gosiaja Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 A szkoda miejsce do spania by sie znalazlo. Quote
Buszki Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 To i na porodówkę musiało by się znaleźć ;). Quote
gosiaja Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dalo by rade mam ogrzewanie podlogowe to i cieplo by bylo Quote
Buszki Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 To by się Szepsi zdziwiła jak bym Jej taką niespodziankę przed porodem zafundowała :evil_lol:.Pewnie by trzymała do powrotu ;). Quote
jamnicze Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Spoko, mogę zjeść i wypić za was :diabloti: Quote
Buszki Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Pochwalimy się :) Uploaded with ImageShack.us Quote
jamnicze Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No, no, jaki ładny dyplomik :) A czego się tam nauczyłyście? opowiedz o tej szkółce coś więcej. Szepsi też z Wami chodziła? Quote
Buszki Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Zapisałam tylko Chichę i to nie ze względu na samo szkolenie.Na trzeciej lekcji miało być odwrażliwianie,a Chicha ma problem z dotykaniem przez obcych,zwłaszcza facetów :roll:.Normalnie by mi to nie przeszkadzało,ale na wystawach już tak :diabloti:. Jako efekt uboczny Chicha umie siad,slalom między nogami,dostawianie i siad przy nodze,skupia się na przewodniku,problem ma tylko z zostawaniem na miejscu,ale nadal ćwiczymy.Szkoła fajna,bo mimo zakończenia kursu mogę iść pogadać,poćwiczyć,poradzić się jak mamy z czymś problem.No i fajnie,bo w grupie były tylko dwa psy:Chicha i buldożek Lobo.Chicha po takich spotkaniach wracała do domu zmęczona,zadowolona i wyciszona,zjadała kolację i spała do rana (szkolenie było 2x w tygodniu po godzince). Ogólnie polecam taki kurs jako fajna zabawę :). Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Korenia']Fajne efekty uboczne :D No nie ;) ? [quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi: Dziękujemy :). A teraz najświeższe wieści. W nocy Szepsi urodziła szczenięta !!! Mamy: - 2 sunie rudo-białe pręgowane, - 1 pieska rudo-białego pręgowanego, - 1 sunię rudo-białą. Oto szczęśliwa mamusia z potomstwem :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Gratulacje przekazane :). Dziękujemy :). Quote
Cienka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 wygląda jak by to dla niej była nie pierwszyzna :) w sumie miała przykład u cioci Buszki Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 To tylko tak wygląda.Cały dzień wczoraj szwendała się po domu,popiskiwała i nie wiedziała o co jej chodzi.A pierwszego urodziła dopiero o 2:00. Quote
Korenia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 W jakiejś galerii gratulowałam :evil_lol: ale w dobrej też pogratuluję :loveu: Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 A bo się chwaliłam u JAMNICZE ;). Dzięki jeszcze raz :). Quote
magdola Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Buszki']A bo się chwaliłam u JAMNICZE ;). Dzięki jeszcze raz :). Hahaha, cudowna fotka :loveu: Quote
jamnicze Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Gratulacje dla mamuśki :) Śliczne kreciki :) Niech się howają zdrowo! Buszki napisał(a):Zapisałam tylko Chichę i to nie ze względu na samo szkolenie.Na trzeciej lekcji miało być odwrażliwianie,a Chicha ma problem z dotykaniem przez obcych,zwłaszcza facetów :roll:.Normalnie by mi to nie przeszkadzało,ale na wystawach już tak :diabloti:. Jako efekt uboczny Chicha umie siad,slalom między nogami,dostawianie i siad przy nodze,skupia się na przewodniku,problem ma tylko z zostawaniem na miejscu,ale nadal ćwiczymy.Szkoła fajna,bo mimo zakończenia kursu mogę iść pogadać,poćwiczyć,poradzić się jak mamy z czymś problem.No i fajnie,bo w grupie były tylko dwa psy:Chicha i buldożek Lobo.Chicha po takich spotkaniach wracała do domu zmęczona,zadowolona i wyciszona,zjadała kolację i spała do rana (szkolenie było 2x w tygodniu po godzince). Ogólnie polecam taki kurs jako fajna zabawę :). To faktycznie mała grupa :evil_lol:. Ja byłam w szkółce z Sajdą, ale mi z kolei chodziło o ćwiczenia w rozproszeniu, kiedy w pobliżu są inne psy. Nas też było niedużo: Saidi, 2 goldeny i 1 labrador (albo na odwrót ;)) Quote
Buszki Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 magdola napisał(a):Hahaha, cudowna fotka :loveu: Taka na świeżo robiona,jak Szepsi jeszcze nie wiedziała co się w ogóle stało ;). jamnicze napisał(a):Gratulacje dla mamuśki :) Śliczne kreciki :) Niech się howają zdrowo! To faktycznie mała grupa :evil_lol:. Ja byłam w szkółce z Sajdą, ale mi z kolei chodziło o ćwiczenia w rozproszeniu, kiedy w pobliżu są inne psy. Nas też było niedużo: Saidi, 2 goldeny i 1 labrador (albo na odwrót ;)) Dziękuję,dużo Ich nie ma to na spokojnie coś się znajdzie :). Nam jako rozproszenie wystarczył Lobo.Był tak zafascynowany Chichą,że żyć Jej nie dawał :diabloti:. Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 gratulowalam na FB,i tu takze serdeczne gratulacje:multi::multi: Quote
Cienka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A ty byś jakieś zdjęcia pokazała jak sobie świeżo upieczona mama radzi. Quote
Recommended Posts