Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Szkoda,bo ja wolę już te dojrzałe,mogą być takie w pudełeczku :evil_lol:.

Te w pudełeczlu to suszone chyba, prawda?
A te dojrzałe, "niby", które nam zaserwowano kilka razy to nie były mniamuśne :diabloti: tylko kwaskowe, nie zielone i nie żółte, tylko ciemno czerwono-wiśniowe, raczej za szybko podane, powinny jeszcze powisieć :evil_lol: w słoneczku, bo owoce dla mnie muszą być choć lekko słodkie w smaku :p

Posted

A wczoraj dostałam fajne fotki :cool3:
I jestem o taaaka dumna :p :
Kto zgadnie co to za panna???

mogę podpowiedzieć, że ma teraz prawie 9 miesięcy:

Już odpowiadam :evil_lol:
To córeczka tatusia :razz: BUNDUSTAR-a African Elite FCI z Nirse KAMARIA:

:loveu::loveu::loveu: ZAINA :loveu::loveu::loveu:

prawda, że udana pociecha :p:p:p

Posted

Bundustar napisał(a):
Te w pudełeczlu to suszone chyba, prawda?
A te dojrzałe, "niby", które nam zaserwowano kilka razy to nie były mniamuśne :diabloti: tylko kwaskowe, nie zielone i nie żółte, tylko ciemno czerwono-wiśniowe, raczej za szybko podane, powinny jeszcze powisieć :evil_lol: w słoneczku, bo owoce dla mnie muszą być choć lekko słodkie w smaku :p

Dlatego te w pudełeczkach są lepsze :diabloti:.

Córcia śliczna :loveu: i też taka Benusiowa jak braciszek.Jak babcia Buszi wstanie,to Jej foteczki pokażę :lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Dlatego te w pudełeczkach są lepsze :diabloti:.

Córcia śliczna :loveu: i też taka Benusiowa jak braciszek.Jak babcia Buszi wstanie,to Jej foteczki pokażę :lol:.

Od daktyli obojętnie jakich wolę jednak wspaaaaaaniaaaaaaałe FIGI ale nie te z makiem/pasternakiem tylko takie takie czerwone w środku i jeszcze ciepłe od słońca w delikatnej skórce :loveu::loveu::loveu: u nas niestety nie do zdobycia :diabloti:, a te co w sklepach to ochyda i sztucznota :mad:

a córcia też się mi wydaje, że tatusiowo-Benusiowa:loveu:, babci się chyba spodoba :eviltong:

Posted

Uwielbiam i daktyle z pudełeczka (bo tylko takie jadłam) i figi takie, jak napisała Bundustar:) Jeszcze ciepłe,prosto z drzewa. Jadłam takie z Grecji i na Cyprze. Jesoooo, jakie to było dobre!

pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mi się tylko raz udało we Włoszech dostać świeże figi, mniam, mniam, mniam. Szkoda, że u nas są niedostępne, bo faktycznie te w pudełeczku się do nich nie umywają.

A mi za czasów Jugosławii,właśnie tam ;).

Cienka napisał(a):
Metheora nie żebym się mądrzyła ale nie rozcieraj ołówka po to jest ołówek by było widać kunszt kreseczek.

Nie wypowiadam się na temat kreseczek,bo się nie znam :).Grunt,że to Szepsi ;).