Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haaaaaaa, padłam ze śmiechu,jak zobaczyłam tę dłuuuuugaśnąąąąąą Buszkę:)
http://img836.imageshack.us/img836/8458/resizeofdziewczyny003.jpg

Ale z tym najdłuższym basenji na świecie to masz dobrze:)
http://img52.imageshack.us/img52/4599/resizeofdziewczyny004.jpg

Kradnę na FB oba zdjęcia:)

Edit - Boshe.... padłam i chyba nie wstanę...:)
http://img59.imageshack.us/img59/2023/resizeofdziewczyny2010.jpg
Pzdr.

Posted

Wiedziałam,że fotka z Buszi jedzącą posiłek się spodoba.A Szepsi niby tylko siedzi,a knuje jak się do tej michy dorwać (swoją już opróżniła :evil_lol: ).

Posted

Asiaczek napisał(a):
A kociambry tez sa w domku, czy one to takie "dworskie"?

Pzdr.

Została jedna kocica,moja szylkredka :loveu:.Ta podrzucona jednak się wyprowadziła,chyba nie lubiła zabaw w ganianego :diabloti:.A właśnie miała dostać obróżkę :roll:.
Chiquitta mieszka na dworze,ale jak jest mróz,to do domu ją zabieram.Zresztą sama sobie reguluje kiedy chce iść do domu,siada przy drzwiach tarasowych i czeka :lol:.A jak za długo nie zostaje zauważona,to po szprosach się wdrapuje i robi taki rumor,że nie sposób jej nie zauważyć :diabloti:.

deer_1987 napisał(a):
Nie dziwie sie, ja tez bym tulila :loveu:

Przecież masz co przytulać :lol:.Dwa psiaki i królisia,którego ja bym też chętnie potuliła :loveu:.

Posted

Cały czas tylko psy i psy,teraz w roli głównej będę ja iiiii ... panowie w mundurach :cool3:.

Piknik rodzinny-były kiełbaski,kaszaneczka,ziemniaczki z ognia i cała góra ciasta różniastego (ciasto przynosiły mamy i tak jakoś dużo go naznosiłyśmy :evil_lol:).

Które by tu wybrać najpierw?Doszłam do wniosku,że zacznę od prawego końca stołu i będę przesuwać się w stronę lewego,kosztując co ciekawsze ciasta :diabloti:.

Uploaded with ImageShack.us

Konkurs dla mam,która pierwsza wdzieje strój strażacki.

Strasznie śmieszne :lol:.I ja mam to na siebie włożyć ?

A strażacy już czekają z otwartymi ramionami :cool3:

Szybko,szybko...

Jeszcze zameczek...

Posted

Dlatego musiałam się nią pochwalić.Przy okazji dowiedziałam się,jakie ciężkie jest to strażackie wdzianko.Jeden but chyba z 10 kilo ważył,wystartować nie mogłam ;).

Posted

Buszki napisał(a):
Przecież masz co przytulać :lol:.Dwa psiaki i królisia,którego ja bym też chętnie potuliła :loveu:.

No mam, mam :loveu: i cale towarzystwo miziaste ale obce tez fajnie miziac :diabloti:

Posted

[quote name='Buszki']

Prosto w ramiona strażaka :razz:.

Zgadnijcie kto wygrał :cool3:.

Pozostałe mamy w końcu też dobiegły :diabloti:.

Nooo łednemu we wszystkim ładnie, pięknie Tobie w tym ubranku, jedyna kompletnie i strannie uszykowana :cool3: i jaka poza piękna :cool3:

Suuuper impreza, gratuluję wygranej, rozumiem w miejsce pucharku - ramionka były :evil_lol:

Posted

MMM napisał(a):
czyli rozumiem, że byłaś pierwsza? a pucharek dostałaś- mogłabyś dołączyć do psich :eviltong:

Nic,nawet lizaka nie dostałam :placz:.Ale za to miałam najmłodszego strażaka :diabloti:.

deer_1987 napisał(a):
No mam, mam :loveu: i cale towarzystwo miziaste ale obce tez fajnie miziac :diabloti:

Zgadza się,obce też się fajnie kizia :loveu:.

Korenia napisał(a):
Superancka imprezka :D

Pierwsza taka,przez Radę Rodziców zorganizowana :cool3:.

Bundustar napisał(a):
Nooo łednemu we wszystkim ładnie, pięknie Tobie w tym ubranku, jedyna kompletnie i strannie uszykowana :cool3: i jaka poza piękna :cool3:

Suuuper impreza, gratuluję wygranej, rozumiem w miejsce pucharku - ramionka były :evil_lol:

No wiesz,damą trzeba być w każdej sytuacji i w każdym wdzianku :evil_lol:.Co do ramionek i pucharku,to tak właśnie było;).

unikatowydiament napisał(a):
Gratulacje wygranej
widzę że imprezka się udała

Dzięki za gratki.Zabawa zabawą,ale wygrana się liczy :razz:.A imprezka była suuuper!

M&S napisał(a):
Buszki!!!!!

Super galeria:multi::multi::lol:

Będę zaglądać......

Dzięki i zapraszam jak najczęściej :lol:.Na jutro może uda mi się zrobić jakieś fotki grubiejącej Buszi :cool3:.