Buszki Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Chicha się przełamała i nawet na sędziego nie warczała :diabloti:,to dał Jej Najlepsze Szczenię.Na bisach,niestety sędzia wziął prawie po kolei same duże,na mniejsze nie spojrzał :shake:.Ale i tak nie narzekam,bo to nie była pogoda baskowa.Dobrze,że Szepsi nie zgłaszałam,ta to by wogóle na ring nie wyszła :evil_lol:. Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Oscar też nie cierpi takiej pogody,nawet nie chce iść na siku,przeważnie śpi w łóżku Gratulacje za Leszno:multi: Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Dzięki :). Ja swoje dziewczyny dzisiaj rano na siłę na smyczach wyciągnęłam na spacer,a jeszcze nie padało,było tylko mokro po nocy :diabloti:. Quote
gosiaja Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 wredna pańcia psy nie chciały łapek zmoczyć a ona je ciągnie Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Powinny mi być wdzięczne,bo deszcz nas złapał pod domem,w drodze powrotnej ;).Gdyby dłużej się ociągały,to byłby spacerek w deszczu :diabloti:. Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 (edited) Trochę kwiatków :). Heliotrop. Uploaded with ImageShack.us Wiciokrzew. Uploaded with ImageShack.us Clematis jakiś tam ;). Uploaded with ImageShack.us Wiciokrzew (inna odmiana,mniej wonna). Uploaded with ImageShack.us Piwonia-peonia. Uploaded with ImageShack.us Edited June 7, 2012 by Buszki Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 (edited) Liliowiec. Uploaded with ImageShack.us Czosnek ozdobny. Uploaded with ImageShack.us Róża.... Uploaded with ImageShack.us Goździk brodaty. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited June 7, 2012 by Buszki Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 A na deser,poziomeczka :). Uploaded with ImageShack.us Quote
lourdnes Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ale u was kolorowo i do tego apetycznie ummmmm uwielbiam poziomki.U mnie już wszystko oklapło. Za to będą kasztany :)W zeszłym roku trochę chorowały a w tym okwieciły sie nawet takie co jeszcze nie kwitły :) Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 A te kasztany,to jadalne ? Od trzech dni pada i poziomeczki przestały dojrzewać :shake:.Truskawki też jakieś takie mikre :-(.A wczesne czereśnie szpaki zeżarły :placz:. Quote
Bundustar Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) Mała zgadywanka na wolne dni ;) kto to? CHICHA African Elite czy BUNDUSTAR African Elite? Podpowiedź, że to Litomerice 2012 może być myląca ;) Pozdrawiam Edited June 6, 2012 by Bundustar Quote
Buszki Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Ja wiem cóż to za zwierz,ale ja się chyba nie liczę w tej zabawie :cool3:. Quote
jamnicze Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A co to za kwiatek? ciekawy :) http://img440.imageshack.us/img440/5324/resizeofdomowe3011.jpg Ja za to zostałam posiadaczką mimozy :). Quote
Buszki Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 To wiciokrzew,takie niby pnącze(bo trzeba trochę podwiązywać) .Polecam,bo niesamowicie pachnie...:loveu:. Mimozy,to chyba nie mam :shake:.Zrób fotę i się pochwal :cool3:. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Buszki, a ja mam taki postulat, abys podpisywała swoje roślinne foteczki. Bo ja znam, co prawda, peonie (ubielbiam!), róze, ale niekórych to ni w ząb... pzdr. Quote
Buszki Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Ha!Żebym to ja je wszystkie znała....Ale jak pomyślę,to coś tam po podpisuję ;). Zrobione :). Quote
Bundustar Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Na dzisiejszym spacerku wyszła taka fota: Benuś i Klusunia buszują w zbożu :) Quote
Buszki Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Śliczna fota,zwłaszcza ta podglądaczka w tle fajnie wygląda :). A nam się dzisiaj pasztecik rano trafił,tylko że uciekł :evil_lol:.Ale przez chwilę zabawy było co nie miara :lol:. Quote
Cienka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 śliczna foteczka szkoda, ze nie ma jeszcze takiej na odwrót :) Quote
Buszki Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 To ja mam parę foteczek.Dziewczyny w różnych odsłonach ;). Szepsi i Chicha. Uploaded with ImageShack.us Szepsi,Chicha i Buszi. Uploaded with ImageShack.us Szepsi :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chicha. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Znudzona Szepsi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szepsi i Chicha :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 http://img213.imageshack.us/img213/5598/resizeofdomowe3044.jpg Randka w ciemno :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 w każdej odsłonie dziewczyny rewelacyjnie wyglądają:loveu: Quote
Recommended Posts