Cienka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Cześć :) ale one urosły a ja ostatnio nie mam czasu na nic :( Quote
Buszki Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Korenia']U was to pewnie wesoło wieczorami :D[/QUOTE] Wczorajszy wieczór był wyjątkowo wesoły :evil_lol:.Szkodniki ganiały po całym domu jak nakręcone,nawet Buszi Nie Chce Mi Sie też się zaangażowała :roll:.Tętent był taki,jak by co najmniej stado koni galopowało przez łąki.A jak położyłam się do łóżka,to wszystkie padły jak na komendę,oczywiście na łóżku :diabloti:. Za to poprzedni wieczór cały przespały i tylko przeniosły się z kanapy do łóżka za Pańcią :). [quote name='Cienka']Cześć :) ale one urosły a ja ostatnio nie mam czasu na nic :([/QUOTE] Hejka :). Urosły i są coraz mądrzejsze i cwańsze ;). Nauczyłam Je,że jak są na dworze i chcę żeby wróciły,to po grzechoczę chrupkami w pudełku i wracają biegiem.A jak nic nie robię,to same wracają i czekają na chrupeczki,a dupki rosną :evil_lol:. Quote
Cienka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja wołam moje coś dobrego lub serek i wtedy nawet sarna 5 metrów za płotem nie jest atrakcyjna :) Quote
Buszki Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Starym, jak widzą sarnę to mogła bym szynką przed nosem machać czy jakąś padliną,nie ruszyło by.Sarna najważniejsza ;). Quote
Cienka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Eee coś dobrego to coś dobrego po co gapić się na sarnę przez płot na głodniaka, jak można waść do domu na coś dobrego i za 5 minut drapać o wyjście na dwór, jeszcze sobie można chwilę dupkę pogrzać w ciepełku Quote
jamnicze Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Dobrze powiedziane "[B]przez płot[/B]" :diabloti:, jakbyś im otworzyła furtkę do tych sarenek, to nie wiem, czy serek by wygrał z sarenkami :evil_lol: Quote
Buszki Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Dobrze powiedziane [B]jamnicze :).[/B]Moje widzą sarenki bez płotu,to se będą głowę zawracały jedzeniem,jak tamto biegnie i dupką zachęcająco zarzuca :evil_lol:.Chociaż od płotu też nic by pewnie Chichy nie oderwało,jak by za sarenki były.Teraz od pół godziny siedzi na dworze i modli się właśnie pod płotem,bo na siedzi kot,dodam nasz kot :roll:.I nic Jej do domu nie przyciągnie.... Quote
Buszki Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='M&S']Cześć Buszki :)[/QUOTE] Cześć,czeeeść ... :). Quote
jamnicze Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Saidi ostatnio dostaje na spacerach głupawki, chyba wiosna idzie :diabloti: Quote
Buszki Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Moje też szaleją.Najpierw biegają całym stadem po ogrodzie (mamy jeszcze śnieg na całej powierzchni :roll: ),potem lecą w narożnik po wnerwiać yorki :evil_lol:,a na koniec pędem do domu i galopady wkoło schodów,bo trzeba się wysuszyć :diabloti:. Quote
jamnicze Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Taaa, wczoraj menda szalała za łabędziami (przelazła za barierkę nad staw i nie chciała wrócić, bo łabądki się tłukły :mad:), A dzisiaj chciała spacyfikować westa na spacerze :shake: Quote
Buszki Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='M&S']Doberek. Fajnego dnia :)[/QUOTE] Hejka :).Dziń był bardzo fajny,bo byliśmy na wystawie i spotkaliśmy się z Adusią,Ofikiem i innymi baskami,a także z pieskami innych zaprzyjaźnionych ras i właścicielami ;). [quote name='jamnicze']Taaa, wczoraj menda szalała za łabędziami (przelazła za barierkę nad staw i nie chciała wrócić, bo łabądki się tłukły :mad:), A dzisiaj chciała spacyfikować westa na spacerze :shake:[/QUOTE] W pacyfikowaniu psich sąsiadów,to moje są mistrzyniami.Dopadają delikwenta,osaczają i chcą zjeść :diabloti:.A łabądków u nas ni ma,na szczęście :evil_lol:.Raz kaczki krzyżówki chciały się osiedlić na oczku,ale stres był za duży :diabloti:. Quote
jamnicze Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Na kaczki, to już Sajda prawie nie zwraca uwagi (raz się z jedną zderzyła i raz na jednej już siedziała ;)). Teraz preferuje większą zwierzynę, a jak widzi (słyszy) łabędziea w locie, to dostaje wręcz amoku :diabloti: Quote
Buszki Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Myślę,że na rodzinę kaczą perfidnie parkującą na Jej oczku by zareagowała,zwłaszcza że kaczki zawzięcie przez kolejne parę dni przylatywały i pół dnia spędzały w darmowej jadłodajni :evil_lol:.A że moje damy wody nie tolerują,więc biegały w koło mając prakrycznie kaczusie na wyciągnięcie pyska,a jednak nie do zdobycia :diabloti:. Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Buszki']Hejka :).Dziń był bardzo fajny,bo byliśmy na wystawie i spotkaliśmy się z Adusią,Ofikiem i innymi baskami,a także z pieskami innych zaprzyjaźnionych ras i właścicielami ;). [/QUOTE] Z Ofikiem, a dokładnie z Zuzką spotkałam się w sobotę;) Kto Was sędziował? fotki bedą? Miłego popołudnia:) Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Fajnie było się zobaczyć i dziękuje za przepyszne ciacho ;) Quote
Buszki Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='M&S']Z Ofikiem, a dokładnie z Zuzką spotkałam się w sobotę;) Kto Was sędziował? fotki bedą? Miłego popołudnia:)[/QUOTE] No to podzieliłyśmy Zuzkę i Ofika sprawiedliwie ;). Sędziowała p.Supronowicz ;). A fotek oczywiście nie ma :shake:. [quote name='Zuza i Noddy']Fajnie było się zobaczyć i dziękuje za przepyszne ciacho ;)[/QUOTE] Nooo,fajnie było :). Super,że ciasto Ci smakowało :). Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nie ma fotek....nie ładnie:mad: A jak P. Supronowicz? Quote
Buszki Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Ja tam się do ringu nie zbliżałam,to nie powiem,ale koleżanka (totalny laik wystawowy,to była Jej druga wystawa jako widz) zwróciła uwagę że ta sędzina strasznie nieprzyjemna jakaś i rękami wymachiwała nad ludźmi :evil_lol:. Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Buszki']Ja tam się do ringu nie zbliżałam,to nie powiem,ale koleżanka (totalny laik wystawowy,to była Jej druga wystawa jako widz) zwróciła uwagę że ta sędzina strasznie nieprzyjemna jakaś i rękami wymachiwała nad ludźmi :evil_lol:.[/QUOTE] Czyli normalka:evil_lol: Quote
Recommended Posts