Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chicha się przełamała i nawet na sędziego nie warczała :diabloti:,to dał Jej Najlepsze Szczenię.Na bisach,niestety sędzia wziął prawie po kolei same duże,na mniejsze nie spojrzał :shake:.Ale i tak nie narzekam,bo to nie była pogoda baskowa.Dobrze,że Szepsi nie zgłaszałam,ta to by wogóle na ring nie wyszła :evil_lol:.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :).
Ja swoje dziewczyny dzisiaj rano na siłę na smyczach wyciągnęłam na spacer,a jeszcze nie padało,było tylko mokro po nocy :diabloti:.

Posted

Powinny mi być wdzięczne,bo deszcz nas złapał pod domem,w drodze powrotnej ;).Gdyby dłużej się ociągały,to byłby spacerek w deszczu :diabloti:.

Posted

ale u was kolorowo i do tego apetycznie ummmmm uwielbiam poziomki.U mnie już wszystko oklapło. Za to będą kasztany :)W zeszłym roku trochę chorowały a w tym okwieciły sie nawet takie co jeszcze nie kwitły :)

Posted

A te kasztany,to jadalne ?
Od trzech dni pada i poziomeczki przestały dojrzewać :shake:.Truskawki też jakieś takie mikre :-(.A wczesne czereśnie szpaki zeżarły :placz:.

Posted (edited)

Mała zgadywanka na wolne dni ;)
kto to?
CHICHA African Elite czy BUNDUSTAR African Elite?

Podpowiedź, że to Litomerice 2012 może być myląca ;)

Pozdrawiam

Edited by Bundustar
Posted

To wiciokrzew,takie niby pnącze(bo trzeba trochę podwiązywać) .Polecam,bo niesamowicie pachnie...:loveu:.
Mimozy,to chyba nie mam :shake:.Zrób fotę i się pochwal :cool3:.

Posted

Śliczna fota,zwłaszcza ta podglądaczka w tle fajnie wygląda :).
A nam się dzisiaj pasztecik rano trafił,tylko że uciekł :evil_lol:.Ale przez chwilę zabawy było co nie miara :lol:.