Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 deer_1987 napisał(a):No to bedziemy czekac :) To na pewno wstawię,bo teraz muszę iść z dziewczynami do lasu,tylko muszę Je czymś obciążyć coby wiatr Ich nie porwał :evil_lol:.Chyba,że ze smyczy nie spuszcze i za baloniki będą robiły :diabloti:. Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 U nas ma byc ladnie ale czy nadal tak wieje nie wiem, bo Sherry spi nadal z TZ i nie wybiera sie na spacer :diabloti: Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 U nas padać lać chyba przestało,ale ciemno jest to dobrze nie widzę,że wieje to słyszę,bo aż gwiżdże w domu :roll:. Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Witaj :). Kiepska,to mało powiedziane... Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Jestem z fotkami :). Ostatnia noc Pesteczki (Chalondry) w domu...Oczywiście spała w łóżku ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I ostatnia poranna zabawa z cioteczką :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Reszta bawiła się na spanku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chichunia śpi :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Alez ma ciemny ogonek:) http://img33.imageshack.us/img33/1346/resizeofmiotc20005.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Piątka dzieciaczków śpi przy kominku :). Uploaded with ImageShack.us Ciotunia Szepsi się dołączyła :). Uploaded with ImageShack.us A mamunia ;). Uploaded with ImageShack.us Wcinamy suszonego kurczaczka :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Alez ma ciemny ogonek:) http://img33.imageshack.us/img33/1346/resizeofmiotc20005.jpg Pzdr. Obie rude dziewczyny taki mają ;). Chausiku Uploaded with ImageShack.us Chitundu Uploaded with ImageShack.us Chicha Uploaded with ImageShack.us Chemwapuwa Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://img10.imageshack.us/img10/3859/resizeofmiotc20020.jpg ale padly :) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Piekne te Twoje psiowe dzieci:) pzdr. Dziękuję :). [quote name='deer_1987']http://img10.imageshack.us/img10/3859/resizeofmiotc20020.jpg ale padly :) W ciepełku dobrze się śpi ;). Quote
M&S Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ale śliczne bąble:):) A która, to ta paskudna, ktorej nikt nie chce i zostaje u Ciebie....?;) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hahaha, M&S nie denerwuj Buszki... Pzdr. Quote
M&S Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Hahaha, M&S nie denerwuj Buszki... Pzdr. Ja, Asiu nigdy w życiu...Buszki sama mówiła, że nikt nie chce....a jak nikt, to przeca nie wywiezie do lasu..... Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 M&S napisał(a):Ale śliczne bąble:):) A która, to ta paskudna, ktorej nikt nie chce i zostaje u Ciebie....?;) Chicha ;). Asiaczek napisał(a):Hahaha, M&S nie denerwuj Buszki... Pzdr. Ależ ja się nie denerwuję :). M&S napisał(a):Ja, Asiu nigdy w życiu...Buszki sama mówiła, że nikt nie chce....a jak nikt, to przeca nie wywiezie do lasu..... No przeca ...;). Quote
atunad222 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jeśli ktoś by potrzebował pomocy prawnej w sprawia psów nasza kancelaria pomoże bezpłatnie otrzymaliśmy na to fundusze osoba do kontaktu DANUTA SZCZOTOK KRUCZA 8 PSZCZYNA nikogo w potrzebie nie zostawimy.:multi: Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 atunad222 napisał(a):Jeśli ktoś by potrzebował pomocy prawnej w sprawia psów nasza kancelaria pomoże bezpłatnie otrzymaliśmy na to fundusze osoba do kontaktu DANUTA SZCZOTOK KRUCZA 8 PSZCZYNA nikogo w potrzebie nie zostawimy.:multi: Witam :).Mam nadzieję,że taka pomoc nie będzie mi potrzebna ;).Ale dzięki. Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 maleństwa wychuchane wydmuchane,aż miło i cieplutko robi się na sercu:) Quote
taxelina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Buszki napisał(a):Witam z rana :). Ale wczesnie urzedujesz :diabloti: Quote
Recommended Posts