]

Witanko :).
Teraz,to już całkiem blisko do piąteczku :multi:.

[quote name='deer_1987']Musze tak stac na tym stoliku?[/QUOTE]

Niestety,musi ;).