Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']U was to pewnie wesoło wieczorami :D[/QUOTE]

Wczorajszy wieczór był wyjątkowo wesoły :evil_lol:.Szkodniki ganiały po całym domu jak nakręcone,nawet Buszi Nie Chce Mi Sie też się zaangażowała :roll:.Tętent był taki,jak by co najmniej stado koni galopowało przez łąki.A jak położyłam się do łóżka,to wszystkie padły jak na komendę,oczywiście na łóżku :diabloti:.
Za to poprzedni wieczór cały przespały i tylko przeniosły się z kanapy do łóżka za Pańcią :).

[quote name='Cienka']Cześć :) ale one urosły a ja ostatnio nie mam czasu na nic :([/QUOTE]

Hejka :).
Urosły i są coraz mądrzejsze i cwańsze ;). Nauczyłam Je,że jak są na dworze i chcę żeby wróciły,to po grzechoczę chrupkami w pudełku i wracają biegiem.A jak nic nie robię,to same wracają i czekają na chrupeczki,a dupki rosną :evil_lol:.

Posted

Eee coś dobrego to coś dobrego po co gapić się na sarnę przez płot na głodniaka, jak można waść do domu na coś dobrego i za 5 minut drapać o wyjście na dwór, jeszcze sobie można chwilę dupkę pogrzać w ciepełku

Posted

Dobrze powiedziane [B]jamnicze :).[/B]Moje widzą sarenki bez płotu,to se będą głowę zawracały jedzeniem,jak tamto biegnie i dupką zachęcająco zarzuca :evil_lol:.Chociaż od płotu też nic by pewnie Chichy nie oderwało,jak by za sarenki były.Teraz od pół godziny siedzi na dworze i modli się właśnie pod płotem,bo na siedzi kot,dodam nasz kot :roll:.I nic Jej do domu nie przyciągnie....

Posted

Moje też szaleją.Najpierw biegają całym stadem po ogrodzie (mamy jeszcze śnieg na całej powierzchni :roll: ),potem lecą w narożnik po wnerwiać yorki :evil_lol:,a na koniec pędem do domu i galopady wkoło schodów,bo trzeba się wysuszyć :diabloti:.

Posted

Taaa, wczoraj menda szalała za łabędziami (przelazła za barierkę nad staw i nie chciała wrócić, bo łabądki się tłukły :mad:),
A dzisiaj chciała spacyfikować westa na spacerze :shake:

Posted

[quote name='M&S']Doberek. Fajnego dnia :)[/QUOTE]

Hejka :).Dziń był bardzo fajny,bo byliśmy na wystawie i spotkaliśmy się z Adusią,Ofikiem i innymi baskami,a także z pieskami innych zaprzyjaźnionych ras i właścicielami ;).

[quote name='jamnicze']Taaa, wczoraj menda szalała za łabędziami (przelazła za barierkę nad staw i nie chciała wrócić, bo łabądki się tłukły :mad:),
A dzisiaj chciała spacyfikować westa na spacerze :shake:[/QUOTE]

W pacyfikowaniu psich sąsiadów,to moje są mistrzyniami.Dopadają delikwenta,osaczają i chcą zjeść :diabloti:.A łabądków u nas ni ma,na szczęście :evil_lol:.Raz kaczki krzyżówki chciały się osiedlić na oczku,ale stres był za duży :diabloti:.

Posted

Na kaczki, to już Sajda prawie nie zwraca uwagi (raz się z jedną zderzyła i raz na jednej już siedziała ;)). Teraz preferuje większą zwierzynę, a jak widzi (słyszy) łabędziea w locie, to dostaje wręcz amoku :diabloti:

Posted

Myślę,że na rodzinę kaczą perfidnie parkującą na Jej oczku by zareagowała,zwłaszcza że kaczki zawzięcie przez kolejne parę dni przylatywały i pół dnia spędzały w darmowej jadłodajni :evil_lol:.A że moje damy wody nie tolerują,więc biegały w koło mając prakrycznie kaczusie na wyciągnięcie pyska,a jednak nie do zdobycia :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki']Hejka :).Dziń był bardzo fajny,bo byliśmy na wystawie i spotkaliśmy się z Adusią,Ofikiem i innymi baskami,a także z pieskami innych zaprzyjaźnionych ras i właścicielami ;).
[/QUOTE]

Z Ofikiem, a dokładnie z Zuzką spotkałam się w sobotę;)

Kto Was sędziował?

fotki bedą?

Miłego popołudnia:)

Posted

[quote name='M&S']Z Ofikiem, a dokładnie z Zuzką spotkałam się w sobotę;)

Kto Was sędziował?

fotki bedą?

Miłego popołudnia:)[/QUOTE]

No to podzieliłyśmy Zuzkę i Ofika sprawiedliwie ;).
Sędziowała p.Supronowicz ;).
A fotek oczywiście nie ma :shake:.

[quote name='Zuza i Noddy']Fajnie było się zobaczyć i dziękuje za przepyszne ciacho ;)[/QUOTE]

Nooo,fajnie było :).
Super,że ciasto Ci smakowało :).

Posted

Ja tam się do ringu nie zbliżałam,to nie powiem,ale koleżanka (totalny laik wystawowy,to była Jej druga wystawa jako widz) zwróciła uwagę że ta sędzina strasznie nieprzyjemna jakaś i rękami wymachiwała nad ludźmi :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']Ja tam się do ringu nie zbliżałam,to nie powiem,ale koleżanka (totalny laik wystawowy,to była Jej druga wystawa jako widz) zwróciła uwagę że ta sędzina strasznie nieprzyjemna jakaś i rękami wymachiwała nad ludźmi :evil_lol:.[/QUOTE]

Czyli normalka:evil_lol: