lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Mam nadzieję ,ze autko juz działa .Głaski dla jednej dużej i siedmiu malutkich :evil_lol: ;) :loveu: Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 deer_1987 napisał(a):A jak samochod? Asiaczek napisał(a):A który to samochód taki niegrzeczny? Moja ulubiona Kuga...? Pzdr. lourdnes napisał(a):Mam nadzieję ,ze autko juz działa .Głaski dla jednej dużej i siedmiu malutkich :evil_lol: ;) :loveu: Samochód wyjątkowo pechowy,to nie pierwsza jego awaria,a ma dopiero roczek :angryy:.Na szczęście mechanik zdziałał cuda i jeździ (tylko nie wiem jak długo).W tygodniu jadę zrobić awanturę u dilera,bo to jest już skandal (tydzień temu był w serwisie :mad:). Kugi niestety od miesiąca już nie mamy :placz:. Psiarstwo wygłaskane :). Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Widzę, że Szepszucha się wprawia ;) Ależ towarzystwo rozbiegane:loveu: http://img690.imageshack.us/img690/1818/resizeofmiotc5013.jpg Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Na serwisy to brak słow .My swojego dalismy do naprawy latem bo klima padła. Mieli go zrobic w dwa dni. Czekalismy tydzień a za dwa znowu auto wylądowało w serwisie. Postało kolejny tydzień a klima do tej pory nie działa ale teraz to nie problem- nie ma upałów ;). Wracając dalej do tego serwisu to dziwna rzeczą jest to ,ze auto za każdym razem gorzej jeździło i znajomy dokręcił nam chłodnicę i jeszcze coś co klekotało. Zapomniałam dodać ,ze 3 razy wymieniali nam tam pasek klinowy i piszcząca rolke i 3 razy prosiliśmy o kompleksową wymianę. Panciu klnie na mechaników i mówi ,ze to inna rasa :diabloti: To co powiedzą w naszym wypadku jest zawsze odwrotnie. Jak mechanik mowi ,ze auto postoi dzień to trzeba liczyć min tydzień aaaaa i to byl autoryzowany serwis salonu Renault w Białymstoku :mad:Omijajcie go szerokim łukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='jamnicze']Widzę, że Szepszucha się wprawia ;) Ależ towarzystwo rozbiegane:loveu: http://img690.imageshack.us/img690/1818/resizeofmiotc5013.jpg A jeszcze 4 tygodni nie mają :). [quote name='lourdnes']Na serwisy to brak słow .My swojego dalismy do naprawy latem bo klima padła. Mieli go zrobic w dwa dni. Czekalismy tydzień a za dwa znowu auto wylądowało w serwisie. Postało kolejny tydzień a klima do tej pory nie działa ale teraz to nie problem- nie ma upałów ;). Wracając dalej do tego serwisu to dziwna rzeczą jest to ,ze auto za każdym razem gorzej jeździło i znajomy dokręcił nam chłodnicę i jeszcze coś co klekotało. Zapomniałam dodać ,ze 3 razy wymieniali nam tam pasek klinowy i piszcząca rolke i 3 razy prosiliśmy o kompleksową wymianę. Panciu klnie na mechaników i mówi ,ze to inna rasa :diabloti: To co powiedzą w naszym wypadku jest zawsze odwrotnie. Jak mechanik mowi ,ze auto postoi dzień to trzeba liczyć min tydzień aaaaa i to byl autoryzowany serwis salonu Renault w Białymstoku :mad:Omijajcie go szerokim łukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nasz serwis też autoryzowany,u nich auto rok temu kupowaliśmy i taką popelinę odstawiają,że pisania by było na co najmniej godzinę :angryy:. Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Trochę maluszków dla osłody.Dzisiaj danio wcinały tak,aż Im się uszy trzęsły :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Tak sobie komara tniemy ;). Uploaded with ImageShack.us Tu już śpimy na poważnie :). Uploaded with ImageShack.us Zabawy z ciocią Szepsi :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Jeszcze troszkę maluszków :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us CHALONDRA Uploaded with ImageShack.us CHIUMBURU Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ale mi się trafiło!!! Taka piekna sesja baskowo-bobaskowa:) Jakie one są już duże, urocze!!!! Quote
taxelina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 http://img233.imageshack.us/img233/7599/resizeofmiotc8002.jpg ale im wygodnie! Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Buszki napisał(a): Nasz serwis też autoryzowany,u nich auto rok temu kupowaliśmy i taką popelinę odstawiają,że pisania by było na co najmniej godzinę :angryy:. Panciu pyta gdzie żeby mógł omijać :diabloti: Cudne fotki.Maluszki rosną jak na drożdżach .Pasiaczki jak malowane aż się chce przytulić :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudne - łapią za serducho :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kurczę jakie one już duże! :loveu: ten czas tak strasznie szybko ucieka, że makabra, z moment do domków będą się rozjeżdżać ;) Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='M&S']Ale mi się trafiło!!! Taka piekna sesja baskowo-bobaskowa:) Jakie one są już duże, urocze!!!! A jak rozrabiają :). [quote name='deer_1987']http://img233.imageshack.us/img233/7599/resizeofmiotc8002.jpg ale im wygodnie! Mała się wietrzy :evil_lol:. [quote name='lourdnes']Panciu pyta gdzie żeby mógł omijać :diabloti: Cudne fotki.Maluszki rosną jak na drożdżach .Pasiaczki jak malowane aż się chce przytulić :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudne - łapią za serducho :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: MITSHUBISHI Zielona Góra :mad:,nie polecam.Jakiś feler nam wcisnęli :angryy:.Różne marki przerabialiśmy,nowe i używane i nigdy nie było takich cyrków jak w tym wypadku :angryy:. Do maluchów mówiłam żebyś przyjechała :cool3:. [quote name='Korenia']Kurczę jakie one już duże! :loveu: ten czas tak strasznie szybko ucieka, że makabra, z moment do domków będą się rozjeżdżać ;) :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
lourdnes Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Panciu dziękuje ,będzie omijał :evil_lol: A ja gdyby było blizej juz dawno bym u Ciebie byla:eviltong: i miziała szkodniki :loveu: I pewnie wróciła do domu z pregusią ;):diabloti: Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 lourdnes napisał(a):Panciu dziękuje ,będzie omijał :evil_lol: A ja gdyby było blizej juz dawno bym u Ciebie byla:eviltong: i miziała szkodniki :loveu: I pewnie wróciła do domu z pregusią ;):diabloti: Albo dwoma ;). Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 słodkości normalnie,Ja to się rozpływammmmmmmmmmmmm:) a Misiek dopiero jutro zmieni oponki na zimowe,okropny z niego leń:( Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 unikatowydiament napisał(a):słodkości normalnie,Ja to się rozpływammmmmmmmmmmmm:) a Misiek dopiero jutro zmieni oponki na zimowe,okropny z niego leń:( A ja z kojca nie wychodzę :). Zimy nie ma,to może się lenić ;). Quote
Cienka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A my nie mamy problemu z wymianą opon jak kupiliśmy auto w kwietniu na zimowych tak jeździmy do dziś :) Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Cienka napisał(a):A my nie mamy problemu z wymianą opon jak kupiliśmy auto w kwietniu na zimowych tak jeździmy do dziś :) To też jest sposób :evil_lol:. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cienka napisał(a):A my nie mamy problemu z wymianą opon jak kupiliśmy auto w kwietniu na zimowych tak jeździmy do dziś :) Nie szkoda wam opon...?! Quote
Cienka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 M&S napisał(a):Nie szkoda wam opon...?! No szkoda ale w międzyczasie trzeba było sprawdzić alternator,kupić nowy dysk do kompa, kupić nowy akumulator,naprawić lampy w studio foto, zrobić rozrząd,kupić nową drukarkę,naprawić dusowność sprzęgła i wymienić miskę olejową. To na opony ciągle brakowało Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak to czasami jest.......samochód jest super, do czasu wizyty w serwisie. Quote
Cienka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 M&S napisał(a):Tak to czasami jest.......samochód jest super, do czasu wizyty w serwisie. Wymiany miski olejowej można było uniknąć. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cienka napisał(a):Wymiany miski olejowej można było uniknąć. Zależy jak kto jeździ......;) i gdzie. Quote
Cienka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 M&S napisał(a):Zależy jak kto jeździ......;) i gdzie. No raczej setą przez miasto się nie powinno jeździć bo wtedy progów zwalniających można nie zauważyć. Rozumiem był wzburzony bo myślał, że zgubiłam się w lesie i nie mam komórki (ale inna inszość). Ale mając golfa 4 gdzie miska jest niżej niż np. 3 to chyba trzeba mieć na uwadze progi zwalniające. Rozumiem nasza miska była 4 w tym miesiącu na tym progu, u naszego mechanika, ale bez przesady. Quote
lourdnes Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cienka napisał(a):No raczej setą przez miasto się nie powinno jeździć bo wtedy progów zwalniających można nie zauważyć. Rozumiem był wzburzony bo myślał, że zgubiłam się w lesie i nie mam komórki (ale inna inszość). Ale mając golfa 4 gdzie miska jest niżej niż np. 3 to chyba trzeba mieć na uwadze progi zwalniające. Rozumiem nasza miska była 4 w tym miesiącu na tym progu, u naszego mechanika, ale bez przesady. Hahaha Cienka Ty książke napisz i bedzie na wszystko:evil_lol:. U was ciągle coś sie dzieje , nie ma nudno :diabloti: Ja kupie pierwszy egzemplarz z dedykacją :multi: Quote
Recommended Posts