Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bundustar']Chyba wsiądę i przyjadę, tylko nie wiem kiedy:evil_lol:
...kiedy mogę?:diabloti:

:crazyeye:Tymi bdd to też byli zaskoczeni, ogromnie długo debatowali i nie mogli zrozumieć o co biega:crazyeye:[/QUOTE]

Ale wiesz,bdb znaczy nie nadaje się na żadne tytuły.A doskonała z pięknym opisem i złotym medalem,to już coś innego ;).
Nie planuję żadnych wyjazdów,więc możesz przyjechać o każdej porze dnia i nocy,oraz każdego dnia :).

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Ale wiesz,bdb znaczy nie nadaje się na żadne tytuły.A doskonała z pięknym opisem i złotym medalem,to już coś innego ;).
Nie planuję żadnych wyjazdów,więc możesz przyjechać o każdej porze dnia i nocy,oraz każdego dnia :).[/QUOTE]

Nio :)
Będę myśleć :)

Posted

[quote name='lourdnes']Dobranocki dla maluszków :loveu::loveu::loveu::loveu:Ja juz na dziś zwijam żagle i uciekam w kimono :evil_lol:[/QUOTE]

Już :crazyeye:? Ja o tej porze od godziny spałam :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki']Już :crazyeye:? Ja o tej porze od godziny spałam :diabloti:.[/QUOTE]
A ja jakoś nie mogę wczesniej niz o 23.50-24.00 połozyc się spać; ciekawe dlaczego...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Jak tam te cudne maluchy?[/QUOTE]

Wczoraj zaczęły wyłazić z kojca i teraz są nie do opanowania :).

[quote name='Asiaczek']A ja jakoś nie mogę wczesniej niz o 23.50-24.00 połozyc się spać; ciekawe dlaczego...;)

Pzdr.[/QUOTE]

Ja w nocy czasami się budzę i zasnąć nie mogę,ale z wieczora,to nie ma problemu :).

Posted

Ja na wsi śpie smacznie do rana , gnaty mnie nie bola i jestem jak nowo narodzona a w miescie to jest jakis koszmar. Jeżdżą auta, latarnia świeci,dzieciarnia nad nami szaleje od poźnych godzin nocnych do wczesno-porannych a dzwięki są od pisków po kozłowanie piłki wlącznie ( już nieraz myslalam ,ze jak ja tam pojde :mad::mad::mad::mad::mad:)Nie wiem gdzie są rodzice tej hałastry ale jak gdzies wychodza to zawsze wiadomo ,ze ja w nocy nie zasne :angryy::angryy::angryy::angryy:.Do tego jeszcze łóżko pod katem twardości nie różni sie od podłogi i rano czuje każdy gnat- horror jakiś .Czasem jak dzieciarnia jest pod opieka rodzicow w nocy podrywa mnie do gory chrapanie Pancia :angryy: Nienawidze miasta !!!!
Tutaj ciężko nie byc ciagle zmeczonym ;););)

Ojku jak cudnie ,ze maluszki juz zaczynaja psocić :loveu::loveu::loveu::loveu: Najwspanialszy okres malucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiaj fotki :multi:

Posted

[quote name='Buszki']Witaj :).
A myślisz,że jest coś co Szepsi nie smakuje :evil_lol:.Maksiową miskę co chwilę chodziła wylizywać,chociaż już dawno była pusta i kilka razy wylizana :evil_lol:.[/QUOTE]

Hihihi ja wiem co Szepszuni nie smakuje ;) ;) ;) i zdradziłam Tobie ten przypadkowo odkryty sekret jak się widziałyśmy ostatnio :)
może to jest sposób jak byś chciała aby pręguska mniej jadła ;)

Posted

[quote name='lourdnes']Ja na wsi śpie smacznie do rana , gnaty mnie nie bola i jestem jak nowo narodzona a w miescie to jest jakis koszmar. Jeżdżą auta, latarnia świeci,dzieciarnia nad nami szaleje od poźnych godzin nocnych do wczesno-porannych a dzwięki są od pisków po kozłowanie piłki wlącznie ( już nieraz myslalam ,ze jak ja tam pojde :mad::mad::mad::mad::mad:)Nie wiem gdzie są rodzice tej hałastry ale jak gdzies wychodza to zawsze wiadomo ,ze ja w nocy nie zasne :angryy::angryy::angryy::angryy:.Do tego jeszcze łóżko pod katem twardości nie różni sie od podłogi i rano czuje każdy gnat- horror jakiś .Czasem jak dzieciarnia jest pod opieka rodzicow w nocy podrywa mnie do gory chrapanie Pancia :angryy: Nienawidze miasta !!!!
Tutaj ciężko nie byc ciagle zmeczonym ;););)

Ojku jak cudnie ,ze maluszki juz zaczynaja psocić :loveu::loveu::loveu::loveu: Najwspanialszy okres malucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiaj fotki :multi:[/QUOTE]

Takie są uroki mieszkania wśród ludzi,różni sąsiedzi się trafiają ;).

[quote name='Bundustar']Hihihi ja wiem co Szepszuni nie smakuje ;) ;) ;) i zdradziłam Tobie ten przypadkowo odkryty sekret jak się widziałyśmy ostatnio :)
może to jest sposób jak byś chciała aby pręguska mniej jadła ;)[/QUOTE]

Coś mi umknęło,albo nie pamiętam :oops:.Tyle się wtedy działo...

Posted

[quote name='Buszki']Wczoraj zaczęły wyłazić z kojca i teraz są nie do opanowania :).
.[/QUOTE]
Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin...

pzdr.[/QUOTE]
Zdecydowanie!!!
Zresztą idą Święta, to jeszcze będzie wiele okazji obejrzenia Kewina:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeeee..... dziwię się, że oglądasz KEvina.Takie łazikujące baski to lepsze niz jakis tam Kevin...

pzdr.[/QUOTE]

Dzieciaczki poszły spać,to se Kewina oglądnęłam :).Na drugiej reklamie się obudziły,ale była tak długa,że po zabawie poszły dalej spać,a ja dalej oglądałam :).

[quote name='jamnicze']Zdecydowanie!!!
Zresztą idą Święta, to jeszcze będzie wiele okazji obejrzenia Kewina:diabloti:[/QUOTE]

Ktoś spać nie może :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki']Coś muszą puszczać,a że nie mają nowych,to stare lecą ;).[/QUOTE]

I dlatego nie posiadamy telewizora, a to nasze państwo i tak chce byśmy płacili abonament za posiadanie odbiornika tv, razem z prądem:angryy: W myśl zasady, że jak mamy prąd to musimy mieć telewizor:crazyeye: To tak jakby posiadanie psa wiązało się z posiadaniem budy i łańcucha.

Posted

[quote name='Cienka']I dlatego nie posiadamy telewizora, a to nasze państwo i tak chce byśmy płacili abonament za posiadanie odbiornika tv, razem z prądem:angryy: W myśl zasady, że jak mamy prąd to musimy mieć telewizor:crazyeye: To tak jakby posiadanie psa wiązało się z posiadaniem budy i łańcucha.

Na ustawy nie masz rady :roll:.Mnie boli,że mam dekoder,płacę abonament,telewizor też musiałam kupić bo nikt za darmo mi nie dał,a jeszcze wołają za to że mam :angryy:.

Szalone zabawy w kojcu

Uploaded with ImageShack.us

Mała przekąska :evil_lol:.

Zabaw ciąg dalszy z ciocią-zabawką :diabloti:.

Posted

[quote name='Korenia']Jak nie puszczą Kevina to jest petycja :evil_lol:

Ja tam lubię Kewina.Uśmiałam się (po raz kolejny :diabloti:) po pachi :evil_lol:.

Tak sobie siedzimy :loveu:.

A teraz się bawimy :).

Interwencja mamusi :diabloti:.

Chichunia :loveu: z rodzeństwem w tle :loveu:.

Chitundu zwiedza "świat" ;).