Buszki Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberek,miłego dzionka:) Doberek :). M&S napisał(a):Dobry wieczór :) Mimo iż dobę później,ale również dobry wieczór :). Quote
Korenia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Gosiu jesteście we Wrocławiu na wystawie? Quote
Buszki Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Korenia napisał(a):Gosiu jesteście we Wrocławiu na wystawie? Nie,w tym roku nie jedziemy.Chyba że na psiarskie zakupy się skuszę,to przyjadę ;). deer_1987 napisał(a):jak tam powoli jesienne lenistwo? Niestety,na lenistwo nie mam czasu..... Quote
Korenia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Buszki napisał(a):Nie,w tym roku nie jedziemy.Chyba że na psiarskie zakupy się skuszę,to przyjadę ;). O to szkoda :( przerwałaś tradycję :P Quote
Buszki Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Korenia napisał(a):O to szkoda :( przerwałaś tradycję :P No bo nie bardzo mam z kim przyjechać.... M&S napisał(a):Dzień dobry :) Dobry i słoneczny :). Quote
Korenia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Buszki napisał(a):No bo nie bardzo mam z kim przyjechać.... Jak to nie ma z kim? Tyle psiejstwa! Quote
Buszki Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Niby tak,ale Chicha dostała futra na upały,a teraz je gubi :evil_lol:,Buszi po dzisiejszej sterylce nie będzie się nadawała :roll:,Szepsi nadal paski poszerzają :diabloti:,a jednego Grubego nie chce mi się ciągnąć :oops:. Quote
Korenia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Życzę Buszki szybkiego powrotu do formy! :) Quote
M&S Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Witanko :) Zdrówka dla Buszki!!! Widzę, że Gruby nigdzie się z domku nie wybiera;) Quote
Buszki Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Korenia napisał(a):Życzę Buszki szybkiego powrotu do formy! :) Dzięki,dzisiaj już wszystkich owarkała a teraz śpi na kanapie :). M&S napisał(a):Witanko :) Zdrówka dla Buszki!!! Widzę, że Gruby nigdzie się z domku nie wybiera;) Hejka :). Dzięki :). Tak trochę się Grubcio zasiedział i Pańcio kocha Go jak żadnego innego,więc nie naciska ;). Quote
Buszki Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Dziękuję :). Buszi już śmiga i nie przejmuje się kubraczkiem :). Quote
Recommended Posts