jamnicze Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Truskaweczki o tej porze roku? no, no :) Fajnie dziewczyny razem pozują http://imageshack.us/a/img191/5858/resizeofdomowe15092.jpg Widzę, że już się dogadują, czy Buszka nadal goni Szepsi? U mnie jest właśnie na weekend Judi i Sajda strasznie warczy jak mała ją zaczepia. Jak tylko jest obok, to jest ok, byleby się nie pchała z łapami :diabloti: Quote
M&S Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Jak ładnie w tym słońcu wyglądają:) Pozdrawiamy niedzielnie. Quote
Buszki Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='jamnicze']Truskaweczki o tej porze roku? no, no :) Fajnie dziewczyny razem pozują http://imageshack.us/a/img191/5858/resizeofdomowe15092.jpg Widzę, że już się dogadują, czy Buszka nadal goni Szepsi? U mnie jest właśnie na weekend Judi i Sajda strasznie warczy jak mała ją zaczepia. Jak tylko jest obok, to jest ok, byleby się nie pchała z łapami :diabloti: To są truskawki ozdobne kwitnące na różowo,rosną jak perz ale owoce mają słodziutkie i praktycznie do mrozów :). Sesja miała byś w ruchu,ale dziewczyny się poukładały i tylko pozycje zmieniały,o jakimś wielki ruchu nie było mowy :evil_lol:. A Cicha w sobotę widziała się z Adusią :cool3:. [quote name='M&S']Jak ładnie w tym słońcu wyglądają:) Pozdrawiamy niedzielnie. Dzięki,baski lubią słońce to pewnie przez to ładnie w nim wyglądają ;). My też niedzielnie pozdrawiamy i słoneczko wysyłamy :cool1:. Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 stadko wspaniałe:loveu: masz bardzo ładny kominek Quote
Buszki Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Dziękuję :). Kominek,to podstawa :). Quote
jamnicze Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Buszki napisał(a):To są truskawki ozdobne kwitnące na różowo,rosną jak perz ale owoce mają słodziutkie i praktycznie do mrozów :). Sesja miała byś w ruchu,ale dziewczyny się poukładały i tylko pozycje zmieniały,o jakimś wielki ruchu nie było mowy :evil_lol:. A Cicha w sobotę widziała się z Adusią :cool3: Nawet nie wiedziałam, że są takie truskaweczki. Wiem, wiem, gratulacje za sobotę. A czemu nie zostaliście na niedzielę? Quote
Buszki Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Ano są. Dziękuję :).Trochę nam się sprawy skomplikowały i plany się posypały z tym Poznaniem wiec zdecydowałam się na jeden dzień.Wprawdzie miałam możliwość zabrać się z kimś na niedzielę,ale Chicha była zajechana i dałam Jej spokój,woleliśmy się wyspać i pójść do lasu ;). Quote
Buszki Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Krysiu,grunt że jesteś już w domu i teraz już wszystko będzie dobrze :). Quote
Buszki Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 No to się pochwalimy :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 jamnicze napisał(a):o, będą małe baseczki :) A będą,baseczki w paseczki i bez ;). Korenia napisał(a):Fiu, fiu :loveu: A taka laska była we Wrocławiu :). Quote
Korenia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Buszki napisał(a):A taka laska była we Wrocławiu :). A jakże :D Ciekawa jestem ile klusek będzie :D Grubaśna jest? Quote
Buszki Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 To dopiero półmetek,ale nawet grubaśna.Tylko nie wiadomo czy od szczeniorków,czy od jedzenia,bo w końcu może jeść ;).Na USG widziałam na pewno dwa maluchy,a reszta się okaże :). Quote
Korenia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Fajnie, że przynajmniej dwa, będą się miały z kim bawić ;) Quote
Korenia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Buszki napisał(a):Do zabawy,to jest Chicha ;). No fakt :D! Quote
Buszki Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Albo to będą zabawki dla Chichuni :),na pewno się ucieszy :). Quote
Buszki Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 A co,nie wyszło? Kibicuj,kibicuj bo to pierwsze dzieci Szepsi i nawet nie wiem czego się po Niej spodziewać ;). A teraz oficjalnie ogłaszam sezon śniegowy na terenie Jerzmanowej (dalej nie wiem jak jest,bo mi się nie chce jechać :diabloti:). Oto dowody: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jak się podobają moje trzy landryneczki ? Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jakie różowe panienki :) http://img266.imageshack.us/img266/7424/resizeofpierwszynieg201.jpg Quote
Buszki Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Metheora']haha ale wam nasuło śniega :D a u nas pada ;/ Gudzinki niezadowolone siedzimy w chałpie... Hihi będą śliczne maluszki na pewno :) no nu nas nie wyjdzie bo ...tylko machesterki będą w hodowli ( chyba że wmowię kiedyś Tztowi że to zamiast kota i basek będzie spał na parepecie i udawał rudego kotka :D) Napadało i nadal pada.Do tego zawiewa i chyba z popołudniowego spacerku nic nie będzie,bo laski nawet w kubraczkach nie chcą wychodzić :shake:. To Tobie o baska chodziło,a ja myślałam,że pomarzysz o małych Gudzinkach :roll:.No i możesz spróbować wmówić małżowi,że to kot,szybko się nie kapnie,że jednak pies :evil_lol:. [quote name='jamnicze']Jakie różowe panienki :) http://img266.imageshack.us/img266/7424/resizeofpierwszynieg201.jpg Teraz są dobrze widoczne w lesie :evil_lol:.A jaką furorę robią na osiedlu,samochody się zatrzymują,ludziska przystają i patrzają co to za dziwa idą :evil_lol:.Tylko patrzeć jak wycieczki szkolne zaczną się zjeżdżać :diabloti:. Quote
Buszki Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 U nas nadal sypie :roll:. Jak kota też nie chce,to masz problem :evil_lol:. Pod koniec przyszłego roku,to baaaardzo odległe plany :crazyeye:. Quote
Recommended Posts