Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Ciumburumbu :evil_lol: Boskie bąki :loveu:

Też ładnie ;).

Asiaczek napisał(a):
Mnie się wydaje, że coś się pokręciło z fotkami maluszków nr 3 i 5.... Zerknij raz jeszcze:)

pzdr.

Się 5 do 3 wcisnęła,cwaniara jedna :evil_lol:.

Posted

Łaaaaaaaaaaaaaaaa jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nic tylko tulkać i miziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Cudne maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Hihi Pręgusia na pocieszenie dostała kota :diabloti: Mania jej na pewno zazdrości :evil_lol:
Głaski dla wszystkich :evil_lol:

Posted

Pręgusia zrobiła się niedobra,już z daleka warka na Buszi :angryy:.Ale do kojca boi się podejść :diabloti:.
Dzisiaj Buszi zdecydowała się,że idzie rano do lasu.No i poszła :lol:.A jak wróciła,to szybciutko musiała przeliczyć maluszki,tylko tak ostrożnie,żeby się nie obudziły :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Pręgusia zrobiła się niedobra,już z daleka warka na Buszi :angryy:.Ale do kojca boi się podejść :diabloti:.
Dzisiaj Buszi zdecydowała się,że idzie rano do lasu.No i poszła :lol:.A jak wróciła,to szybciutko musiała przeliczyć maluszki,tylko tak ostrożnie,żeby się nie obudziły :evil_lol:.

Buuu moja Pręgusia jest zazdrosna . I nawet nie chce kota :evil_lol:? Mania by własną skórę oddała za kota .A jeszcze żeby go tak potarmosić... :diabloti:
Maluszki śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: I obie Buszki dzielne- Gratulaski dla obu :multi::multi::multi:

Posted

Dzięki wielkie.
Niestety mam wrażenie,że jak Szepszucha się nie opamięta,to w końcu wciry dostanie od Buszi.A przed chwilą,to nawet Pańcia owarkała jak chciał się przywitać.Wyraźnie słyszałam jak mówi chrypiące nieeee ;).

Posted

Buszki napisał(a):

Zazdrosna panienika;)

głaski dla krecików i mamuski!!!!

Posted

unikatowydiament napisał(a):
małe cuda:)

Już trochę urosły :).

M&S napisał(a):
Zazdrosna panienika;)

głaski dla krecików i mamuski!!!!

Pewnie tak,zwłaszcza o miskę Buszi :evil_lol:.
Rodzinka wygłaskana :).

Posted

Asiaczek napisał(a):
A masz już wsie imiona?

pzdr.

Oto wsie,z tłumaczeniem od razu ;).

CHITUNDU- gniazdo,
CHIUMBURU- krótki i gruby :evil_lol:,
CHAUSIKU- urodzona późnym wieczorem,
CHALONDRA- zwinna,
CHICHA- orzech kokosowy,
CHEMWAPUWA- która wy dostajecie.

Posted

Buszki napisał(a):
Oto wsie,z tłumaczeniem od razu ;).

CHITUNDU- gniazdo,
CHIUMBURU- krótki i gruby :evil_lol:,
CHAUSIKU- urodzona późnym wieczorem,
CHALONDRA- zwinna,
CHICHA- orzech kokosowy,
CHEMWAPUWA- która wy dostajecie.

Ciekawe imiona :loveu: orginalne :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, jakie cudne znaczenie imion:)

Pzdr.

I wszystkie pasują do maluchów :).

lourdnes napisał(a):
Super :) oryginalnie . Gdzie to wynalazłaś ?:) Mi się chitundu podoba . A jak oni to wymawiaja ?:)

Ja zawsze takie cudaczne imionka daję,w końcu basenji są afrykańskie,to i imionka takie mają ;).CHITUNDU,to pręgowany piesek i ma takie białe gniazdko na karku :).

deer_1987 napisał(a):
Ciekawe imiona :loveu: orginalne :diabloti:

Uwielbiam nadawać imiona :).

Bundustar napisał(a):
Bardzo fajne te karteczki Buszkowo Szepszowe :loveu:

Masz zdolne łapki :cool3:

Moje,moje karteczki :).

Cienka,dzięki :).Teraz muszę pomyśleć,kto zasłużył na taką karteczkę na święta :diabloti:.