Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale maja fajnie, nic, tylko zazdrościć:) I pogoda jest dla Was łaskawa:) pzdr. Tak trochę łaskawa,bo przestało padać,ale mokro jest niemiłosiernie. Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Oj, błotko albo wetrze się w dywanik albo się wykruszy:) Nie narzekaj! Pzdr. Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a): Ja ubolewam, że Wahziri nie miał tatoo, bomoze juz teraz był w domku...? A tak, ktoś spojrzy na baska, O, jaki ładny kundelek... i do głowy mu nie przyjdzie, że taki kundelek może miec chipa. Na dodatek chip zsunął się do łokcia i juz nie jest na barku/łopatce... Pzdr. Dokładnie... co prawda jak wet trochę bardziej rozgarnięty to sprawdza po całości psa, bo niestety chipy lubią podróże ;) Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, błotko albo wetrze się w dywanik albo się wykruszy:) Nie narzekaj! Pzdr. Dywaników nie mam,a baski to przecież takie wygodne psy,że się praktycznie nie brudzą ;). Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 deer_1987 napisał(a):Coraz fajniejsze te maluchy :loveu: A jakie niedobre...Gryzą się,uciekać na dwór chcą... Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No wiadomo zabawa jest najlepsza :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 oj jakie one już duże:) no i teraz to przynajmniej macie wesoło Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Korenia napisał(a):Dokładnie... co prawda jak wet trochę bardziej rozgarnięty to sprawdza po całości psa, bo niestety chipy lubią podróże ;) Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów... Buszki napisał(a):Dywaników nie mam,a baski to przecież takie wygodne psy,że się praktycznie nie brudzą ;). Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;) Buszki napisał(a):A jakie niedobre...Gryzą się,uciekać na dwór chcą... ...i prawidłowo:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 deer_1987 napisał(a):No wiadomo zabawa jest najlepsza :loveu: Zabawa,to podstawa :). unikatowydiament napisał(a):oj jakie one już duże:) no i teraz to przynajmniej macie wesoło Oj wesoło,czasami aż za bardzo ;). Asiaczek napisał(a): Myslałam, że napiszesz, że baski to takie komfortowe psiaki, które lubią wylegiwac się na kanapach i tam się wycierać;) pzdr. Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Buszki napisał(a): Są bardzo komfortowe,ale maluchy jeszcze na kanapy tak całkiem nie włażą.Jedynie Chalondra robi to na luzie,a dzisiaj wlazł Chitundu.Za to Chiumburu z kanapy przeszedł na oparcie i tam się godzinkę zdrzemnął :). Jeeeeee, jaki żal, że tego nie widziałam...:) pzdr. Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Trochę mnie pocieszyłaś, bo ja nie mam zbyt dobrego zdania o wiadomościach wetów nt. chipów... My zawsze szukamy chipu po całym psie. Nie ograniczamy się tylko do lewej strony szyi ;) Niestety chipy często pływają po psie ;) Mojej Amy przemieścił się w stronę łap, tak jakby jest w tym miejscu co pierwsze ogniwo szelek typu guard ;) Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Szepsi ma czipa od niespełna roku,ale na szczęście siedzi tam gdzie powinien :). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 To dobrze; może warto od czasu do czasu sprawdzic u weta, gdzie ten chip jest. Czy się nie przemieścił...? Tak sobie głośno myslę... pzdr. Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja tylko raz sprawdzalam u niuni, a w sumie wet i nadal byl po tylu latach w okolicach karku Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja zgłosiłam maluchy do tatoo, zobaczymy ;). Coś mi się wydaje, że mój wet faktycznie mógł zawalic sprawę ze zgłoszeniem Sajdy, no nic przyjdzie na szczepienia, to go przycisnę ;) Dzięki Korenia, będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :) Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='jamnicze']Dzięki Korenia, będę musiała przypatrzyć się sprawie dokładniej :) Nie ma za co :) Ja kiedyś znalazłam charciczkę włoską, w sumie Amy zaczęła się bawić na dworze, a psiczka była sama i nikt nie przychodził po nią. Zaprosiłam do bramy, mnie się obawiała, Amy nie, więc poszła za nią. W bramie złapałam, wzięłam na ręce, patrzę do ucha - tatoo - pomyślałam 'super, przynajmniej wiem, że do domu jakoś trafi ;)'. Odprowadziłam Amy do domu, małą wzięłam do weta. Wet sprawdził chipa i w sumie pies wrócił w ciągu 30 minut do domu :) Uciekła na łące swojemu panu, bo przestraszyła się roweru. Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Wczoraj mieliśmy przegląd miotu i możemy już metkę przyczepić "made in African Elite FCI" ;). M&S napisał(a):Doberek:):) Doberek :). Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ooo i jak grzeczne byly na przegladzie? :) Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Ooo i jak grzeczne byly na przegladzie? :) Przegląd był u nas i zrobiły dobre wrażenie.Aż Ich nie poznawałam,normalnie aniołki ;). Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):A my się widzimy w Głogowie? Wiem :eviltong:.I wiem jeszcze,że będzie 7 basków :cool3:. Quote
Recommended Posts