Buszki Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Nieźle :crazyeye: .U nas tylko trochę popadało,bokami po grzmiało i poszło dalej.Za to w nocy padało ostro (ale nie aż tak jak u Was) i pada nadal... Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 u Nas deszcz dopiero ma padać,dzisiaj był ładny dzień Quote
jamnicze Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 U nas burza była wczoraj i w nocy, a dzisiaj cały dzień siąpi. Ale nawet to nie przeszkodziło nam w spacerze. No nie całkiem, bo jednak spacer skróciliśmy. W planach był powrót z lasu na piechotę (ponad godzinka by wyszła), a tak wróciliśmy jednak kolejką. Quote
Buszki Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 unikatowydiament napisał(a):u Nas deszcz dopiero ma padać,dzisiaj był ładny dzień Zazdroszczę słoneczka... jamnicze napisał(a):U nas burza była wczoraj i w nocy, a dzisiaj cały dzień siąpi. Ale nawet to nie przeszkodziło nam w spacerze. No nie całkiem, bo jednak spacer skróciliśmy. W planach był powrót z lasu na piechotę (ponad godzinka by wyszła), a tak wróciliśmy jednak kolejką. Moje nie chcą na krok z domu wyjść,na siłę wypycham Je za drzwi.I cały dzień pada z różną intensywnością :angryy:. Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dzień dobry Buszki :) W nocy lało, nad ranem też. Ciekawe, czy to koniec opadów? Quote
Buszki Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 A dobry,dobry :). Mam nadzieję,że już się wypadało,bo moje psiaki szaleją wieczorem jak przez cały dzień śpią :roll:. Quote
Korenia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 A wy w jakiej konfiguracji jesteście jeszcze :)? Buszki, Szepsi, Chicha i kto jeszcze się ostał z młodzieży? Quote
Buszki Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wszystkie trzy pręgate troszkę się zasiedziały: Dawntelle,Dakarai i Enobakhare (Okruszek) :). Quote
Korenia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Buszki napisał(a):Wszystkie trzy pręgate troszkę się zasiedziały: Dawntelle,Dakarai i Enobakhare (Okruszek) :). To sporo was tam :D Quote
Buszki Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Jak jest pogoda,to nie odczuwam,bo pojedynczo w domu się pojawiają :). Gorzej jak pada,oj wtedy baski się nuuuudzą... Quote
M&S Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Buszki napisał(a):Wszystkie trzy pręgate troszkę się zasiedziały: Dawntelle,Dakarai i Enobakhare (Okruszek) :). Najwyższy czas do nowych domków! Heloł wieczorkiem :) Quote
Buszki Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Heloł,heloł :). Oj najwyższy,ale domki chyba tego nie wiedzą :diabloti:.I nawet już się przyzwyczaiłam do braku miejsca na kanapie (bo oczywiście wszystkie śpią tam gdzie ja przysiądę :roll: ),ale wyjść do lasu mi brakuje,a z takim stadem nie mam jak się zabrać :placz:. Quote
Buszki Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Nie da rady,bo jak bym nie podzieliła,to zawsze będzie niesprawiedliwie i te co zostaną będą płakały... Quote
Buszki Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Żal mi sąsiadów,mogą nie znieść tej głośnej rozpaczy ;). Quote
Bundustar Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ , NAJ LEPSZEGO DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW CZYLI CAŁEGO MIOTU "B" W DNIU URODZIN !!! TO JUŻ CZWARTE URODZINKI !!! Gratulacje Małgosiu dla Twojej hodowli :smile: Quote
Buszki Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 No i nie zdążyłam pierwsza złożyć życzeń chłopaczkom....Ale... WSZYSTKIEGO NAJ...,NAJ...,NAJLEPSZEGO !!! DUŻO ZABAWY I PRZYSMAKÓW, GŁASKANIA,LENIUCHOWANIA I WSZYSTKIEGO O CZYM MOGĄ MARZYĆ BASENJI :). STO LAT ! STO LAT !! STO LAT !!! Quote
Bundustar Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Buszki']No i nie zdążyłam pierwsza złożyć życzeń chłopaczkom....Ale... WSZYSTKIEGO NAJ...,NAJ...,NAJLEPSZEGO !!! DUŻO ZABAWY I PRZYSMAKÓW, GŁASKANIA,LENIUCHOWANIA I WSZYSTKIEGO O CZYM MOGĄ MARZYĆ BASENJI :). STO LAT ! STO LAT !! STO LAT !!! Oj tam, oj tam, przepraszam, obiecuję, że w przyszłym roku pójdę wcześniej spać ;-) wszystkiego dobrego dla Ciebie, Twojej hodowli i chłopaków z rodzinkami :-) Pozdrawiam K. p.s. pozwoliłam sobie "odkopać" z Twoich zasobów "szczenięce" zdjęcie chłopaków i wstawić "ku pamięci", uwielbiam je, a Benusia poza z girką na braciszku odzwierciedla jego nonszalancję z jaką się do dziś nosi ;-) Quote
Oscar Patric Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort:naj,naj,zdrówka Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Rany, ale u nas dzisiaj upał. Po prostu żar się leje z nieba. Dobrze, że nad morzem zawsze wiaterek wieje, to idzie jakoś przeżyć. Quote
Buszki Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='unikatowydiament']:new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort:naj,naj,zdrówka Dziękuję w imieniu "dzieciaczków" :). [quote name='jamnicze']Rany, ale u nas dzisiaj upał. Po prostu żar się leje z nieba. Dobrze, że nad morzem zawsze wiaterek wieje, to idzie jakoś przeżyć. U nas też upał i na szczęście wieje,tylko bez bryzy ;).Psiarstwo przegrzane,po krzakach się chowało :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ojojku ale fajna pamiątka maluchów z Miotu B :loveu:Słodkie cudaczki . Duuuuże gratulki i należą się :tort::tort::tort::tort: za każdy rok . Quote
Recommended Posts