Buszki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Bundustar']Chyba wsiądę i przyjadę, tylko nie wiem kiedy:evil_lol: ...kiedy mogę?:diabloti: :crazyeye:Tymi bdd to też byli zaskoczeni, ogromnie długo debatowali i nie mogli zrozumieć o co biega:crazyeye:[/QUOTE] Ale wiesz,bdb znaczy nie nadaje się na żadne tytuły.A doskonała z pięknym opisem i złotym medalem,to już coś innego ;). Nie planuję żadnych wyjazdów,więc możesz przyjechać o każdej porze dnia i nocy,oraz każdego dnia :). Quote
Bundustar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Buszki']Ale wiesz,bdb znaczy nie nadaje się na żadne tytuły.A doskonała z pięknym opisem i złotym medalem,to już coś innego ;). Nie planuję żadnych wyjazdów,więc możesz przyjechać o każdej porze dnia i nocy,oraz każdego dnia :).[/QUOTE] Nio :) Będę myśleć :) Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='unikatowydiament']witajcie Kochani:)[/QUOTE] Witamy :). Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dobranocki dla maluszków :loveu::loveu::loveu::loveu:Ja juz na dziś zwijam żagle i uciekam w kimono :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']Dobranocki dla maluszków :loveu::loveu::loveu::loveu:Ja juz na dziś zwijam żagle i uciekam w kimono :evil_lol:[/QUOTE] Już :crazyeye:? Ja o tej porze od godziny spałam :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']Już :crazyeye:? Ja o tej porze od godziny spałam :diabloti:.[/QUOTE] A ja jakoś nie mogę wczesniej niz o 23.50-24.00 połozyc się spać; ciekawe dlaczego...;) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='deer_1987']Jak tam te cudne maluchy?[/QUOTE] Wczoraj zaczęły wyłazić z kojca i teraz są nie do opanowania :). [quote name='Asiaczek']A ja jakoś nie mogę wczesniej niz o 23.50-24.00 połozyc się spać; ciekawe dlaczego...;) Pzdr.[/QUOTE] Ja w nocy czasami się budzę i zasnąć nie mogę,ale z wieczora,to nie ma problemu :). Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja na wsi śpie smacznie do rana , gnaty mnie nie bola i jestem jak nowo narodzona a w miescie to jest jakis koszmar. Jeżdżą auta, latarnia świeci,dzieciarnia nad nami szaleje od poźnych godzin nocnych do wczesno-porannych a dzwięki są od pisków po kozłowanie piłki wlącznie ( już nieraz myslalam ,ze jak ja tam pojde :mad::mad::mad::mad::mad:)Nie wiem gdzie są rodzice tej hałastry ale jak gdzies wychodza to zawsze wiadomo ,ze ja w nocy nie zasne :angryy::angryy::angryy::angryy:.Do tego jeszcze łóżko pod katem twardości nie różni sie od podłogi i rano czuje każdy gnat- horror jakiś .Czasem jak dzieciarnia jest pod opieka rodzicow w nocy podrywa mnie do gory chrapanie Pancia :angryy: Nienawidze miasta !!!! Tutaj ciężko nie byc ciagle zmeczonym ;););) Ojku jak cudnie ,ze maluszki juz zaczynaja psocić :loveu::loveu::loveu::loveu: Najwspanialszy okres malucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiaj fotki :multi: Quote
Bundustar Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']Witaj :). A myślisz,że jest coś co Szepsi nie smakuje :evil_lol:.Maksiową miskę co chwilę chodziła wylizywać,chociaż już dawno była pusta i kilka razy wylizana :evil_lol:.[/QUOTE] Hihihi ja wiem co Szepszuni nie smakuje ;) ;) ;) i zdradziłam Tobie ten przypadkowo odkryty sekret jak się widziałyśmy ostatnio :) może to jest sposób jak byś chciała aby pręguska mniej jadła ;) Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']Ja na wsi śpie smacznie do rana , gnaty mnie nie bola i jestem jak nowo narodzona a w miescie to jest jakis koszmar. Jeżdżą auta, latarnia świeci,dzieciarnia nad nami szaleje od poźnych godzin nocnych do wczesno-porannych a dzwięki są od pisków po kozłowanie piłki wlącznie ( już nieraz myslalam ,ze jak ja tam pojde :mad::mad::mad::mad::mad:)Nie wiem gdzie są rodzice tej hałastry ale jak gdzies wychodza to zawsze wiadomo ,ze ja w nocy nie zasne :angryy::angryy::angryy::angryy:.Do tego jeszcze łóżko pod katem twardości nie różni sie od podłogi i rano czuje każdy gnat- horror jakiś .Czasem jak dzieciarnia jest pod opieka rodzicow w nocy podrywa mnie do gory chrapanie Pancia :angryy: Nienawidze miasta !!!! Tutaj ciężko nie byc ciagle zmeczonym ;););) Ojku jak cudnie ,ze maluszki juz zaczynaja psocić :loveu::loveu::loveu::loveu: Najwspanialszy okres malucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiaj fotki :multi:[/QUOTE] Takie są uroki mieszkania wśród ludzi,różni sąsiedzi się trafiają ;). [quote name='Bundustar']Hihihi ja wiem co Szepszuni nie smakuje ;) ;) ;) i zdradziłam Tobie ten przypadkowo odkryty sekret jak się widziałyśmy ostatnio :) może to jest sposób jak byś chciała aby pręguska mniej jadła ;)[/QUOTE] Coś mi umknęło,albo nie pamiętam :oops:.Tyle się wtedy działo... Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Spadam na Kewina,jutro będą fotki :). Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']Wczoraj zaczęły wyłazić z kojca i teraz są nie do opanowania :). .[/QUOTE] Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin... pzdr. Quote
jamnicze Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin... pzdr.[/QUOTE] Zdecydowanie!!! Zresztą idą Święta, to jeszcze będzie wiele okazji obejrzenia Kewina:diabloti: Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin... pzdr.[/QUOTE] Dzieciaczki poszły spać,to se Kewina oglądnęłam :).Na drugiej reklamie się obudziły,ale była tak długa,że po zabawie poszły dalej spać,a ja dalej oglądałam :). [quote name='jamnicze']Zdecydowanie!!! Zresztą idą Święta, to jeszcze będzie wiele okazji obejrzenia Kewina:diabloti:[/QUOTE] Ktoś spać nie może :diabloti:. Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Widze ze w Polsce te same niesmiertlne swiateczne filmy :diabloti: Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Coś muszą puszczać,a że nie mają nowych,to stare lecą ;). Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Czas na foteczki :cool3:. Zaczniemy od pozycji podczas snu ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cwany CHITUNDU przytulił się do ciepłego grzejnika i tak sobie kimał :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Cienka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Buszki']Coś muszą puszczać,a że nie mają nowych,to stare lecą ;).[/QUOTE] I dlatego nie posiadamy telewizora, a to nasze państwo i tak chce byśmy płacili abonament za posiadanie odbiornika tv, razem z prądem:angryy: W myśl zasady, że jak mamy prąd to musimy mieć telewizor:crazyeye: To tak jakby posiadanie psa wiązało się z posiadaniem budy i łańcucha. Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Jak się wyspały,to mogły porozrabiać :). Zano uziemia Chitundu. Uploaded with ImageShack.us Koralinka zagryza kapcia Uploaded with ImageShack.us Dzieci się bawią,a mama i ciocia leżakują na bezpiecznej wysokości :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Zabawa cioteczką Szepsi :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Biegusiem do kojca :lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='deer_1987']Widze ze w Polsce te same niesmiertlne swiateczne filmy :diabloti:[/QUOTE] Jak nie puszczą Kevina to jest petycja :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Cienka']I dlatego nie posiadamy telewizora, a to nasze państwo i tak chce byśmy płacili abonament za posiadanie odbiornika tv, razem z prądem:angryy: W myśl zasady, że jak mamy prąd to musimy mieć telewizor:crazyeye: To tak jakby posiadanie psa wiązało się z posiadaniem budy i łańcucha. Na ustawy nie masz rady :roll:.Mnie boli,że mam dekoder,płacę abonament,telewizor też musiałam kupić bo nikt za darmo mi nie dał,a jeszcze wołają za to że mam :angryy:. Szalone zabawy w kojcu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mała przekąska :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Zabaw ciąg dalszy z ciocią-zabawką :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Korenia']Jak nie puszczą Kevina to jest petycja :evil_lol: Ja tam lubię Kewina.Uśmiałam się (po raz kolejny :diabloti:) po pachi :evil_lol:. Tak sobie siedzimy :loveu:. Uploaded with ImageShack.us A teraz się bawimy :). Uploaded with ImageShack.us Interwencja mamusi :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Chichunia :loveu: z rodzeństwem w tle :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Chitundu zwiedza "świat" ;). Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts