Buszki Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='marcelinka371']Naj Naj Naj dla pręguski:*:* Dzięki wielkie :). [quote name='marcelinka371']Moje mażenie to chyba dopiero będzie realne jak będe na swoim ( a to raczej jeszcze raczej długo) :) To możesz je jeszcze rozbudować przez ten czas :diabloti:. [quote name='Asiaczek']Też bym tak mówiła;) pzdr. Dobrze,że Darek tu nie wchodzi i o podstępie się nie dowie :evil_lol:. Quote
marcelinka371 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Buszki napisał(a): To możesz je jeszcze rozbudować przez ten czas :diabloti:. Dobrze,że Darek tu nie wchodzi i o podstępie się nie dowie :evil_lol:. Oj ja to mam marzenia mam :P Quote
Buszki Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 unikatowydiament napisał(a):witamy się wieczorkiem:) Teraz to już witam z rana ( nawet prawie południe już mamy ;) ). marcelinka371 napisał(a):Oj ja to mam marzenia mam :P No i miej,marzenia są bardzo ważne :). Quote
Buszki Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='deer_1987']Witamy sie :loveu: My też :). Troszkę maluszków :loveu:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I ciut Szepszuszki :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jeszcze troche i beda sie rozlazic :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Cudowności:) I Gwiazdorek jest i Panienka Ziewająca tez:) No i pełno basków w paski:) http://img411.imageshack.us/img411/3681/resizeofmiotc2013.jpg pzdr. Quote
marcelinka371 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Hehe, najwspanialszy okres w życiu - szczeniorki się rozbiegają:D Quote
Buszki Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='deer_1987']Jeszcze troche i beda sie rozlazic :diabloti: W zasadzie,to już się rozłażą,na ślepo :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']Cudowności:) I Gwiazdorek jest i Panienka Ziewająca tez:) No i pełno basków w paski:) http://img411.imageshack.us/img411/3681/resizeofmiotc2013.jpg pzdr. Pełno basków,pasków i grubasków :evil_lol:.Najstarszy szczeniorek ma pseudonim Wielkopies (to ten co ma na imię CHITUNDU),bo taki olbrzym i tłuścioszek z Niego.Dzisiaj rano ważył 638g :roll:. [quote name='marcelinka371']Hehe, najwspanialszy okres w życiu - szczeniorki się rozbiegają:D Jeszcze trochę,ale jak już zaczną ganiać,to nic ich nie powstrzyma :evil_lol:. Quote
marcelinka371 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Noooom, i będą takie aniołki z różkami biegały:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Buszki'] Pełno basków,pasków i grubasków :evil_lol:.Najstarszy szczeniorek ma pseudonim Wielkopies (to ten co ma na imię CHITUNDU),bo taki olbrzym i tłuścioszek z Niego.Dzisiaj rano ważył 638g :roll:. . Ładnie napisane:) Podoba mi się! Pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 marcelinka371 napisał(a):Noooom, i będą takie aniołki z różkami biegały:diabloti: Nie z różkami,tylko ze stojącymi uszkami ;). Asiaczek napisał(a):Ładnie napisane:) Podoba mi się! Pzdr. Tak mi się jakoś ułożyło :). Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cześć a mnie tu proszę pokazać tą małą rudą :) Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 deer_1987 napisał(a):Czesc poranne :) Czeeeść :). Cienka napisał(a):Cześć a mnie tu proszę pokazać tą małą rudą :) A,którą?Bo rude laski są dwie,CHICHA i CHALONDRA ;). Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buszki napisał(a): A,którą?Bo rude laski są dwie,CHICHA i CHALONDRA ;). Tą co do wrocka pojedzie:evil_lol: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Cienka napisał(a):Tą co do wrocka pojedzie:evil_lol: A skąd,kuleżanko masz takie wieści :crazyeye: ?Telefon na podsłuchu,czy co ;) ? Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buszki napisał(a):A skąd,kuleżanko masz takie wieści :crazyeye: ?Telefon na podsłuchu,czy co ;) ? Sie wie ;) ale pokaż która to :modla: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Żaba nie działa :shake:.Ale to ta Mała,co ziewa na wcześniejszej fotce.Ma na imię CHALONDRA,moja ulubienica :loveu:. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 lourdnes napisał(a):Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti: Pręgusia dziękuje :). Ziewająca,to nawet przy cycu ziewa :evil_lol:. Wiesz,ja też bym chciała coby już ganiały :roll:. unikatowydiament napisał(a):witamy się popołudniowo:) Ja jak zwykle spóźniona :oops: i witam się wieczorowo ;). Quote
Recommended Posts