Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Truskaweczki o tej porze roku? no, no :)

Fajnie dziewczyny razem pozują
http://imageshack.us/a/img191/5858/resizeofdomowe15092.jpg

Widzę, że już się dogadują, czy Buszka nadal goni Szepsi?
U mnie jest właśnie na weekend Judi i Sajda strasznie warczy jak mała ją zaczepia. Jak tylko jest obok, to jest ok, byleby się nie pchała z łapami :diabloti:

To są truskawki ozdobne kwitnące na różowo,rosną jak perz ale owoce mają słodziutkie i praktycznie do mrozów :).
Sesja miała byś w ruchu,ale dziewczyny się poukładały i tylko pozycje zmieniały,o jakimś wielki ruchu nie było mowy :evil_lol:.
A Cicha w sobotę widziała się z Adusią :cool3:.

[quote name='M&S']Jak ładnie w tym słońcu wyglądają:)

Pozdrawiamy niedzielnie.

Dzięki,baski lubią słońce to pewnie przez to ładnie w nim wyglądają ;).
My też niedzielnie pozdrawiamy i słoneczko wysyłamy :cool1:.

Posted

Buszki napisał(a):
To są truskawki ozdobne kwitnące na różowo,rosną jak perz ale owoce mają słodziutkie i praktycznie do mrozów :).
Sesja miała byś w ruchu,ale dziewczyny się poukładały i tylko pozycje zmieniały,o jakimś wielki ruchu nie było mowy :evil_lol:.
A Cicha w sobotę widziała się z Adusią :cool3:

Nawet nie wiedziałam, że są takie truskaweczki.
Wiem, wiem, gratulacje za sobotę. A czemu nie zostaliście na niedzielę?

Posted

Ano są.
Dziękuję :).Trochę nam się sprawy skomplikowały i plany się posypały z tym Poznaniem wiec zdecydowałam się na jeden dzień.Wprawdzie miałam możliwość zabrać się z kimś na niedzielę,ale Chicha była zajechana i dałam Jej spokój,woleliśmy się wyspać i pójść do lasu ;).

Posted

jamnicze napisał(a):
o, będą małe baseczki :)

A będą,baseczki w paseczki i bez ;).

Korenia napisał(a):
Fiu, fiu :loveu:

A taka laska była we Wrocławiu :).

Posted

To dopiero półmetek,ale nawet grubaśna.Tylko nie wiadomo czy od szczeniorków,czy od jedzenia,bo w końcu może jeść ;).Na USG widziałam na pewno dwa maluchy,a reszta się okaże :).

Posted

[quote name='Metheora']haha ale wam nasuło śniega :D
a u nas pada ;/
Gudzinki niezadowolone siedzimy w chałpie...

Hihi będą śliczne maluszki na pewno :)
no nu nas nie wyjdzie bo ...tylko machesterki będą w hodowli ( chyba że wmowię kiedyś Tztowi że to zamiast kota i basek będzie spał na parepecie i udawał rudego kotka :D)

Napadało i nadal pada.Do tego zawiewa i chyba z popołudniowego spacerku nic nie będzie,bo laski nawet w kubraczkach nie chcą wychodzić :shake:.

To Tobie o baska chodziło,a ja myślałam,że pomarzysz o małych Gudzinkach :roll:.No i możesz spróbować wmówić małżowi,że to kot,szybko się nie kapnie,że jednak pies :evil_lol:.

[quote name='jamnicze']Jakie różowe panienki :)
http://img266.imageshack.us/img266/7424/resizeofpierwszynieg201.jpg

Teraz są dobrze widoczne w lesie :evil_lol:.A jaką furorę robią na osiedlu,samochody się zatrzymują,ludziska przystają i patrzają co to za dziwa idą :evil_lol:.Tylko patrzeć jak wycieczki szkolne zaczną się zjeżdżać :diabloti:.