Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mnie się wydaje, że coś się pokręciło z fotkami maluszków nr 3 i 5.... Zerknij raz jeszcze:) pzdr. Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Korenia napisał(a):Ciumburumbu :evil_lol: Boskie bąki :loveu: Też ładnie ;). Asiaczek napisał(a):Mnie się wydaje, że coś się pokręciło z fotkami maluszków nr 3 i 5.... Zerknij raz jeszcze:) pzdr. Się 5 do 3 wcisnęła,cwaniara jedna :evil_lol:. Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 http://img259.imageshack.us/img259/6508/resizeofmiotc042.jpg Jakie cudne maluchy! Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 deer_1987 napisał(a):http://img259.imageshack.us/img259/6508/resizeofmiotc042.jpg Jakie cudne maluchy! A mamusia jak szczupła ;). Quote
lourdnes Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Łaaaaaaaaaaaaaaaa jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nic tylko tulkać i miziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Cudne maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hihi Pręgusia na pocieszenie dostała kota :diabloti: Mania jej na pewno zazdrości :evil_lol: Głaski dla wszystkich :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Pręgusia zrobiła się niedobra,już z daleka warka na Buszi :angryy:.Ale do kojca boi się podejść :diabloti:. Dzisiaj Buszi zdecydowała się,że idzie rano do lasu.No i poszła :lol:.A jak wróciła,to szybciutko musiała przeliczyć maluszki,tylko tak ostrożnie,żeby się nie obudziły :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Buszki napisał(a):Pręgusia zrobiła się niedobra,już z daleka warka na Buszi :angryy:.Ale do kojca boi się podejść :diabloti:. Dzisiaj Buszi zdecydowała się,że idzie rano do lasu.No i poszła :lol:.A jak wróciła,to szybciutko musiała przeliczyć maluszki,tylko tak ostrożnie,żeby się nie obudziły :evil_lol:. Buuu moja Pręgusia jest zazdrosna . I nawet nie chce kota :evil_lol:? Mania by własną skórę oddała za kota .A jeszcze żeby go tak potarmosić... :diabloti: Maluszki śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: I obie Buszki dzielne- Gratulaski dla obu :multi::multi::multi: Quote
Buszki Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dzięki wielkie. Niestety mam wrażenie,że jak Szepszucha się nie opamięta,to w końcu wciry dostanie od Buszi.A przed chwilą,to nawet Pańcia owarkała jak chciał się przywitać.Wyraźnie słyszałam jak mówi chrypiące nieeee ;). Quote
Buszki Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Tak nie do końca.Mała na nią warka,to Buszi nerwy puszczają ;). Quote
M&S Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Buszki napisał(a):Pręgusia zrobiła się niedobra,już z daleka warka na Buszi :angryy:.Ale do kojca boi się podejść :diabloti:. Dzisiaj Buszi zdecydowała się,że idzie rano do lasu.No i poszła :lol:.A jak wróciła,to szybciutko musiała przeliczyć maluszki,tylko tak ostrożnie,żeby się nie obudziły :evil_lol:. Zazdrosna panienika;) głaski dla krecików i mamuski!!!! Quote
Buszki Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 unikatowydiament napisał(a):małe cuda:) Już trochę urosły :). M&S napisał(a):Zazdrosna panienika;) głaski dla krecików i mamuski!!!! Pewnie tak,zwłaszcza o miskę Buszi :evil_lol:. Rodzinka wygłaskana :). Quote
Buszki Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 M&S napisał(a):A którą malutką chcesz sobie zostawić? Teraz,to już sama nie wiem,ale chyba nr3 o imieniu CHALONDRA :). Quote
M&S Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Buszki napisał(a):Teraz,to już sama nie wiem,ale chyba nr3 o imieniu CHALONDRA :). Te Afrykańskie imiona....:cool3: Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Asiaczek napisał(a):A masz już wsie imiona? pzdr. Oto wsie,z tłumaczeniem od razu ;). CHITUNDU- gniazdo, CHIUMBURU- krótki i gruby :evil_lol:, CHAUSIKU- urodzona późnym wieczorem, CHALONDRA- zwinna, CHICHA- orzech kokosowy, CHEMWAPUWA- która wy dostajecie. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Hohoho, jakie cudne znaczenie imion:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Super :) oryginalnie . Gdzie to wynalazłaś ?:) Mi się chitundu podoba . A jak oni to wymawiaja ?:) Quote
taxelina Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Buszki napisał(a):Oto wsie,z tłumaczeniem od razu ;). CHITUNDU- gniazdo, CHIUMBURU- krótki i gruby :evil_lol:, CHAUSIKU- urodzona późnym wieczorem, CHALONDRA- zwinna, CHICHA- orzech kokosowy, CHEMWAPUWA- która wy dostajecie. Ciekawe imiona :loveu: orginalne :diabloti: Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Troszku szarawe to przez pogodę i kiepskiego fotografa czyli mnie Quote
Bundustar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Bardzo fajne te karteczki Buszkowo Szepszowe :loveu: Masz zdolne łapki :cool3: Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Hohoho, jakie cudne znaczenie imion:) Pzdr. I wszystkie pasują do maluchów :). lourdnes napisał(a):Super :) oryginalnie . Gdzie to wynalazłaś ?:) Mi się chitundu podoba . A jak oni to wymawiaja ?:) Ja zawsze takie cudaczne imionka daję,w końcu basenji są afrykańskie,to i imionka takie mają ;).CHITUNDU,to pręgowany piesek i ma takie białe gniazdko na karku :). deer_1987 napisał(a):Ciekawe imiona :loveu: orginalne :diabloti: Uwielbiam nadawać imiona :). Bundustar napisał(a):Bardzo fajne te karteczki Buszkowo Szepszowe :loveu: Masz zdolne łapki :cool3: Moje,moje karteczki :). Cienka,dzięki :).Teraz muszę pomyśleć,kto zasłużył na taką karteczkę na święta :diabloti:. Quote
Recommended Posts