Buszki Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Troszkę niewygodna pozycja Szepsi, widok z przodu Uploaded with ImageShack.us widok z tyłu Uploaded with ImageShack.us A tak Buszi jada :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Haaaaaaa, padłam ze śmiechu,jak zobaczyłam tę dłuuuuugaśnąąąąąą Buszkę:) http://img836.imageshack.us/img836/8458/resizeofdziewczyny003.jpg Ale z tym najdłuższym basenji na świecie to masz dobrze:) http://img52.imageshack.us/img52/4599/resizeofdziewczyny004.jpg Kradnę na FB oba zdjęcia:) Edit - Boshe.... padłam i chyba nie wstanę...:) http://img59.imageshack.us/img59/2023/resizeofdziewczyny2010.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Wiedziałam,że fotka z Buszi jedzącą posiłek się spodoba.A Szepsi niby tylko siedzi,a knuje jak się do tej michy dorwać (swoją już opróżniła :evil_lol: ). Quote
taxelina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 http://img692.imageshack.us/img692/6894/resizeofdziewczyny007.jpg Sama slodycz :loveu: Quote
Korenia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Świetne fotki! One przyjmują takie pozy, że głowa mała :evil_lol: Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='unikatowydiament']fantastyczne są Witaj i dziękuję :p. [quote name='deer_1987']http://img692.imageshack.us/img692/6894/resizeofdziewczyny007.jpg Sama slodycz :loveu: Prawda ? :loveu: [quote name='Korenia']Świetne fotki! One przyjmują takie pozy, że głowa mała :evil_lol: Dzięki.Ja już nie chowam aparatu,leży na szafce,żeby żadnej pozy nie przegapić :evil_lol:. Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Buszki napisał(a):Prawda ? :loveu: Nic tylko sie przytulic do takich :loveu: Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Nic tylko sie przytulic do takich :loveu: Toż ja się tulę,prawie na okrągło ;). Quote
Asiaczek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A kociambry tez sa w domku, czy one to takie "dworskie"? Pzdr. Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Buszki napisał(a):Toż ja się tulę,prawie na okrągło ;). Nie dziwie sie, ja tez bym tulila :loveu: Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Asiaczek napisał(a):A kociambry tez sa w domku, czy one to takie "dworskie"? Pzdr. Została jedna kocica,moja szylkredka :loveu:.Ta podrzucona jednak się wyprowadziła,chyba nie lubiła zabaw w ganianego :diabloti:.A właśnie miała dostać obróżkę :roll:. Chiquitta mieszka na dworze,ale jak jest mróz,to do domu ją zabieram.Zresztą sama sobie reguluje kiedy chce iść do domu,siada przy drzwiach tarasowych i czeka :lol:.A jak za długo nie zostaje zauważona,to po szprosach się wdrapuje i robi taki rumor,że nie sposób jej nie zauważyć :diabloti:. deer_1987 napisał(a):Nie dziwie sie, ja tez bym tulila :loveu: Przecież masz co przytulać :lol:.Dwa psiaki i królisia,którego ja bym też chętnie potuliła :loveu:. Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Cały czas tylko psy i psy,teraz w roli głównej będę ja iiiii ... panowie w mundurach :cool3:. Piknik rodzinny-były kiełbaski,kaszaneczka,ziemniaczki z ognia i cała góra ciasta różniastego (ciasto przynosiły mamy i tak jakoś dużo go naznosiłyśmy :evil_lol:). Które by tu wybrać najpierw?Doszłam do wniosku,że zacznę od prawego końca stołu i będę przesuwać się w stronę lewego,kosztując co ciekawsze ciasta :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Konkurs dla mam,która pierwsza wdzieje strój strażacki. Strasznie śmieszne :lol:.I ja mam to na siebie włożyć ? Uploaded with ImageShack.us A strażacy już czekają z otwartymi ramionami :cool3: Uploaded with ImageShack.us Szybko,szybko... Uploaded with ImageShack.us Jeszcze zameczek... Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Chełm na głowę... Uploaded with ImageShack.us I bieeeegiem!!! Uploaded with ImageShack.us Prosto w ramiona strażaka :razz:. Uploaded with ImageShack.us Zgadnijcie kto wygrał :cool3:. Pozostałe mamy w końcu też dobiegły :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://img839.imageshack.us/img839/6971/resizeofimg4493.jpg ale ciekawa impreza! Quote
Buszki Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Dlatego musiałam się nią pochwalić.Przy okazji dowiedziałam się,jakie ciężkie jest to strażackie wdzianko.Jeden but chyba z 10 kilo ważył,wystartować nie mogłam ;). Quote
MMM Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 czyli rozumiem, że byłaś pierwsza? a pucharek dostałaś- mogłabyś dołączyć do psich :eviltong: Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Buszki napisał(a):Przecież masz co przytulać :lol:.Dwa psiaki i królisia,którego ja bym też chętnie potuliła :loveu:. No mam, mam :loveu: i cale towarzystwo miziaste ale obce tez fajnie miziac :diabloti: Quote
Bundustar Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Buszki'] Prosto w ramiona strażaka :razz:. Uploaded with ImageShack.us Zgadnijcie kto wygrał :cool3:. Pozostałe mamy w końcu też dobiegły :diabloti:. Uploaded with ImageShack.us Nooo łednemu we wszystkim ładnie, pięknie Tobie w tym ubranku, jedyna kompletnie i strannie uszykowana :cool3: i jaka poza piękna :cool3: Suuuper impreza, gratuluję wygranej, rozumiem w miejsce pucharku - ramionka były :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Gratulacje wygranej widzę że imprezka się udała Quote
M&S Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Buszki!!!!! Super galeria:multi::multi::lol: Będę zaglądać...... Quote
Buszki Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 MMM napisał(a):czyli rozumiem, że byłaś pierwsza? a pucharek dostałaś- mogłabyś dołączyć do psich :eviltong: Nic,nawet lizaka nie dostałam :placz:.Ale za to miałam najmłodszego strażaka :diabloti:. deer_1987 napisał(a):No mam, mam :loveu: i cale towarzystwo miziaste ale obce tez fajnie miziac :diabloti: Zgadza się,obce też się fajnie kizia :loveu:. Korenia napisał(a):Superancka imprezka :D Pierwsza taka,przez Radę Rodziców zorganizowana :cool3:. Bundustar napisał(a):Nooo łednemu we wszystkim ładnie, pięknie Tobie w tym ubranku, jedyna kompletnie i strannie uszykowana :cool3: i jaka poza piękna :cool3: Suuuper impreza, gratuluję wygranej, rozumiem w miejsce pucharku - ramionka były :evil_lol: No wiesz,damą trzeba być w każdej sytuacji i w każdym wdzianku :evil_lol:.Co do ramionek i pucharku,to tak właśnie było;). unikatowydiament napisał(a):Gratulacje wygranej widzę że imprezka się udała Dzięki za gratki.Zabawa zabawą,ale wygrana się liczy :razz:.A imprezka była suuuper! M&S napisał(a):Buszki!!!!! Super galeria:multi::multi::lol: Będę zaglądać...... Dzięki i zapraszam jak najczęściej :lol:.Na jutro może uda mi się zrobić jakieś fotki grubiejącej Buszi :cool3:. Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Jeszcze ciepłe wieści z wystawy w Poznaniu: BUNDUSTAR African Elite FCI (Benji) ocena dosk.1,CAC,CACIB,BOS! :multi: Wielkie brawa dla Benia !!! Quote
zielona Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Gratulacje A kto wziął rasę ??????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts